Боже, пази БългарияМоли се за тези молитвени нужди

 • пътуване

  Мои близки скоро ще пътуват през морето.Господ да бъде с тях и да ги пази и морето да е спокойно и благоприятно за пътуване.Да пристигнат живи и здрави.Благодаря за молитвената подкрепа.

 • операция

  Предстои да се вземе решение за операция.Трябва да намеря специалист,който да разреши операцията.Ако сега е подходящото време нека открия правилния специалист.Нека Бог определи,кога да се случи и кой да ме оперира.Моля те Господи води ме!

 • Молитва за Нигерия

  СПЕШНО: Опасения за предстоящо нападение в Северна Нигерия
  Разпространяват се слухове, че фулански бойци се готвят да атакуват град Вом в североизточна Нигерия. Градът се намира на главния артериален път между столицата Абуджа и Йос, столицата на щата Плато. Ако това нападение се случи, то може да има опустошителни последици за живеещите в региона. Нашите сътрудници в района, които се опасяват, че атаката може да се случи всеки един ден, поискаха спешна молитва за намесата на Бог. Моля, присъединете се към нас и тях, като се молим Бог да предотврати всяка атака срещу Вом.

 • Работа

  Имам нужда от работа с трудов договор,защото ми е необходим стаж.Има възможност по програми,но е много трудно да вземат точно мен.Моля те Господи ,помогни ,защото уповавам на теб.Да не се посрамя,защото уповавам на твоята милост.За теб няма невъзможни неща.

 • Да бъда приета на новото работно място.

  Господи престои ми да започна на ново ръботномясто.Погрижи се Боже да бъдат снабдени нуждите ми,да бъда приета,да се чувствам свободна на новото ръботно място Боже мой.Моето сърце да следва Твоето Свято име,скрий ме по Твоята силна мищница,покрий ме със скъпоцената си кръв във името на Исус.Амин.

 • Помогни ми, Господи, да се промени и върне

  Господи,
  Помогни ми мъжът ми да се върне при мен. Да се осъзнае, да прецени и ме заобича отново. Помогни ми да се променя и аз, да бъда по-търпелива, по-любяща и всеотдайна!
  Вдъхнови го с любов и разбиране към мен, избави го от гнева !
  Амин!

 • Пътуване

  Боже благослови престоящото ни пътуване във името на Исус.Благослови изходът ни от града и входа ни във мощното име на Исуса христа .Амин

 • Молитва за Родопите

  Да се молим за предстоящата мисия в Родопите в края на месец юли. Нека да издигнем братята и сестрите, които ще споделят благата вест в този район на страната. Да се молим и за отворени умове и сърца, които да приемат Исус Христос за личен Господ и Спасител.

 • Молитва за Гърция

  Да се молим за утехата на близките на загиналите и за ранените от пожарите в Гърция.

 • Докосни сърцето на Милен

  Докосни сърцето на Милен,който изгони сина ми Боже от тях. Помажи сина ми, Господи с прясно миро и го изпълвай със ум и мъдрост Божия,Скрий го Тотко във твоята сянка във името на Исус.Амин

1 3 4 5 6 7 414