Молитвени нужди (Ноември 2015)

Молитвени нужди (Ноември 2015)

10.11.2015 Да помолим Господ
Вярвам че няма нищо невъзможно за Бога! Да помолим Господ да покаже милост към мен и силно да подобри утвърди и благослови финансовото ми състояние за Негова слава! Да се помолим да имам свое собствено жилище семейство и постоянни добри и сериозни доходи! Нека Господ да даде голям разцвет на духовния ми живот за Негова слава! Нека завинаги да приключат драмите в личния ми живот и да бъдат завинаги заменени от Божието благополучие и благословение! Да потърсим изходен път и благословение за всяка област от живота ми защото само Бог може да ме спаси! Благодаря ви от сърце! Амин!

11.11.2015 Помогни ми Господи
Помогни ми Господи без Твоята помощ е невъзможно да се справя но заедно с Теб всичко е възможно за този който вярва в Теб.Премахни гнева който ме връхлита и нападам сина сиаз Боже желая Твоя мир и Твоята съвършена любов да изпълват сърцето мида бъда добра и любеща майкада разбирам детето си без да избухвам и с разбиране и мъдрост да му помагам в духовния растежда израсна духовно и да се изкачвам все по нагоре по стълбата с голям напредък и израстване в духаДа приемам и да пия само от Твоите извориреки на жива вода да потекат в утробата мив семейството мив дома ми в името на Исус.

12.11.2015 Помогни ни Господи
Помогни ни Господии не се погнусявай от нас!Прости ни всички волни и неволни грехове!В семейството ни настъпва охладняване на отношенията между синът нимъжът ми и мен!Сякаш дяволски дух се е настанил в душата на съпруга мии той винаги намира за какво да се кара и заяжда!Няма вече мила дума нито за мен нито за сина ни!Осланям се на твоята помощ Господи!Моля се за мирразбирателство и любов за цялото ни семейство!Нека мъжът ми бъде смирен и спокоен!Да не избухва непрекъснато!Най после да успее да си намери работазащото е безработен в момента!Нека живота ни се промени в положителна насока!

12.11.2015 Помолете се за успешнаПомолете се за успешна и изгодна продажба на един имот!Вашите молитви са сила!

14.11.2015 Изпит по правоблагодаря на БОГ че чува молитвите ви благодаря и на вас мили братя и сестри за молитвите и пак ви пиша моля ви да се молите за детето ми благовест на 04.12.15.има изпит по право нека БОГ да му помага в работата и да може да си вземе изпита благодаря от все сърце

14.11.2015 3а съпруга ми Петърмоля ви братя и сестри да се молите за мен и за съпругът ми Петър защото и двамата ни болят краката и коленете и благодаря на БОГ че болките намаляха благодаря и на вас мили братя исестри

18.11.2015 Моля те дай ми знаk
Моля теГосподи от сьрце и душа помогни ми да се освободя по някакьв начин от ревността и страховете ми и ги замени с доверие вьтрешен мир и смирение и търпение!Моля те дай ми знак да разбера това ли ще е сьпругът за мен според воля ти този който ти си ми отредил!И нека ако е той дда намеря правилната формула за щастливите ни взаимоотношения!В името на Исус !Амин!

19.11.2015 Отвори устата ни
Отвори устата ни изговори и излей Твоите чудеса като пълноводна река в сърцата нидомовете нистраната ни продължавай Господи да Твориш Чудеса Ти си Творецът ние сме глината с която Ти можеш да моделираш и да вършиш големи чудеса и знамениязащото е писано – Истина истина ви казвам който вярва в Мене делата които върша Аз и той ще ги върши и по-големи от тях ще върши защото Аз отивам при Отца. Йоан 14.12 Амин и Алелуя !

19.11.2015 Господи моля те
Господи моля те да помагаш на сина ми в училище и учениетодавай Му мъдрост и разбиране Боже с лекота и без трудност да възприема всеки урок и учебен материал помагай му Святи Исусеаз моля те Боже помогни му и го дръж здраво за Твоята Свята десницаза Твоята прободена ръкааз съм един немощен човек не мога да сторя нищо Боже без Твоята подкрепа и намеса изпрати ангелите Си да Му помагат и закрилятпромени го Божеда бъде по внимателен и дисциплиниран ученикда влиза навреме в часоветеда не нарушава дисциплинатада внимава в часда си учи редовно уроците да бъде Твоята съвършена воля Господив името на Исуспокрий ни Господи домът мисемейството ми и близките ми със Святата Си Кръв.Изпращай Му Божеправилните другари в името на Исусда ходи редовно и да не закъснява в часовете Боже аз Господи съм безсилна и не мога да сторя нищо без Твоята Съвършена намеса в името на Живия Бог Исус.Моля Те Боже с цяло си любещо сърце Ти да поемеш контрола и кормилото над детето ми и над цялото ми семейство и домът мимоят дом и семейство да бъде под Твоята закрила и защита в името на Исус.Амин.

24.11.2015 3а слава Божия
Моля вискъпи братя и сестримолете се за мен да намалее повишената киселинност на стомашната киселинада имам здрав стомах в името на Исус за слава Божия.Благодаря ви предварително.

26.11.2015 Mолете се с мен
Мили сестри и братя във Вяра молете се с мен за майка ми която се оплаква от силни болки в корема. Нека нашият Велик и Верен БОГ я изцери съвършено по чудесен начин болките да преминат за Слава и Величие на Името му! АМИН! Бъдете здрави и благословени!

29.11.2015 Tвоята Божествена намеса
Моля Теб Свети Боже за Твоята Божествена намеса по свръх естествен начин да бъде Твоята Свята Воля за всички Твои чеда освободи всички Твои чеда от лапите на рикаещ лъв който обикаля наоколо и ни освободи закриля ни скрий ни под Твоята сянка Всемогъщи Господи скрий ни поръси ни със Своята Сятата Кръв Господи която Ти Свети не Си пролял напразно а за да защитиш Твоите избрани чедазакриляй ни Боже и ни поръси със Кръвта си нас домовете ни близките нина нашите работни места да няма манипулации и контролда бъдем свободнида бъдем глава а не опашкада бъдем благословени от Теб Татко никоганикога проклетиТвоя мир да ни владейТвоята любов да ни обгръща от главата до земятамъдростта Ти да ни завладей навеки да се излива като пълноводна река от нашите утробиах моля те защити ни Отче в името на Отца Сина и Светия Дух.Амин.

30.11.2015 Mоля cе за духовен растеж
Скъпи Боже моля те отче развържи ме от ситуацията в която съм попаднала да бъда свободна в името на Твоя син Исуспобързай и моля те не се бави и завържи всичко което не е от Теб Татко моля те снабди всяка моя нужда по свръх естествен начин в името на Исаус моля те за духовен растеж в Твое име да израствам нагоре не да се смалявам да бъда почтен Твои съд за чиста и почтена употреба в името на Исус да бъде Твоята вола Татко небесенАмин

30.11.2015 Да се молим трайно
Моля ви от сърце и душа помолете се за мен и моята ситуация! В нов спорт.клуб съм и с нов треньор но като че ли нещата не вървят добре. Помолете се аз бързо да напредна и да усвоя превъзходно всичко в тази спортна дисциплина за Божия слава! Нека се помолим треньора много да ме хареса и винаги и завинаги да ми обръща специално внимание и грижа за да мога да наистина да израстна в този спорт за Божия слава! Аз вярвам че моето постъпване в този клуб е по Божията воля и нека бъде пълноценно моето трениране! Да се помолим трайно да се сприятеля с всички там и всички много да ме харесат. Амин!