Боже, пази БългарияИзпрати молитвена нужда

*
*
*

*
*
Recapcha
 Моли се за тези молитвени нужди

 • Голяма нужда

  Господи, моля Те, изцели майка по чудодеен начин и ѝ дарувай дълъг живот.

 • Училище

  Господи,погрижи се по най богоугодния начин и окосни сърцето на директорките Маринова и Димитрова във училище,класната на сина ми,дай им любящо сърце,да бъдат благоразположени към сина ми и мен,да не ни разпъват и наказват за забележките във дневника.Помогни ми във името на Исус,Татко.Амин

 • Твоя мир, любов и благодат

  Мъдрост Боже за сина ми,разум и ум във името на Исус.Моля те за пълен имунитет и закрила във училище,сред приятели,обществото във името на Исус.Моля те за богоугодни приятели за сина ми Отче.Моля те за кротко сърце изпълнено със мир и благодат у моя син .Боже помогни му във училище да бъде слушащ,можещ,търпелив,умен и разумен,пораснал и разсъждаващ младеж .Да не е бъбрив и въртящ се в часовете,а слушащ,можещ,търпелив,мъдър,умен изпълнен с Твоя мир,любов и благодат във името на Исус.Моля те Боже да не се посрамя във Твое име Христе помогни ми Отче Святи .Амин!

 • Ти си пред сина ми

  Благодаря ти Боже,че даде повече от себе си синът ми да бъде приет във училището което му беше присърце.Вярвам Боже,че с Твоя помощ ще се справим,защото ти си пред сина ми,зад него и турил Си рака него във мощното име на Исус .Амин и Алеуя

 • Работа

  Имам нужда от Божията намеса и снабдяване в живота ми.И двамата с мъжа ми останахме без работа и ни предстои да емигрираме. Нека Бог да подреди всичко по неговия съвършен начин.

 • пътуване

  Мои близки скоро ще пътуват през морето.Господ да бъде с тях и да ги пази и морето да е спокойно и благоприятно за пътуване.Да пристигнат живи и здрави.Благодаря за молитвената подкрепа.

 • операция

  Предстои да се вземе решение за операция.Трябва да намеря специалист,който да разреши операцията.Ако сега е подходящото време нека открия правилния специалист.Нека Бог определи,кога да се случи и кой да ме оперира.Моля те Господи води ме!

 • Молитва за Нигерия

  СПЕШНО: Опасения за предстоящо нападение в Северна Нигерия
  Разпространяват се слухове, че фулански бойци се готвят да атакуват град Вом в североизточна Нигерия. Градът се намира на главния артериален път между столицата Абуджа и Йос, столицата на щата Плато. Ако това нападение се случи, то може да има опустошителни последици за живеещите в региона. Нашите сътрудници в района, които се опасяват, че атаката може да се случи всеки един ден, поискаха спешна молитва за намесата на Бог. Моля, присъединете се към нас и тях, като се молим Бог да предотврати всяка атака срещу Вом.

 • Работа

  Имам нужда от работа с трудов договор,защото ми е необходим стаж.Има възможност по програми,но е много трудно да вземат точно мен.Моля те Господи ,помогни ,защото уповавам на теб.Да не се посрамя,защото уповавам на твоята милост.За теб няма невъзможни неща.

 • Да бъда приета на новото работно място.

  Господи престои ми да започна на ново ръботномясто.Погрижи се Боже да бъдат снабдени нуждите ми,да бъда приета,да се чувствам свободна на новото ръботно място Боже мой.Моето сърце да следва Твоето Свято име,скрий ме по Твоята силна мищница,покрий ме със скъпоцената си кръв във името на Исус.Амин.

1 2 3 4 5 6 414