Боже, пази БългарияМоли се за тези молитвени нужди

 • За лечение от пневмония

  Моля да се молите за сина ми Кочо - днес го приеха в болница за лечение на пневмония. Аз вярвам, че Бог ще чуе молитвите. Бъдете благословени.

 • За Божията мъдрост и святост

  Искам да ви помоля да се молите Бог да ми дава мъдрост във всеки един момент от моя живот. Имам нужда от мъдрост. За Божията благодат в моя живот. За това да съм близо до Святия Дух и Бог да ми дава смирение и да ме пази от всяко зло. Да ме променя. Да имам Христовия ум.

 • За здравето на Светлинка

  Да се молим за здравето на малката Светлинка.Най-малкият член на нашата църква в Несебър.Благодаря ви.

 • За изцелението на Станислава

  Казвам се Йордан и съм презвитер на ЕПЦ във гр.Средец. На 15.04.07г. посетих гр.Елово за богослужение след богослужението едно прекрасно младо семеиство ме поканиха у тях. Те имат една прекрасна дъщеричка на 8 години, но се е родила деформирана .Нека се молим за изцелението на това малко и красиво създание Станислава - Господ Исус Христос да изцели болката и скръбта на родителите й и те да ликуват в Господа за изцелението на тяхната дъщеря Станислава .ЗАЕДНО ЩЕ МОЖЕМ ПОВЕЧЕ ЗА ГОСПОДАРЯ НА ЖЪТВАТА!

 • За изцеление и насърчение

  Пиша с молба да се молим за моята приятелка и сестра във вярата Росица.Здравословното и състояние се влошава без лекарите да открият причина и е отпаднала духом Нека с нашите молитви задвижим ръката на Бог.Благодаря ви

 • За новоповярвала жена

  Много ви моля да се помолите за моята майка Добринка Терэиева, която наскоро прие Христос.Тя страда от години от психическо разстройство, безсъние, нервни кризи, високо кръвно и страхова невроза. За мен ще бъде най-голямото чудо ако тя бъде изцелена и най-голямото свидетелство за делата на ЖИВИЯТ НИ БОГ. Негова да бъде цялата слава. Благодаря ви.

 • От майка - за направление на син

  Майка съм и имам нужда от направление на сина ми.

 • За покаяние и изцеление

  18 годишната Вержи от три години е неподвижна и на легло поради тежка операция на врата. Нека Божията милост докосне нея, майка й и дядото. Нуждаят се от покаяние и свръхестествено чудо на изцеление. Момичето е отпаднало и няма желание за живот.

  Тази молитвена нужда вече е получила частичен отговор. Нека той да бъде за ваше насърчение! Можете да го прочетете в секцията Свидетелства.

 • Здравословно състояние и бизнес

  Молете се за здравословното ми състояние и проблемите в бизнеса. Балгодаря ви!

 • За Божието водителство

  Молете се за божието водителство в живота ми и блаогсловение.

1 404 405 406 407 408 414