Боже, пази БългарияИзпрати молитвена нужда

*
*
*

*
*
Recapcha
 Моли се за тези молитвени нужди

 • За възстановяване от операция

  Леля ми има нужда от пълно изцерение и напълно възстановяване от операция

 • За откровение и водителство

  Молете се за мен за това Бог Отец да ми открие Себе Си, така че да го познавам по дълбоко, да ми открие моето призвание което имам в Него и да ми открие мощната Си сила в живота ми!
  Моето желание е Бог да ме води във всяка област на моя живот и да му служа с цялото си същество.

 • За изцеление на майка и съпруга

  Да се молим за Таня Маконки, която в момента е болна от рак. Лекарите и дават по-малко от три месеца живот. Има син на три години и любящ съпруг. Лошото е че в дробовете и се натрупва течност, която затруднява дишането й. Ние знаем, че Бог е най-добрият лекар, нека да се молим да прояви милост и здравето на Таня да бъде възстановено

 • За твоят пастор и водач

  Пасторите и водачите на църкви и групи от вярващи често се намират под различни духовни и материални атаки - от лукавия, както и от хора, които се противопоставят на християнската вяра. Нека заедно да се молим за това Бог да дарява нашите пастори и водачи с мъдрост, сила, още повече вяра и надежда, както и подкрепа от вярващите около тях, за да бъде прославяно Божието име все повече и повече чрез духовния и числовия растеж сред всички християнски групи.
  Да се молим също така и за Божията защита над нашите пастори и водачи.

  Нека тази молитва да бъде специално за Вашият пастор и/или водач(и).

 • За изцелението на две жени

  Ако някой желае може да ме подкрепи в молитва за изцелението на леля ми, която е болна от рак и изцелението на нейната внучка -17 годишната Десислава настанена в психиатрия.За съжаление не са вярващи,но Бог е добър и би могъл да ги докосне в този тежък за тях момент.

 • За единство в работата за Господ

  Молете се за всички семейства - да има единство да работят заедно за Господа, защото това е Божията воля за нас. Молете се.

 • За Божията намеса и изцеление

  Ако може да продължите да се молите за баща ми Павлин Котов - 53 години, на който са му открили рак на белия дроб и предстои операция. В момента му правят изследвания. Вярвам, че Исус ще се намеси със своята сила и мощ, защото е велик цар и Бог, който възкръсна за нашето оправдание! Бог да ви благослови и снабди всички нужди от своето богатство и слава в Христа Исуса!

  С Благословение, пастор Ангел Котов, гр. Раковски, обл. Пловдивска.

 • За изцеление на кръвоизлив

  Братя и сестри, много ви моля да ме подкрепите в молитва, защото от известно време имам силен кръвоизлив въпреки хапчетата които пия. Благодаря ви за подкрепата!

 • Изцеление от астма и киста

  Нека се молим за И.Дж. - нашият 6-годишен внук да бъде изцелен от астма. Той също така има и малка киста между очния нерв и мозъка. Малкото ни момче е изпълнено с живот и любов. Надяваме се на пълното Божие изцеление и добро здраве.

 • За семейство вярващи пред развод

  Семейство вярващи сме с 5 деца. Съпругата ми иска развод. Аз не искам. Мъката ми е голяма. Бог да избави! Амин!

1 407 408 409 410 411 414