Боже, пази БългарияМоли се за тези молитвени нужди

 • Хора с паническо разстройство

  Моля, молете се за мен и за всички, които като мен страдат от паническо разстройство. Наистина не можете да си представите за колко много хора става дума. Според изследване всеки четвърти е получавал поне по една паническа атака през живота си, а всеки десети е податлив на паническо разстройство - повтарящи се пристъпи на паника,придружени с треперене, сърцебиене, чувство за задух и други симптоми. Страхът в случая е абсолютно необоснован - това са физически здрави хора. Молете се за тези, които са пострадали от агорафобия и поради страх не могат да излязат от домовете си. Бог на мира с вас!

 • За Стоян - страда от епилепсия

  Здравейте братя и сестри! Моят брат Стоян страда от епилепсия от 15 години. Проблемът е голям и всичко е объркано много и всички в дома ни сме много за цялостното му здраве! Не ви пиша много, но наистина нещата са много и затова ви пиша кратко, а и не всичко, което дявола е съборил и направил може да се опише и каже! Проблемът е голям и не знаем защо Бог бави и не отговаря и каква е причината за всичкото това зло, което в върху нас! Моля ви просто да приемете на сърце всичко това, което ви пиша и нека с Божията любов да се молите усърдно и настоятелно! Нека Бог да ви благославя!
  Ако желаете може да пишете!

 • Спешна. Мозъчен кръвоизлив.

  Аз и дъщеря ми имаме нужда от помощ- молитва за Ангел Петров Ангелов с мозъчен
  кръвоизлев след падане от 7 метра.След излизане от кома е неподвижен.Молим се
  за пълно изцерение в името на Исус.Благодаря ви предварително

 • Спешна молитвена нужда за Нели

  Явно силите ми не стигат да постигна сама нещо. Моля, помолете се за дъщеря ми Нели Видева - да оздравее и да се възстанови.След 4 поредни операции от 16 април до момента е в изкуствена кома, упоена и прави перитонит след перитонит. А червата й се късат без причина. Моля се тук пред една икона на дева Мария с Исус Христос, която й бях купила и осветила в България. И вместо да се оправя, по-лошо става. А уж беше обикновенна операция. В чужбина съм сама, език не знам, не зная даже как да се моля. Моля Ви помолете се за мен и за нея! Ходя тук в черквата в Брюксел! Благодаря Ви!

 • Спешна! Пребито момиче от София

  Ако все още не знаете за Нели Тасева, посетете някоя голяма новинарска страница и със сигурност ще откриете новината там.

  Нели Тасева (20г.) е била пребита по жесток начин в София около 22 часа на 4ти Април. Нека се молим за това тя да познае Бог и да приеме утехата и любовта Му. Да се молим също за това Бог да я изцели напълно - физически и духовно.

  С малко думи можем да изразим чувствата си относно подобно насилие, но нека Святия Дух да ни води в нашите молитви за Нели.

 • За здравето на семейство

  Моля да се помолите за здравето на моето семейство!

 • Молитва за църквата в Смирна

  Нека заедно да се молим за Божията утеха и мир за всички християни, които са заплашени от преследване като това случило се с църквата в Смирна.

  Да се молим и за самата църква в Смирна, както и за роднините и приятелите на тези, които загинаха заради вярата си в Христос.

  Исус ни призова да се обръщаме с любов към тези, които ни преследват и се наричат наши врагове. Нека се молим за това тези, които са срещу християнската вяра да познаят Исус и да бъдат променени чрез Неговата благодат и милост.

  Повече за църквата в Смирна можете да прочетете тук: http://www.bulmn.com/Specials/Bulletins/Bulgarian/2007/05/index.html#ANCHOR__TOPIC1

 • Освобождаване от цигари и бира

  За освобождаване от цигари и бира на дъщеря ми.

 • За Калин от Варна - водителство

  Нуждая се от Божието водителство в моя живот. Вярвам, че Той е с мен и че ме обича, че Той е моят баща и че се грижи за мен, за което му благодаря. Благодарен съм за обичта, с която съм дарен. В кръвта на Исус Христос съм омит от всеки грях и в неговите рани съм изцелен и съм освободен. Животът ми принадлежи изцяло на Исус Христос. Подкрепете ме в молитва да върша неговата воля в живота си. Търсейки Божието царство всичко останало ще ми се прибави. Бъдете благословени. Калин Бояджиев, Варна.

 • За политиците на България

  Много често дори и християните в България се поддаваме на изкушението да критикуваме политици, водачи, президент, и т.н. Но сега нека да свидетелстваме за Божията любов в нашия живот като искрено се молим за това всички водачи в България (политици и други) да се обърнат към Бог, да Го приемат в живота си, и да бъдат преобразени от Неговата любов и всичко това да се отрази и в работата им за България.

1 400 401 402 403 404 414