Молитвени нужди (Юли 2008)

Молитвени нужди (Юли 2008)

Здравейте братя и сестри моля да ме поткрепите с молитва Сатана атакува моите мисли молете се за мен да дойде освобождение и да се махне страха от мен и да съм по близо до моя Бог да не се отклонявам,
Нуждая се от подкрепа в молитва прди всияко за мир и спокойствие. – Да си намеря работа, която да е Божията воля и план за мен.
Моля Ви, братя и сестри помогнете ми!Много обичам един човек, а той мен – не.Вярвам, че с помощта божия ще го накарам да види и добрите качества в мен и да заличи лошите.Моля Ви от все сърце да ми помогнете!
Семеиството ни преминава през голяма криза и се нуждаем от подкрепата на вярващи хора ,който да се застъпят за нас в молитва. Съпругата ми охладня и предпочита компаниий,които не са вярващи и това отежнява още повече отношенията ни. Предварително благодаря на всички който ще се застъпят за оцеляването на домът ни в Господа Исуса Христа
Здравейте всички, от близо 3 месеца работя като търговски представител и оттогава нямам никакви продажби, от което се чувствам много зле и подтиснат, че не нося резултати на фирмата, която ми дава хляба 3 месеца, а от мен резултати няма. Вярвам че чрез силата на вашата молитвата Бог ще промени нещата.
Скъпи братя и сестри, нека да се молим за спасението на безсмъртната душа на Стефан.Той вярва в Бог, но все още не е новороден.
Скапи братя и сестри, моля Ви молете се за нас вече имам 11год.християнско семейство и все още нямаме рожба, за която страшно копнеем, страшно боли, защото една рожба почина и аборт, Бог да снабди тази нужд, да премахне излишните ми килограми натрупани от недостатъчна функция на щиовидната жлеза, както и стабилизира, изцели съвършенно венците и зъбите ми а съпругът ми поне 7 кг да напълнее и Бог да му даде с Исусовият Ми да живее, всико по-спокойно да върши.Благодаря на всеки, който ще се помоли за нас, Бог да Ви благослови и чрез всички Негови чада само Неговото име да се прослави-амин
Здравейте, мили братя и сестри. Моля ви да се съгласим заедно в молитва пред нашият Бог и спасител . Бог да изцели дете на 3 дни и да му даде здраве занапред.
Мили хора, в Господа Исуса Христа, Молете се за едно младо момиче, което с постъпките си убива душата на вярващия си баща! Молете се Бог да я докосне и събере с бащата на нейното дете и я освободи от блудния и живот с един крайно неподходящ за нея мъж. Молете се бащата на нейното дете да и предложи брак и да се върне отново между тях любовта, която имаха! Анонимен
Мили братя и сестри, нека эаедно се молим Бог да изцели душата на Боби,който е в много тежка депресия и се чувства в безизходица.