Молитвени нужди (Април 2011)

Молитвени нужди (Април 2011)

Братя и сестри в Христос, обръщам се към всички, които имат сърце за България и за нейното бъдеще! Думите ми са силни, тъй като съм притеснена. Работя почти 10 г. в образованието, като учител по немски език в средните училища. Там цари голяма агресивност и простащина и това се смята за съвсем естествено. Не виждам смисъл и мотивация на работното си място, не виждам съмишленици за промяна нито сред колеги, нито от ръководствата на училищата. Обичам България и професията си, но не мога да работя в такава среда и мисля да опитвам за работа в немскоговоряща страна.


Господи,спаси ни и ни помогни да излезем по 6тастлив на4ин от саздалата се ситуация!!!Смили се над нас!!!


Братя и сестри в БОГА молете се за мен и моето семейство имаме здравословни проблеми. БОГ да ви благослови изобилно АМИН


моля, подкрепете ме в молитва Бог да изцели мен и децата ми и да ни утеши, днес е погребението на дядо им. вярвам, че е при Господ, но е раздяла, надявам се временна, а на небето и във вечността ще бъдем заедно при нашия Бог и любящ Баща. цялата слава на Него отдавам. само Той е Достоен! Бог да ви благослови!


Мили братя и сестри,молете се за спасението на едно семейство.Много ми е мъ4но,4е мъжът ми се държи много агресивно с мен и със синът ни.Обижда ни ,засяга ни пред хората,държи се надменно и подигравателно.Той не иска да приема съвети и забележки от никой,затова развалихме и отно6енията си с родителите ми.На вси4кото отгоре все ние сме виновни за вси4ко.Молете се за нас -БОГ да ни помогне той да се вразуми,да ни оби4а и да ни уважава,да осъзнае поведението си, и в семейството ни да има мир и хармония.Иска ми се демоните,които са в ду6ата му да из4езнат!Да ни се извини и да смег4и сърцето си!


Моля, подкрепете ме в молитва за спасението на децата ми Любомира и Александър, както и на техните бъдещи съпруг и съпруга. Също и за работа на Александър. Благодаря ви предварително за молитвите. Бог да благославя България!


Марин от Асеновград, 18 г е в кома в следствие на катастрофа. Нека се молим от сърце за него за спасение и изцеление. Има тежка белодробна и мозъчна травми.


Молете се за сина ми Теодор-да бъде изцерен от ангина в името на Исус,здравето ,апетитът и килограмите му да бъдат възстановени за слава Божия,защото в раните на Господ Исус Христос имаме здраве и изцерение.


здравеите братия исестри в господа които има на сърце да ме подкрепи в молитва моля се за работа тоест аз съм на работа работя във 4астна фирма а съм подал документи в държавно предприятие,предварително ви благодаря братия и сестри ,бог да ви благослови нашият бог исус христос


Моля ви братя и сестри молете се за моя баща Никола, на който е открит карцином на простата.Когато лекарите са безпомощни, имаме един велик Бог на който уповаваме и се надяваме.Нека Бог да спаси душата му и да се прослави.Бог да ви благослови