Молитвени нужди (Януари 2016)

Молитвени нужди (Януари 2016)

01.1.2016 Честита новата 2016Честита новата 2016 г мили братя и сестри благодарим на БОГ за всички хубаво което ни се случи през 2015 г. сега ви моля да се молите за детето ми Благовест който в понеделник започва нова работа и има изпит по право .Молете се и за мен болят ме краката и ръцете нека БОГ да ме излекува Благодаря ви за молитвите Вера

02.1.2016 Oбръщение към Бога
Скъпи братя и сестриизпращам молитвена нужда за Боян-за спасение на душата муза покаяние и обръщение към Бога

04.1.2016 Бог да я отърве
Мили хора молете се за дъщеря ми Бог да я отърве от човек който не я цени и я тормози .Нека се прибере у дома .Амин !

05.1.2016 Имам нужда от БогИмам нужда от ръководството на Бог !Нека правилно разбера волята му!

06.1.2016 Милостиви Господи
Милостиви Господи само Ти знаеш какво има в сърцето и в душата на човека! Моля се Господи прочети сърцето ми и виж в душата ми болката копнежите и мечтите ми и докарай трайна промяна и благословение в живота ми! Знаеш Господи колко много се нуждая от Теб и копнея за Теб и Твоите блага в живота си и се моля Ти вземи в предвид това и откликни според огромната Си милост Боже! Моля те дай пълни победи в борбите ми и разшири пределите ми във всяка област както направи с Явис Боже! Търся Лицето Ти Господи моля Те чуй вика ми спомни сълзите ми и сбъдни обещанията Си за моя живот! Амин!

06.1.2016 Отче чуй молбата
Ава ОтчеТатко небесен моля те Отче чуй молбата и молитвата на една майка за смирение и на сина ми да върви Боже по Твоя съвършен път да бъде добър и примерен ученик да има послушание и разбиране на учебния материалда не закъснява за часовете Боже и да не предизвиква учителите да го гонят от час.Ава Отче помогни ми аз викам към теб Татко небесен чуй и преклони ухо и чуй молбата ми в името на и кръвта на Исуснужна ми е Твоята подкрепа и помощ Боже не мога да се справя без Теб Татко в името на Исус. Амин !

08.1.2016 Да помолим Отец
Моля за вашата молитвена подкрепа и състрадание мило духовно семейство. Господ да се смили и да не допуска никога в живота ми мизерия бедност и немощ! Да помолим нашия Милостив Отец в тези смутни времена на криза и отчаяние да имам финансова стабилност и благословение. Не желая да бъда принуден да напусна дома си държавата и служението си. Нека помолим Господ да вземе в предвид борбата болката и тревогите които съм преживял и да изпрати трайна стабилност благословение и просперитет във финансовата област от живота ми. Нека се помолим да бъда завинаги мъдър разумен и умен в тази област

10.1.2016 Надеждата ми е Господ
Семейството ми е във финансова криза и безизходица!!Умолявам ви от сърце мили братя и сестри нека викаме към Бога и Той да докара Своето изобилно благословение в живота ми! Нека това благословение бъде толкова трайно и благодатно че да покрие не само мен и семейството ми но и други нуждаещи се!Аз вярвам в мощта и слава на нашия Бог и нека молим Той да я прояви в живота ми и в животите на всички страдащи!Нека се помолим за много сериозни и добри финансови доходи в живота ми и завинаги да бъда мъдър способен и умен за да ги управлявам. Надеждата ми е в Господа но аз съм благодарен и на вас

11.1.2016 СУДАН: Трима църковни водачи са арестувани
Миналия месец службите за сигурност задържаха Телахун Ногосе Каса ръководител на църква в Хартум . Телахун е от същата църква от която са и Питър Йен Рийт и Ят Майкъл двамата презвитери оправдани по обвинения в углавни престъпления през август в съда в Хартум. И тримата са се възпротивили на опитите на правителството да продаде църковно имущество. Четвърти член на църквата презвитер Хафез Менгисто в момента е подсъдим тъй като през юли се е противопоставил на работниците дошли да разрушат част от църковната сграда.

Подобно обвинение е било повдигнато и срещу адвоката на църквата Моханед Мустафа но в последствие е било отхвърлено. Не е посочена причина за ареста на Телахун но той е бил разпитван в продължение на пет дни за връзките си с един чуждестранен мисионер. Родителите му са получили разрешение да го посетят веднъж. Още двама судански презвитери Коуа Шамаал и Хасан Абделрахим бяха арестувани в района на гр. Хартум на 18.12. Те също са се противопоставили на разрушението на църковни сгради.

