Боже, пази БългарияМоли се за тези молитвени нужди

 • За премахване на болки

  След тежка автомобилна катастрофа и операция на левия ми крак с помощта на Бога се изправих на крака. Сега от натоварването пострада и другият ми крак. От половин година имам силни болки на двата крака, колене и тазобедрени стави, които не се овладяват с лекарства. Почти съм прикована на легло. Молете се за мен да престанат тези болки, за да мога да стана пълноценен човек. С обич
  Стефанка Иванова Матева

 • За покаяние и изцеление

  18 годишната Вержи от три години е неподвижна и на легло поради тежка операция на врата. Нека Божията милост докосне нея, майка й и дядото. Нуждаят се от покаяние и свръхестествено чудо на изцеление. Момичето е отпаднало и няма желание за живот.

 • За младежите в България

  Нека се молим за младежите в България-Бог да ни пази в Себе Си,а ние да се стараем да побеждаваме света чрез Него!

 • За отговор от Бог

  Искам Бог да ми открие причината поради която се стоварват здравословни проблеми върху домът ми. Майка ми е болна от рак, а дъщеря ми бременна в 6 месец е в болница с болки-съмнение за апендикс. Аз също имам здравословни проблеми.

 • Спешна за критична операция

  подкрепете ме в молитва за дъщеря ми сара на 5год.предстой й операция на коремчето.лекарите са на мнение,че операцията е опасна,тъй-като има и мозъчно заболяване!Бог да покаже милост и да я изцери и възстанови от всичките болести за Негова слава и за наша радост!

 • За увереност в Христа

  Баба ми е тежко болна на легло. От 5 години е обездвижена и не е излизала от стаята си. Не вярва в изцерението, но я водех неодавна в молитва на покаяние. Нуждае се от увереност в Христа.

 • За строеж на черква

  EПЦ с.Скутаре имат собствено място,но не им разрешажат да си построят църква на него.Подкрепете ги в молитва за отстраняване пречките за разрешение за строеж на църква

 • Молитва за покаяние

  За покаяние на майка ми и брат ми и колегите ми. Също Бог да ме използва повече и повече за изграждане на Неговото царство и да ми придаде вяра, също дух. дарби - изцеление, разпознаване на духове и др. Свръхестествена протекция от демонични атаки. За водителство на Святия Дух.

 • Лична молитва за близост до Бог

  Живеем в този свят по волята Божия. Свят, който на моменти ни сблъсква с изпитания и болка... но аз вярвам, че нищо от това, което става с нас не е случайно!
  Скъпи приятели, всички вярващи, моля ви помолете се да допускам по-често Бог в сърцето си, защото чувствам, че нещо не е наред и си мисля,че съм постоянно в грях. Не мога да продължа да живея с това чувство за вина, защото то ме убива малко по малко, а аз искам да живея. Да живея с Бог в сърцето си! Да, Той е там, но чувствам, че има някаква преграда - надявам се да я разрушим заедно! Защото не това, което искам върша, а това, което не искам - него правя!

 • За довеждане до покаяние

  Моля за вашата подкрепа в молитви за довеждане до покаяние мой близък човек. Благодаря ви.

  Нека се обединим и заедно поискаме от нашия небесен татко покаянието на един отпаднал и кривнал от пътя човек. Нека си припомним, че когато един човек се разкайва е по-скъп от всички на земята и цялото небе ликува. Благодаря ви. Вярвам, че ще има резултати.

1 406 407 408 409 410 414