Молитвени нужди (Февруари 2016)

Молитвени нужди (Февруари 2016)

03.2.2016 Благословени бъдете всички
Господи Исусе пресвято да бъде името Ти! Всееки ден и всяка нощ се нуждая от Теб. Чуй моята смирена молитва. Преди няколко дни милата ми майка беше пред инфаркт но Ти ми я върна по Твоята безкрайна милост. Закрепи сърцето й направи го здраво и силно и нека никога повече не изпада в такива кризи и подобни страдания. Благословени бъдете всички които се молихте с мен в един от най-тежките моменти в живота ми.

05.2.2016 Молете се за КатяМолете се за Катя.Има лоша болест и и се отразява и на емоционалното и психическото състояние!Бог знае проблема.Да не нарани и да не навреди на хората около нея!

05.2.2016 Помолете се с мен
Скъпи братя и сестри без вас и Бог няма да се справя. Днес майка пак вдигна кръвно. Помолете се с мен нашият Спасите да промисли и да я изцели напълно по чудодеен начин. Помогни ми Господи. Да бъде слава на името Ти!

05.2.2016 Дай здраве на Елена
Всемогъщи и Милостиви Боже дарувай здраве на Елена закриляй я навсякъде по пътя и й изпрати врен другар и спътник в живота.

05.2.2016 МоляТе изцели майка
Господи Ти си лекар на нашите души и тела. МоляТе изцели майка ми.

09.2.2016 Нека Бог прецениКандидатствам за място по моята специалност.Нека Бог прецени дали да ме приемат!

10.2.2016 Твоя Дух да живее в мен
Моля те Отче Твоят Дух да живее вътре в менда расте и да не отслабва да се обновява постоянно и по всяко време от денонощието в Твое име Исусе Христе.Амин !

12.2.2016 Дано Бог помогне
Майка ми е наела един майсторно вече доста месеци не е свършил работа.А му е дала пари предварително.Дано Бог помогне да не ни измами и да свърши работа.Господ променя хората.На теб Господи разчитам.Майка е вдовица.

14.2.2016 Молете се за ЯнкаМолете се за Янка за изцеление от рак .Амин !

14.2.2016 Да се молим за наша сестра
Да се молим за наша сестра – Ирина от църквата в София за изцеление – тя има депресия и необратимо увреждане на очите- дупки в макулата на двете очи плюс перде и висок – 20 диоптъра късогледство. Преди месец и половина и направиха операция в специалиэирана очна болница но засега няма подобрението което се очакваше от лекарите и от нас. Тя е много обезсърчена. Също се помолете и за мен и за майка ми и брат ми – за тях за покаяние и спасиние и за мен за духовен пробив и изцеление. също Бог да ни задоми с брат ми . Амин.

15.2.2016 МОЛЯ ВИ ОТ СЪРЦЕ
МОЛЯ ВИ ОТ СЪРЦЕСПЕШНО ДА СЕ ПОМОЛИТЕ ..ПРИЯТЕЛЯТ МИ Е ПРИБРАЛ В КЬЩАТА СИ 19 ГОД РУСКИНЯКОЯТО УЖ НЯМАЛО КЬДЕ ДА ЖИВЕЕ ИЗГОНЕНА. ОТ тТЯХ.ОЙ ЕПРИБРА НЕПРЕКЬСНАТО СЕ ОПИТВА ДА ГО СЬБЛАЗНЯВА ИЗПОЛЗВА ГО ЗА ПАРИ..И ПРАВИ ИНТРИГИ МЕЖДУ НАС..УСПЯ ДА НИ РАЗДЕЛИ.МОЛЯ ТЕ БОЖЕ ОТВОРИ ОЧИТЕ НА ЛЮБОРАЗКРИЙ ИСТИНСКОТО ЛИЦЕНА КРИСТИНА И НАМЕРЕНИЯТА И. ТОЙ ДА Я ИЗГОНИ.И ОПРАВИ НАШИТЕ ОТНОШЕНИЯ.НЕКА ОТНОВО СЕ ПОГЛЕДНЕМ ПРЕЗ. ОЧИТЕ НА ЛЮБОВТА И ОТНОШЕНИЯТА НИ СЕ ВЬЗСТАНОВЯТ И ВСТЪПИМ В БРАК СПОРЕД ТВОЯТА ВОЛЯ.В ИМЕТО НА ИСУС АМИН.!

17.2.2016 Да бъда избавена
Братя и сестримоля ви молете се в съгласие за мен за следната нужда-да бъда избавена и да ме напусне ъчестено сърцебиене в името на Исус.

17.2.2016 Дай изходен път
МилостГосподимилост!Дай изходен път!

25.2.2016 Молете се за майка ми
Молете се за майка ми има силно главоболие и не се повлиява от лекарства .

27.2.2016 3а детето ми Благовестздравейте мили братя и сестри отново ще ви моля за вашата молитва за детето ми Благовест молете се БОГ да вложи в сърцето желание да учи да му помогне да си вземе изпитите и да му помага в работата да се справя благодаря на БОГ и на вас

28.2.2016 ЕГИПЕТ – Има шанс закон за богохулството да бъде отменен
ЕГИПЕТ – Има шанс закон за богохулството да бъде отменен: Реформатори настояват египетският „закон за богохулството“ да бъде отменен но министрите от правителството се опитват да спрат техните усилия.

Молете се активистите да успеят в борбата си за отмяната на този противоречив закон който почти винаги е използван за преследване на критикуващите исляма и с него се злоупотребява за да бъдат гонени малцинства като християните. Министерството на правосъдието категорично се противопостави на отмяната на чл. 98F от конституцията целящ да спре разпространяването на „борбите и разцепленията“. Реформаторите твърдят че екстремистите злоупотребяват с този закон за да решават личните си спорове с християните а съдиите и полицията го ползват за да преследват християните и да ги съдят на „показни процеси“.

През юли 2014 г. 27-годишната учителка Димяна Абд ал-Нур беше осъдена на шест месеца затвор за „богохулство“заради коментари които направи в час по история. Същия месец 29-годишният Киролос Шавки Аталах получи шестгодишна присъда защото „хареса“ фейсбук страница за новоповярвали християни (съобщение от 26.06.2014). От друга страна екстремистите които нападат християнските общности обвинени в богохулство и други престъпления свързани с религията могат да действат безнаказано.

Миналия петък ожесточена тълпа от около 1200 души нападна имот принадлежащ на църквата на презвитер Карас Насрв с. Карят Ал Байда на юг от Александрия. Силите за сигурност бяха обвинени че са допуснали да се извърши това насилие. Шестима християни бяха арестувани по обвинения че планират да строят църква незаконно.

* Молете се египетският закон за богохулството да бъде отменен в името на верската търпимост и свободата на вероизповеданието.
* Молете се за справедливост за презвитер Карас и неговата църква. Молете Бог да ги закриля.
* Продължавайте да се молите президентът ал-Сиси и неговото правителство да отстояват религиозните права залегнали в конституцията на страната.