Боже, пази БългарияИзпрати молитвена нужда

*
*
*

*
*
Recapcha
 Моли се за тези молитвени нужди

 • Молитва за покаяние

  За покаяние на майка ми и брат ми и колегите ми. Също Бог да ме използва повече и повече за изграждане на Неговото царство и да ми придаде вяра, също дух. дарби - изцеление, разпознаване на духове и др. Свръхестествена протекция от демонични атаки. За водителство на Святия Дух.

 • Лична молитва за близост до Бог

  Живеем в този свят по волята Божия. Свят, който на моменти ни сблъсква с изпитания и болка... но аз вярвам, че нищо от това, което става с нас не е случайно!
  Скъпи приятели, всички вярващи, моля ви помолете се да допускам по-често Бог в сърцето си, защото чувствам, че нещо не е наред и си мисля,че съм постоянно в грях. Не мога да продължа да живея с това чувство за вина, защото то ме убива малко по малко, а аз искам да живея. Да живея с Бог в сърцето си! Да, Той е там, но чувствам, че има някаква преграда - надявам се да я разрушим заедно! Защото не това, което искам върша, а това, което не искам - него правя!

 • За довеждане до покаяние

  Моля за вашата подкрепа в молитви за довеждане до покаяние мой близък човек. Благодаря ви.

  Нека се обединим и заедно поискаме от нашия небесен татко покаянието на един отпаднал и кривнал от пътя човек. Нека си припомним, че когато един човек се разкайва е по-скъп от всички на земята и цялото небе ликува. Благодаря ви. Вярвам, че ще има резултати.

 • За спасението на семейство

  за спасение на мен и моето семейство, за баба и дядо, които са още живи, но вече доста възрастни

 • За Бени от Шумен - има миома

  Моля ви, молете се за Бени от Шумен, на която са открили миома! Тя е на около 30-35 години.

 • За възстановяване след операция

  Молете се за Бойко Малаков за възстановяване след сърдечна операция. Аз вярвам, че Бог няма да ни изостави Той е в падналите духом в съкрушените сърца Изцелител наш!

 • За мир и спокойствие у дома

  Много ви моля мили братя и сестри подкрепетеме в молитва за мир и спокойствие в моя дом враговете ни да бъдат смирени за благословение и закрила но баща ми майка ми съпруга ми дедето ми сестричката ми зет ми и двете ми племенички свекър ми за изцеление бог да ви благослови ще се моля за вас.

 • За Божията работа в операция

  Молете се за Бойко Малаков - в момента го оперират. Нека Бог да оперира със Своя Божествен скалпел за Своята слава. Амин.

 • За възстановяване от операция

  Леля ми има нужда от пълно изцерение и напълно възстановяване от операция

 • За откровение и водителство

  Молете се за мен за това Бог Отец да ми открие Себе Си, така че да го познавам по дълбоко, да ми открие моето призвание което имам в Него и да ми открие мощната Си сила в живота ми!
  Моето желание е Бог да ме води във всяка област на моя живот и да му служа с цялото си същество.

1 406 407 408 409 410 414