Молитвени нужди (Ноември 2017)

Молитвени нужди (Ноември 2017)

01.11.2017 За гонената Църква
Нека се молим за всички християни по света които са гонени заплашвани бити мъчени затворени и понасят всякакво зло и неправда поради любовта си вярата си и верността си към Господ Исус Христос. Господи издигаме пред Теб всички наши братя и сестри които са гонени и страдат поради вярата си в Теб. Молим Те да ги утешиш и да им даваш сили за устояване на изпитанията през които преминават. Молим Те за сили за свидетелство както и за Твоята намеса и спасение от силата на противника. Молим Те и за снабдяване с това от което имат нужда. Благославяме Те и Те обичаме Спасителю Христе.

01.11.2017 Помолете се за тяхМайка и сестра ми ще пътуват утре и другиден с ферибод.Помолете се за тях.Благодаря за подкрепата!

01.11.2017 За нашите права и свободи
Нека издигнем пред Бог всички християни адвокати и юристи по света които се борят в съдилища и други държавни институции за запазване на законите и наредбите утвърждаващи християнските ценности морал и етика. В много страни в Европа и по света се води усилена кампания за подмяната и премахването на всичко що е християнско и свързано с Библейските принципи и етика. Молим те Господи за здраве сили и мъдрост на християните адвокати и юристи за да продължат да защитават свободата на Словото и Вярата на всички публични и обществени места и институции. Бъди наш Съдия Законодател и Цар. Спаси ни!

02.11.2017 Бог да обърне всичко
Бог да обърне всичко в моя полза и този човек да ми даде паритекоито ми се полагаткато престане да ми реже от часовете!Нека Господ докосне сърцата и на него и на жена муи да престанат с обидите и подигравките към мен!Имат едно кучекоето само превъзнасята към хората се държат като към кучета!Не дават да се хапне нищо без парине дават да се говорине дават да се противопоставяш за нищонямаш право на мнение и те винаги са прави!Чуствам се злено съм в чужбина и нямам много избор на работа!Господипомогни ни за по-леки и мирни дни!Не оставяй тези лоши хора да властват над нас!Пази ни!

04.11.2017 „Молете се за нас!”

Нашите преследвани братя и сестри постоянно издигат една голяма молба към другите християни: „Молете се за нас!”. Църквите по целия свят ще почетат тази молба на 5 ноември като те

помнят тези в окови

(Евреи 13:3) на Световния ден на молитвата за преследваната църква.

От „Войс ъф мартърс” („Гласът на мъчениците) са разработили различни ресурси за да помогат на вашата църква да участва в тази важна неделя включително ново видео „” (Solitary Prayer) което разказва историята за лишаването от свобода на основателя на организацията – Ричард Върмбранд. Този видеоклип бе заснет в затвора

Жилава

един от затворите където Вурмранд е бил държан по време на 14-годишната му присъда по време на румънския комунистически режим.

Нека да се обединим в този ден!


07.11.2017 Утеха за Тексас
Евангелски вестник съобщава за над 25 убити при стрелба в църква в Тексас. Възрастта на загиналите е от 5 до 72 г. като сред множеството убити е и дъщерята на пастора на църквата едва на 14 г. Нападателят е бил уволнен дисциплинарно от Военновъздушните сили на САЩ по обвинения че малтретира съпругата и детето си. Господи молим те за утеха и възстановяване на близките на загиналите както и за всички братя и сестри присъствали на инцидента в Тексас. Молим те за сили кураж и за още по-дълбоко посвещение на християните в Америка към Господ Исус Христос. Молим те и за изцеление на нацията.

12.11.2017 Бога се вижда
Нека се молим за нас и нашите роднини и приятели съседи и познати за истинско покаяние и смирение ! Отдалечаването от Бога се вижда в отношението ни към близките ни хора .

12.11.2017 Мили приятели
Мили приятели нека се молим за пенсионерите и безработните в България както и за българите в чужбина Бог да снабдява духовните им и материални потребности ! Амин !

18.11.2017 За Зафар Бхати от Пакистан
Evangelsko.info съобщава за нашият брат Зафар който е изправен пред опасността да прекара остатъка от живота си зад решетките в Пакистан поради фалшиви обвинения в „богохулство“. Зафар казва че има няколко опита за негово покушение в затвора включително и почти фатално отравяне през 2013 г. Неговото здраве се е влошило и сега страда от сърдечно заболяване. Сега той се надява неговото дело да се отнесе пред Върховния съд. Да се молим за възстановяване здравето на Зафар и за неговото освобождаване от затвора. Да издигнем пред Бог и семейството му както и всички останали християни в Пакистан.

19.11.2017 В затвор и страдания
Молете се за нашия брат Зафар който е в затвор и в страдания!!!

Нашият брат Зафар е изправен пред опасността да прекара остатъка от живота си зад решетките в Пакистан поради фалшиви обвинения в „богохулство“ и наистина се нуждае от нашите молитви. Зафар Бхати който е държан в затвора „Адая“ в Равалпинди бе осъден на доживотен затвор през май след като бил обвинен в изпращането на богохулни текстови съобщения от мобилния телефон. Пет години след ареста му той настоява че е невинен.

Молим ви молете се за нашия брат в Пакистан който е в беда и има нужда да знае че християнското му семейство по света се застъпва за него. Зафар казва че има няколко опита за негово покушение в затвора включително и почти фатално отравяне през 2013 г. Неговото здраве се е влошило и сега страда от сърдечно заболяване. Сега той се надява неговото дело да се отнесе пред Върховния съд.

