Боже, пази БългарияМоли се за тези молитвени нужди

 • За спасението на семейство

  за спасение на мен и моето семейство, за баба и дядо, които са още живи, но вече доста възрастни

 • За Бени от Шумен - има миома

  Моля ви, молете се за Бени от Шумен, на която са открили миома! Тя е на около 30-35 години.

 • За възстановяване след операция

  Молете се за Бойко Малаков за възстановяване след сърдечна операция. Аз вярвам, че Бог няма да ни изостави Той е в падналите духом в съкрушените сърца Изцелител наш!

 • За мир и спокойствие у дома

  Много ви моля мили братя и сестри подкрепетеме в молитва за мир и спокойствие в моя дом враговете ни да бъдат смирени за благословение и закрила но баща ми майка ми съпруга ми дедето ми сестричката ми зет ми и двете ми племенички свекър ми за изцеление бог да ви благослови ще се моля за вас.

 • За Божията работа в операция

  Молете се за Бойко Малаков - в момента го оперират. Нека Бог да оперира със Своя Божествен скалпел за Своята слава. Амин.

 • За възстановяване от операция

  Леля ми има нужда от пълно изцерение и напълно възстановяване от операция

 • За откровение и водителство

  Молете се за мен за това Бог Отец да ми открие Себе Си, така че да го познавам по дълбоко, да ми открие моето призвание което имам в Него и да ми открие мощната Си сила в живота ми!
  Моето желание е Бог да ме води във всяка област на моя живот и да му служа с цялото си същество.

 • За изцеление на майка и съпруга

  Да се молим за Таня Маконки, която в момента е болна от рак. Лекарите и дават по-малко от три месеца живот. Има син на три години и любящ съпруг. Лошото е че в дробовете и се натрупва течност, която затруднява дишането й. Ние знаем, че Бог е най-добрият лекар, нека да се молим да прояви милост и здравето на Таня да бъде възстановено

 • За твоят пастор и водач

  Пасторите и водачите на църкви и групи от вярващи често се намират под различни духовни и материални атаки - от лукавия, както и от хора, които се противопоставят на християнската вяра. Нека заедно да се молим за това Бог да дарява нашите пастори и водачи с мъдрост, сила, още повече вяра и надежда, както и подкрепа от вярващите около тях, за да бъде прославяно Божието име все повече и повече чрез духовния и числовия растеж сред всички християнски групи.
  Да се молим също така и за Божията защита над нашите пастори и водачи.

  Нека тази молитва да бъде специално за Вашият пастор и/или водач(и).

 • За изцелението на две жени

  Ако някой желае може да ме подкрепи в молитва за изцелението на леля ми, която е болна от рак и изцелението на нейната внучка -17 годишната Десислава настанена в психиатрия.За съжаление не са вярващи,но Бог е добър и би могъл да ги докосне в този тежък за тях момент.

1 407 408 409 410 411 414