  • Молете се всички обвинения срещу презвитерите да бъдат оттеглени.
  • Молете се членовете на църквите да продължават да разпространяват благовестието въпреки интензивното гонение.
  • Молете се правителството на Судан да спре мерките си срещу църковните водачи.
  • Молете се суданските власти да започнат да възприемат християните като добри граждани а не като хора създаващи проблеми.

Новини: Молете се за нашия брат в Сирия  Дия Азиз . Иракският презвитер е изчезнал точно преди Рождество след като е отпътувал от Латакия за Якубие провинция Идлиб . Негови колеги се страхуват че отново е отвлечен от екстремисти. През юли презвитерът беше отвлечен и пет дни по-късно отново върнат.

12.1.2016 Бог да ме изпрати
Моля ви братя и сестри молете се за мен Бог да ме изпрати при правилният лекар който да предпише подходящото лекарство което да подейства и възстновя нормалното състояние на тялото си да премахне всяка болка от него получена от дългото боледуване да възстанови всяка клетка дори премахнатите от тялото ми органи Бог да ме укрепи във вярата и делата ми в името на Исус за слава Божия

13.1.2016 3а Теодорчо
Скъпи братя и сестримоля ви молете се за Теодорчо да го напусне стомашната болкакакто и причината за тази болка в името на Исус.Благодаря виБог да ви благослови!

17.1.2016 Mолитва за работа
Моля да ме подкрепите в молитва за работа. От 1 месец съм без работа и търся усилено но нищо не се получава. Благодаря!!!

18.1.2016 Господ да ни даде сила
Бог да се смили и да ни помогне в тази нужда-Господиблагослови синът ни и го спаси от нападките на този злобен човек!Във всяка една ситуация във всяка една минута синът ни е атакуван от нервните изблици на съпругът ми!Ние сме мишена за неговата агресияобиди и заплахи!Едвам успявам да го успокоявам с много уговорки и обяснения!Притеснявам сече в момента не работистои в къщи набира нервии после се заяжда за щяло и нещяло!Господ да ни даде сила и закрила!В семейството ни дасе възроди мир любов и разбирателство!Нека стане чудои мъжът ми да порави държанието си!!!Господипази ни !

19.1.2016 3а покаяние и промяна
Мили хора моля ви молете се за дъщеря ми за покаяние и промяна в живота .Бъдете благословени ! Амин !

23.1.2016 Моля да се застъпите
Моля да се застъпите за менв молитва пред Бога за личния ми живот. След толкова фалш болка и разочарования и за мен да дойде утеха успех и благословения. Единствената причина все още да имам надежда е милостта на Исус. Помолете се тази милост със сила да разцъфти в личния ми живот а и в другите области на живота ми също. Да потърсим Божието изцеление и възстановяване за мен в дух душа и тяло. Моля ви застъпете се за мен Исус да си спомни сълзите риданията и воплите ми и даде отговори и да сбъдне Своите обещания и благи намерения за моя живот. Бог да ви възнагради за съпричастността.

28.1.2016 Cвръхестествено изцеление
АваОтче Татко Небесен аз викам към теб и те моля Лекарю и Лечителю над всички лекари да помогнеш за бързо и свръх естествено изцеление на Елиян БаянУнур моля те да успокоиш и утешиш сестра Анелия да види и усети пред очите си бързото възстановяване на нейния син Елиян внуци Баян и Унурвсяко изследване да бъде в рамките на нормалните стойностипомогни Отче на Елиян и изтръгни всеки страх и го унищожи и разпъни на Святия Си Кръстпомогни и прегърни двете дечица Татенце със Твоята Свята Любов да нямат болка и да бъдат силни и смели Твой Христови войниположи Господи Твоята Свята Ръка на Елин на главата му и на всяко място по тялото ако има травмапостави Святата си ръка на Баян на неговата счупена детска ръчичка и те моля това дете да не усети болка при наместването бързо и свъх естествено оздравяване на това дете което е твой съд Божемоля те и за Умур детето което има травма в колянотоположи ръка Боже и премахни всяка болка по свръх естествен начин Унур е Твой съвършен съд моля те умолявам те Отче за пълно и бързо възстановяване на бащата Елиянсина му Боянсина му Унур в името на Отца и Сина и Светия Дух .Амин.

30.1.2016 3а сестра Анелия
Господи Исусесине Давидов моля теумолявам те за Анелия моя духовна сестра в Господа Исуса Христа да излезе всеки стрес от нея и нейните близки причинен от катастрофата на нейния син Елианвнуците и Баян и Умур в името на Исус да цари Твоя мир в сърцата им и умовете им да бъдат съвършено изцелени в Твое име и за Твоя слава Исусе.Амин !

31.1.2016 Простри Твоята десница
Господи Исусе нуждая се от Теб. Простри Твоята мощна десница над мен прости греховете ми и ме изцели. Не по заслуги а по Твоята безгранична милост.