Боже, пази БългарияМоли се за тези молитвени нужди

 • За Божието дело в България

  Нека се молим за това Бог да продължава да добавя все повече и повече вярващи и променени в сърцето и ума си християни към всички Негови църкви в България. Да се молим за това чрез всички вярващи в България Бог да намери начин, по който да свидетелства за Своята воля, слава и благодат към тези, които все още не го познават в България.

 • За спасение от зависимост

  Моля се на Бог да спаси сина ми от зависимост.Молете се заедно с мен.

 • Смяна на става на крак.Изцеление

  Нека Господ да ви благослови! Помолете се за моята майка Цвета, на която й предстои смяна на става на крака. Има двустранна коксартроза, ще я приемат в болница на 2-ри май. Нека Лекарят на лекарите, нашата сила и могъщество да я изцели и спаси. Оставям всичко в Неговите ръце. Слава да бъде на Неговото име. Майка ми да се прибере жива и изцелена у дома. Смея да моля в Името на Исус Христос. Амин.

 • За познаване на Бог. Депресия

  Моля се на Бог съпруга ми да го познае, защото повече от всякога има нужда от него. Намира се в голяма депресия и отчаяние - само мисли да се самоубие, дори мисълта, че чакаме бебе не го трогва. Моля ви, подкрепете ме. Съпругът ми се казва Алфредо и е испанец. Бог да ви благослови!

 • За изцеление на око

  Моля Бог да въстанови зрението на дясното ми око, което загубих при странни обстоятелства и така вече 7 години, но аз не съм спирала да вярвам, че той е Бог на чудесата.

 • За двама зависими от наркотици

  Моля ви!
  Молете се за Наско и Гошо да спрат наркотиците и Бог да направлява техния живот.
  Бог да ви благослови!

 • За изцеление от варицела

  Имам нужда от вашата молитвена подкрепа за изцеление от варицела.Лекарите смятат,че на моята възраст винаги има усложнения.Благодаря предварително на всеки,който ще се застъпи за мен!

 • Молитва за Костадин

  Моля да ме подкрепите в молитвата ми за синът ми Костадин.Моля Господ да го ръководи в постъпките му ,да го води по прави пътеки и да осмисли живота му,да му постави цел ,която да постигне и да го следва през целия си живот.

 • За изцеление на жлъчка

  Здравейте ПРИЯТЕЛИ!
  Моята нужда е изцеление на жлъчка. Имам насрочена дата за операция на 3, 4 05. 07год. операция. Дори и в последният ден БОГ може да я предотврати.
  Молете се за Неговата воля за ситуацията. БОГ да благослови хирурзите!
  БОГ да освободи съпруга ми от зависимост на алкохол и цигари! Почти една
  минимална заплата дава за това.Бедата е и тази, че след това хули дори и БОГ!
  БОГ да благослови,снабди и приеме всяка ваша нужда от своето богатство!

  Текст добавен на 28 Април

  Бог да ви благослови и опази!
  На 25.04.07 поставих нужда \ИЗЦЕЛЕНИЕ НА ЖЛЪЧКА\ тя е още в списъка за молитва за което благодаря.Имам благодарение към БОГ И ОТЕЦ НА МОЯ ГОСПОД ИСУС ХРИСТОС за тази комуникация - компютъра, та получавам сега поткрепа от вас.Втората част от нуждата ми е за съпруга ми.Още на следващия ден на 26.04.07.започна да се вижда голяма промяна в него. Беше необичайно мил,кротък и трезвен,дори ми даде необичайно голяма сума за покриване на нужди.СЛАВА НА БОГА ЗА МИЛОСТА МУ! Благодаря ви за падкрепата.Моля да продължите да се молите за спруга ми и мен!

 • Молитва за здраве

  Моля да се помолите за здравето ми! БОГ да е с Вас !!!

1 401 402 403 404 405 414