Боже, пази БългарияМоли се за тези молитвени нужди

 • За единство в работата за Господ

  Молете се за всички семейства - да има единство да работят заедно за Господа, защото това е Божията воля за нас. Молете се.

 • За Божията намеса и изцеление

  Ако може да продължите да се молите за баща ми Павлин Котов - 53 години, на който са му открили рак на белия дроб и предстои операция. В момента му правят изследвания. Вярвам, че Исус ще се намеси със своята сила и мощ, защото е велик цар и Бог, който възкръсна за нашето оправдание! Бог да ви благослови и снабди всички нужди от своето богатство и слава в Христа Исуса!

  С Благословение, пастор Ангел Котов, гр. Раковски, обл. Пловдивска.

 • За изцеление на кръвоизлив

  Братя и сестри, много ви моля да ме подкрепите в молитва, защото от известно време имам силен кръвоизлив въпреки хапчетата които пия. Благодаря ви за подкрепата!

 • Изцеление от астма и киста

  Нека се молим за И.Дж. - нашият 6-годишен внук да бъде изцелен от астма. Той също така има и малка киста между очния нерв и мозъка. Малкото ни момче е изпълнено с живот и любов. Надяваме се на пълното Божие изцеление и добро здраве.

 • За семейство вярващи пред развод

  Семейство вярващи сме с 5 деца. Съпругата ми иска развод. Аз не искам. Мъката ми е голяма. Бог да избави! Амин!

 • За изцеление от злокачествен рак

  Моля подкрепете ни в молитва! Двама мъже около 40г. невярващи са болни от злокачествен рак. Молете се за тях, Бог да отвори сърцата им за покаяние и да ги изцери за Негова прослава. Бог да ви благослови.

 • За спасението на моите приятели

  През последните три години загубих до голяма степен връзката си с бивши съученици както и стари приятели, които не са вярващи. Нека се молим за това Бог да работи в сърцата и умовете на всички тези хора, с които се опитвам да се свържа отново. Нека Бог ми дава мъдрост и направление за това как да представя Неговото послание за спасение по най-добрия начин. Бог да ми помага моят живот да бъде свидетелство за това кой е Той.

 • Спешна молитва за изцеление

  Катя Стефанова Андреева от Котел – 37 години
  Тя има нужда от освобождение и изцеление на тумор в орбитата на дясното око, тумор на щитовидната жлеза, киста в десния яйчник 30 мм. Полиревматуиден артрит, сърдечна недостатъчност.

  Радка 48 годишна от град Котел

  Янко Петев е на 33 години от Габрово. Баща на две деца и е болен от левкимия. Има нужда от вашата молитвена усърдна подкрепа. Вярваме, че Бог ще го изцели за Негова слава. Молете се с нас.

 • Подкрепа за болен от рак

  Може ли да подкрепите баща ми, на който днес са открили рак и в момента е в държавна болница в Пловдив. Баща ми се казва Павлин Августинов Котов на 53 години. Вярвам, че Господ Исус ще се прослави чрез чудо. Благодаря за подкрепата и нека Исус ви благослови изобилно!

  С благословение пастор Ангел Котов

 • Спешна - за духовно възкресение

  Живях без Бога и допуснах много грешки... Човекът до мен си отиде и създаде семейство. Нуждая се от чудо - от Божията свръхестествена намеса и сила, за да продължа живота си и да видя смисъл в него! Нуждая се от възкресение на душата ми! Бог да благослови всички ходатаи и да даде отговори на издигнатите нужди за Слава на Името Си! Амин!

1 408 409 410 411 412 414