Боже, пази БългарияМоли се за тези молитвени нужди

 • Училищен прогрес за Валентин.

  Училищен прогрес за Валентин.
  Успех в името на Исус. Благослови това, момче. Амин!

 • Смирение

  Помолете се за Румяна да стане кротка и да се покае за греховете си.

 • операция

  Следващия месец съм на втора операция.Дано всички показатели са в норма,за да се направи успешна операция.Първата беше много успешна и Бог беше с мен и ми помогна.Бог да бъде и с екипа и да ги ръководи и всичко да е наред.Благодаря на Исус и на вас за поддкрепата.

 • Славейка

  Имам здравословна нужда и голям проблем в семейството Бог да даде изцеление и освобождение в Името на Иисус!

 • приятелка

  Моя приятелка има проблем с една жена.Бог знае всичко.Нека Бог я опази от зло и да я закриля.Благодаря ви за подкрепата.

 • молитва за пълно изцеление от рак

  Спешно имаме голяма нужда, братя и сестри , да се помолите за съпруга ми , на когото откриха рак ,да се помолиет за изцеление и пълно възстановяване на съяруга ми “Не се е скъсила ръката на Бог,който ни е обещал,чер в зъл ден ще ни опази.
  Бог да благослови съпруга ми и всеки , който ни подкрепи в молитва и пост

 • спешна нужда

  Здравейте братя и сестри,моля ви да се помолим за Боби да бъде Освободен от магия ,която му е направена с катинар от една жена ,Да бъде Освободен от всякъкви магии чародейства,зли сили и духове в мощното име на Исус.Да бъде освободен от духове на алкохол,наркотици,алчност,сребролюбие,лъжа,изневяра в името на Исус от Назарет .Господи моля те отвори духовните очи и уши на Боби да види истината и да се покае и освободи.Кръвта на Исус да е върху него.Амин

 • Стратегията за детето 2019-2030.

  Светльо! Като се съберете на молитвено събрание, молете се за следната нужда(поставям призива ми към църква Пробуждане):
  Мир вам братя и сестри! Споделям с вас една нужда, която да бъде представена пред събранието, като се моля на Бог всеки брат и сестра, да я вземе при сърце! Става въпрос за опит от държавния апарат, да въведе в България модела на Норвегия за стратегията за детето. Предполагам, че много го от вас са чували за отнети деца в тази скандинавска държава. По медиите не се пускат новини и не се информира обществеността. В Норвегия има вече много български семейства с отнети поне едно дете. Аз с моето семейство живяхме в Дания и пряко и косвено съм виждал много неща. Много от приемните семейства са педофили, които се ползват с протекцията на държавата. Чест модел е двама педофили сключват брак като гей двойка и търсят деца за осиновяване.
  Това е мерзост пред Бог! Аз като родител съм потресен и погнусен от ставащото!
  Определени кръгове от управляващите се опитват да въведат този модел в България. Норвегия, Исландия и Лихтенщайн са спонсорирали изграждането на структурите, които ще обслужват интересите на стратегията в размер на почти 1,4 милиарда евро.
  В България вече има отнети деца на бедни семейства. Предлогът за едното е - бедност.
  Предлагам тази нужда, за да издигнем името на Исус над България и да запретим влизането на този демон в България, като и отхвърлянето на тази стратегия и Истанбулската конвенция!
  Бог да ви благослови и осветли!
  Поздрави!
  брат Делян

 • операция

  Скоро ми предстои сложна операция .Нека Святия дух да движи нещата и всичко да е под негов контрол.Нека Бог да контролира тази операция и да ме подготви за нея.И след операцията да няма усложнения,всичко да е перфектно.Бог да ви благослови.

 • здравословен проблем

  Моля, помолете се за дъщеря ми ,която има анемия.Божията милост и благост да са над нея в Името на Исус! Амин

1 2 3 4 414