Боже, пази БългарияИзпрати молитвена нужда

*
*
*

*
*
Recapcha
  

Моли се за тези молитвени нужди

 • Бог да ни помогне

  Бог да ни помогне, и всичко в тази ситуация да се обърне на наша страна!!!

 • Помолете се да открие

  Майка губи равновесие и не се чувства добре.Помолете се да се открие диагнозата и да се определи правилното лечение.Бог да я докосне с изцеление.Бог да ви благослови и вас,молитвени войни,

 • Господи много свидно

  Господи много ми е свидно това момче,сина ми изпълни го със Твоя мир ,любов ,съсредоточеност и знание,разгърни и отвори всичките му сетива във мощното име на Исус те моля Небесни Татко,във името на Твоя съвършен син Исус те моля за моето умно момче,да не е унижавано,а да има успех и победа във всичко във името на Исус.Амин.

 • Небесни Татко,снабди

  Небесни Татко,снабди нуждата да може да се подготви сина ми за матурите по български и литература , математика по уникален и съвършен начин във името на Исус победителя на кръста .Изпълвай го Свети душе със Светия Си Дух и знание,съвършен мир,любов и съсредоточеност във името на Исус.Амин

 • Бог да смили сърцето

  Бог да смили сърцето на това момче, и да подобрят отношенията си със съпруга ми!Господи смили душата му, и той да му предложи обещаната работа!Господи,протегни милостивата си десница и ни помогни!!!Боже помагай ни,и ни закриляй!За теб няма невъзможни неща!

 • Господи, моля смили се

  Господи, моля те смили се за мен да те познавам повече Господи! Осъзнавам че много малко те познавам и те разбирам, и се моля да се смилиш за мен грешника Господи!Аз не знам каква е Твоята воля и план за мен, но се моля имай милост Господи, нека свършат сълзите и болката, нека съм си научил уроците и да не се налага да правя повече кръгове в пустинята! Моля се Господи, докосни и изцели душата, сърцето и тялото ми, нека бъда благословение за хората, чрез работата си, чрез брака, който ще ми дадеш и чрез всяко друго нещо и област в живота!Имай милост Господи, нека получа отговорите на молитвите!

 • Твоя Свят и чист дух

  Грижи се Татко за сина ми изпълвай го със Твоя Свят и чист дух във името на Исус.Грижи се за това прекрасно и умно момче Татко,ти не си като нас човеците да ни делиш по цвета на кожата,и да ни отхвърляш, когато ти е угодно и не ти е угодно,Ти Небесни Татко ни обичаш такива каквито си ни създал във името на Исус.Амин.

 • Благодаря на Господ

  Благодаря на Господ и на всички ,които се молиха за брат ми , за работа и благословение ! Нека продължим да се молим Бог да помогне да събере бригада от сериозни мъже ,които се нуждаят от работа.Бог да ви благослови !

 • Небесни Отче,моля те

  Небесни Отче,моля те във името на Твоя Е Син Исус,да ме освободиш от безпокойство,раздразнение,мърморене,депресия,нервност,викове,моля те Боже овободи ме завинаги във Твое Име Исусе ,за да съм по спокойна и да се разбирам със сина си.Изпълни мен и сина ми със мир по между ни и любов,да спрем враждата Татко,да се разбираме и между нас всичко да върви като по часовник,без разпри,караници,напрежение,раздразнение във мощното име на Исус.Казал си Боже,че нито едно оръжие срещу мен ,домът ми и близките ми няма да успее Боже мой,и аз ,домът ми и семейството ми ще победим всеки език във името на Исус.

 • Бог да премахне

  На мъжът ми му предстои пътуване!Бог да премахне всички пречки, и той да започне в най-скоро време тази работа в полза на цялото семейство!!!Северин да се обади с добра новина за същата тази работа!!!Господи,помогни на цялото ни семейство, и ни помогни да оправим финансовото си състояние!Пази ни и ни закриляй!!!

1 3 4 5 6 7 411