Боже, пази БългарияИзпрати молитвена нужда

*
*
*

*
*
Recapcha
  

Моли се за тези молитвени нужди

 • Подходяща работа и снабяване на финанси

  Подходяща работа и снабдяване на финасси,Нбесни Татко отвори небесната банка за мен и домът ми.Божия финансов трезор във името на Исус.Амин

 • правилно решение и точени резултати

  Помогни ми Боже да взема правилно решение със точни резултати във името на Исус.Амин

 • Майка е болна

  Помолете се за мама,вие и се свят и и губи равновесие.Бог да я изцели и да ни открие причината и да се проведе правилно лечение

 • Истина!

  Моля те,Господи отвори очите на Иван да разбере истината за Илона ,че не е "жертвата"тя и това момиче да отиде на психиатър да бъде лекувано и да престане да тормози хората с клюки ,интриги,обиди и да се опитва да развежда семейни мъже.Нека всичко стане според твоята воля!В името на Исус !Амин!

 • Молитва за Влади

  Скъпи братя и сестри, отново съм на нова работа и ви моля да ме подкрепите с молитви, към Господа! Нека се молим, да се утвърдя като много добър и ценен работник, за моите работодатели, шефове и те винаги да бъдат много доволни от работата ми! Нека се молим, заплащането и условията, които ми бяха обещани на интервюто, да бъдат винаги спазвани от моите работодатели и шефове! Само на Господ имам вяра и доверие и нека се молим, Той мощно да се застъпи за мен, на работното ми място!
  Благодаря за подкрепата и молитвите.
  Ваш в Христос - брат Влади

 • Да приемат сина ми ,във първото класиране,това което му е на сърцето първо желание Боже във училище Христо Ботев за 8 клас.

  Да приемат сина ми, във първото класиране,това което му е на сърцето първо желание Боже във училище Христо Ботев,софтуерни и хардуерни науки във името на Исус,помогни му Боже и зарадвай сърцето му Господи,за слава и хвала на Исуса Христа.Амин

 • Намиране високо доходна работа

  Намиране високо доходна работа,със нормално почивни дни,почивки по празниците както е отредено в България.

 • Бог да закриля

  Бог да закриля цялото ни семейство,да ни помогне да се оправим от болките в краката и ръцете!Господи,благослови ни, и ни помогни да подобрим финансовото си положение,избави ни от трудните дни в които се налага да се стискаме,за да си платим сметките!Избави ни от притесненията и кавгите,които понякога надвисват над нас,избави ни от цялата студенина,която е застанала помежду ни, от многото напрежение и нерви!Господи,дай ни сили,мир,хармония,разбирателство,любов и финасов напредък!

 • Cпециално водителство

  Намирам се в сложна ситуация за която ми е нужна мъдрост и специално водителство от Святия Дух!

 • Молитва за България

  Небесни Татко,Слава на Бога за този сайт -Молитва за България-В пост и молитва за България във името на Исус Назарянина те моля Татко снабдявай нуждите на сайта и на неговите организатори във името, което е най яката кула и канара Исус Христос..Пази и благославяй ,обогатявай ,разширявай,вдъхновявай организаторите Божии служители във името на Агнеца Исус.Амин ! Благодаря ти Господи за всички работници на Божията благословена нива във името на Исус.Амин!

1 2 3 4 410