* Молим ви издигнете Зафар в молитвите си пред Бога и Го помолете да утеши и подкрепи Зафар. Използвайте молитвата която Зафар ни изпрати за да вдъхновите вашите молитви.

Скъпи мой Господи Исусе послушай молитвата ми; в моите тежки времена аз идвам при теб. Освободи ме от решетките.
Господи прости греховете ми и смили се към мен; Господи послушай молитвата ми. Аз съм твоето дете. Алилуя.“

* Молете се Бог да снабди нуждите на жената на Зафар Науаб Биби която се бори да оцелее финансово без подкрепата на съпруга си. Благодарим на Бога че нашите партньори са могли да й помогнат. Молете се Бог да даде добър адвокат и финансиране за обжалването на Зафар.

* Продължавайте да викате към Бога за справедливост за всеки член на нашето християнско семейство в Пакистан който е бил преследван от прословутите закони за богохулство. Молете се да бъдат освободени от затвора и да настъпи законова реформа в името на религиозната свобода и правосъдие.

19.11.2017 Много се нуждая
Много се нуждая от работа доходи и препитание! Много ви моля помолете се за мен Господ много скоро да снабди тези мои нужди! Помолете се да вляза мощно и активно в служение за Божието царство и да вляза в призива който имам от Господ! Нека се молим също за Божията мощно подкрепа аз скоро да си намеря брачен партньор какъвто мечтая и според Божията воля! Бог да ви благослови и да ви възнагради за подкрепата!

24.11.2017 За страх от Бога в Китай
Evangelsko.info съобщава че представители на комунистическата партия в югоизточен Китай са карали християните да сменят християнските символи в техните домове с портрети на президента Си Цзинпин. При отказ християните са заплашени да бъдат оставени без държавни помощи. Господи молим те да защитиш твоите деца в Китай от налаганият им култ към личността на китайския президент. Молим те в името на Исус Христос да разчупиш този опит за налагане на идолопоклонство за да могат твоите деца да се покланят само на теб да служат на теб и да обичат теб. Молим те властите в Китай да имат страх от Теб.

26.11.2017 Мили хораМолете се за брат ми за работа и квартира.Нека Бог да пази и закриля .

26.11.2017 Защита на границите
Медиите съобщават че от няколко дни насам Европейският съд разглежда случай който може да повлияе много пряко върху признаването на гей браковете в целия ЕС включително в държави в който хомосексуалните бракове не са признати – като България. Господи Всемогъщи и Праведни твоето Слово ни казва – не премествай старите граници които са положили бащите ти. Молим те да запазиш границите в брака които си положил с Адам и Ева и които са спазвали хилядолетия наред нашите предци и бащи. Ние не искаме промяна на тези граници в България и затова предаваме тяхната защита в Твоите ръце Исус.

27.11.2017 Освобождаване на пленниците
Медиите съобщават за редица случаи в които жени са държани затворени в мазета в продължение на години и насилвани от своите похитители. В някой от случаите хора са родени и прекарали целия си живот в такава среда. Господи Исусе молим те всички хора жени и мъже деца и зрели хора които са затворени държани в плен и насилвани от своите похитители да бъдат освободени. Молим те да превържеш сърцесъкрушените да прогласиш освобождение на пленниците отваряне затвора на вързаните да прогласиш годината на благоволението Господне деня на въздаянието от нашия Бог и да утешиш всички наскърбени.

28.11.2017 ВЕЛИКОБРИТАНИЯ – Християнин от Пакистан е в болница след нападение на мюсюлмани
Християн от Пакистан живеещ е Дерби споделя че е бил бит в нощта на 20 октомври затова че е имал кръст и цвете по случай деня на възпоменанието в своята кола. Таджамал Амар описва своите нападатели като мюсюлмани от Пакистан и обяснява: Аз не съм брат (на тях). Аз съм Кафир (нарицателно име за немюсюлманин). Те ме оставиха почти мъртъв. Удряха ме като че ли играеха на футболно игрище … Аз съм християнин. Поради цветето в колата ми поради кръста в колата ми бях удрян.

Четиридесет и шест годишния баща и шофьор разнасящ храна е получил вътрешно кървене много синини и счупен нос заради които е трябвало да остане в болницата. Таджамал е казал на журналисти че не за първи път е бил мишена на насилие. Той споделя още: Няколко пъти местни хора от Дерби с пакистански произход са били обидени от факта че съм християнин. Когато за първи път разбраха много от тях спряха да говорят с мен. Моята съпруга и аз много пъти сме били отбягвани. Аз напуснах Пакистан за да избягам от подобен вид насилие но все повече и повече подобно насилие идва във Великобритания. Свободата на религията би трябвало да бъде право на всеки британски гражданин но днес се чувствам незащитен но даже и така нищо няма да ме спре да ходя на църква.

30.11.2017 Чуствам отчуждени
Чуствам отчуждение на мъжът ми към мен!Подценява меобижда меизбягва ме!Бог да ми помогне-да докосне сърцето му и всяко отчуждение да изчезне!Нека да стопли изстиналите ни отношения!Нека сплоти цялото ни семейство!Да има мирлюбов и разбирателство!Нека има любов и разбирателство и със синът ни!Моля те Божене ме изоставяй в тази нужда-искам помощ и подкрепа такива които само ти можешда ми дадеш Господи!За теб няма невъзможни неща-възпламени любовта нии направи такаче съпругът ми да ни поднесе искренните си извинения за студеното си държание!Боже ти си любов-аз вярвам в твоята сила и мощ!