Боже, пази БългарияМоли се за тези молитвени нужди

 • ускоряване

  Много години не можем да продадем един общ имот.Сега има купувач,Слава на Бога.Обаче много трудности и бавене изпитваме в набавянето на документите и гоним срокове.Моля те Господи да помогнеш всичко да стане по бързо.Така ще имам пари и за едно важно лечение.Благодаря и на вас,които ме подкрепяте в молитва.

 • здраве

  Някои изследвания на кръвта не са добри.Господи моля те да оздравея и да намеря добър лекар близо до града ми,защото няма такъв специалист наблизо.Да назначат по близо такъв специалист и да не взима скъпо или по здравна каса да работи.

 • Защита на Израел от ислямски терор

  Молете се Божията защита спасение и мир на Израел от ежедневния ислямски терор, нелегална окупация, фалшива пропаганда и атаки на арабски терористични групи kато ООП Хамас Хизбула. ИДИЛ на диктаторски ислямски режими като палестински ирански,сирийски турски и др. проповядващи радикален ислям, и антисемитизм, противозаконно легализирани и финансирани от ООН, ЕС и др. проислямски антисемитски неоанацистки организации.

 • документи

  Вече близо година майка се бори с грешки в институциите.Не могат да и обработят едни документит.Прехвърлят си вината но потърпевшата е тя.Моля те Господи открий грешките и нека най после и предвижат документите на правилното място и да има резултат за нея.За теб Господи няма тайни и ти знаеш къде е грешката.Помогни Господи на майка ми.

 • Помощ и изход Татко сина ми

  Господи изпрати помощ от небето,синът ми да изпълни сърцето си със мир и милост към мен.Всяка агресия,разпри,налитане на побой ,да удря със юмрук, да си тръгнат Татко от него за винаги във името на Исус.Дариго Боже със сърце ко ято носи частица от сърцето на Исус,сърце на милост и благост изпълнено със любов и мир във името на Исус.Помогни му Боже.Изпращай ангели със ангелски колесици над него да го пазят във всичките му пътища във името на Исус.Амин

 • Голяма нужда

  Господи, моля Те, изцели майка по чудодеен начин и ѝ дарувай дълъг живот.

 • Училище

  Господи,погрижи се по най богоугодния начин и окосни сърцето на директорките Маринова и Димитрова във училище,класната на сина ми,дай им любящо сърце,да бъдат благоразположени към сина ми и мен,да не ни разпъват и наказват за забележките във дневника.Помогни ми във името на Исус,Татко.Амин

 • Твоя мир, любов и благодат

  Мъдрост Боже за сина ми,разум и ум във името на Исус.Моля те за пълен имунитет и закрила във училище,сред приятели,обществото във името на Исус.Моля те за богоугодни приятели за сина ми Отче.Моля те за кротко сърце изпълнено със мир и благодат у моя син .Боже помогни му във училище да бъде слушащ,можещ,търпелив,умен и разумен,пораснал и разсъждаващ младеж .Да не е бъбрив и въртящ се в часовете,а слушащ,можещ,търпелив,мъдър,умен изпълнен с Твоя мир,любов и благодат във името на Исус.Моля те Боже да не се посрамя във Твое име Христе помогни ми Отче Святи .Амин!

 • Ти си пред сина ми

  Благодаря ти Боже,че даде повече от себе си синът ми да бъде приет във училището което му беше присърце.Вярвам Боже,че с Твоя помощ ще се справим,защото ти си пред сина ми,зад него и турил Си рака него във мощното име на Исус .Амин и Алеуя

 • Работа

  Имам нужда от Божията намеса и снабдяване в живота ми.И двамата с мъжа ми останахме без работа и ни предстои да емигрираме. Нека Бог да подреди всичко по неговия съвършен начин.

1 2 3 4 5 6 414