Боже, пази БългарияИзпрати молитвена нужда

*
*
*

*
*
Recapcha
 Моли се за тези молитвени нужди

 • За здравето на семейство

  Моля да се помолите за здравето на моето семейство!

 • Молитва за църквата в Смирна

  Нека заедно да се молим за Божията утеха и мир за всички християни, които са заплашени от преследване като това случило се с църквата в Смирна.

  Да се молим и за самата църква в Смирна, както и за роднините и приятелите на тези, които загинаха заради вярата си в Христос.

  Исус ни призова да се обръщаме с любов към тези, които ни преследват и се наричат наши врагове. Нека се молим за това тези, които са срещу християнската вяра да познаят Исус и да бъдат променени чрез Неговата благодат и милост.

  Повече за църквата в Смирна можете да прочетете тук: http://www.bulmn.com/Specials/Bulletins/Bulgarian/2007/05/index.html#ANCHOR__TOPIC1

 • Освобождаване от цигари и бира

  За освобождаване от цигари и бира на дъщеря ми.

 • За Калин от Варна - водителство

  Нуждая се от Божието водителство в моя живот. Вярвам, че Той е с мен и че ме обича, че Той е моят баща и че се грижи за мен, за което му благодаря. Благодарен съм за обичта, с която съм дарен. В кръвта на Исус Христос съм омит от всеки грях и в неговите рани съм изцелен и съм освободен. Животът ми принадлежи изцяло на Исус Христос. Подкрепете ме в молитва да върша неговата воля в живота си. Търсейки Божието царство всичко останало ще ми се прибави. Бъдете благословени. Калин Бояджиев, Варна.

 • За политиците на България

  Много често дори и християните в България се поддаваме на изкушението да критикуваме политици, водачи, президент, и т.н. Но сега нека да свидетелстваме за Божията любов в нашия живот като искрено се молим за това всички водачи в България (политици и други) да се обърнат към Бог, да Го приемат в живота си, и да бъдат преобразени от Неговата любов и всичко това да се отрази и в работата им за България.

 • За Божието дело в България

  Нека се молим за това Бог да продължава да добавя все повече и повече вярващи и променени в сърцето и ума си християни към всички Негови църкви в България. Да се молим за това чрез всички вярващи в България Бог да намери начин, по който да свидетелства за Своята воля, слава и благодат към тези, които все още не го познават в България.

 • За спасение от зависимост

  Моля се на Бог да спаси сина ми от зависимост.Молете се заедно с мен.

 • Смяна на става на крак.Изцеление

  Нека Господ да ви благослови! Помолете се за моята майка Цвета, на която й предстои смяна на става на крака. Има двустранна коксартроза, ще я приемат в болница на 2-ри май. Нека Лекарят на лекарите, нашата сила и могъщество да я изцели и спаси. Оставям всичко в Неговите ръце. Слава да бъде на Неговото име. Майка ми да се прибере жива и изцелена у дома. Смея да моля в Името на Исус Христос. Амин.

 • За познаване на Бог. Депресия

  Моля се на Бог съпруга ми да го познае, защото повече от всякога има нужда от него. Намира се в голяма депресия и отчаяние - само мисли да се самоубие, дори мисълта, че чакаме бебе не го трогва. Моля ви, подкрепете ме. Съпругът ми се казва Алфредо и е испанец. Бог да ви благослови!

 • За изцеление на око

  Моля Бог да въстанови зрението на дясното ми око, което загубих при странни обстоятелства и така вече 7 години, но аз не съм спирала да вярвам, че той е Бог на чудесата.

1 400 401 402 403 404 414