Молитвени нужди (Май 2011)

Молитвени нужди (Май 2011)

Благословен да е Господ,който ви е дал мъдрост и любов да създадете този сайт! Имам нужда от освобождение от страховете ми,свобода от безпокойство и паника .Моля ви да се молите за мен.Бог изобилно да ви благославя във всичко.


Молете се за съпруга ми който вече 1 година е безработен а вече и аз съм така без работа отчаяние и безнадежност ме атакуват Благодаря ви че вземате нуждата ми присърце бъдете благословени.


Молете се за Цеци .той е 12 години,самотата и изолацията да го напусне в името на Исус и Бог да му даде верен приятел,който да е от Господа.


Слава на Бога,че ми е дал възможност да го опозная отдавна,но аз знам,че Той иска да се молим и затова ни изпраща изпитания за да познаем неговата щедрост и да го славим.Бог винаги иска да ни изцелява,но трябва да се молим! Бъдете в молитва с мен за моят брат,който има проблеми в личния си живот,не може да попадне на подходящата жена и да създаде семейство,а вече е във възраст,която не може много да чака.Това го тормози,както и нас с майка ми, и много е изнервен.Аз знам,че Бог прави чудеса и ние заедно можем да изпросим Неговото благоволение.Благодаря!


Нека се молим и за моята майка,мили братя и сестри-тя има силни болки в десния крак и се чувства доста неработоспособна.Също така от няколко месеца я тормози кашлица,която никой не може да установи от какво е и въпреки,че изпи много лекарства-не минава.Молете се и за мен да намеря правилния път в живота ми,защото и аз съм доста объркана след претърпяни напоследък сътресения.Вярвам,че Бог ще ни чуе!


Синът ми е на 12 години,изведнъж израстна и качи килограми,в резултат на което се появиха от кръста надолу по краката, множество стрии.Според медицината дори и най-усиленото лечение не може да премахне тези белези.Но ние служим на един свръхестестествен Бог,за когото няма нищо невъзможно.Молете се в съгласие с мен.В името на Исус за слава Божия-нова кожа по тялото на сина ми,всеки белег и стрия на изчезнат и напуснат тялото му.В името на Исус кълна корена на стриите.Възнеси се Боже на небесата,славата ти нека да бъде по цялата земя.


молиа са молитва са сестра ми болна от рак на деб.4ерво оперирана а сега на ла4етарапиа.касва се светла zлатева састо и zа спасението и блаодариа ви предварително нели


Пдкрепете ни в молитва ,за6тото сме изпаднали в дългове и сметки,които са непосилни за семейството ни!!!Бог да ни помогне да не сме в тежест на никой!!!


Молете се за здравето ми- за премахване на болка и схващане от лявото ходило,походката ми да се нормализира и куцукането да изчезне за слава Божия в името на Исус. На дясното ходило да изчезне възпалението на десния палец ,в името на ИСУС и да израстне здрав нокът


Огромна нужда имам от молитвена подкрепа! Снаха ни, която е вярваща като нас с мъжа ми, има голям психичен проблем. Със сина ни живеят отделно от нас и имат две деца. Преди време ни наруга и нагруби, обсипа ни с куп упреци, изля по мой адрес тонове агресия и ни лиши от внуците ни, като ги спря да ни виждат и чуват. Тя е агресивна и към своите родители, към съпруга си и децата си. Съседите им мълчат гузно, но разбрахме, че по цял ден от домът им се чуват викове и закани. Моля Ви, помолете се с мен Господ да я вразуми и оправи отношенията и с всички близки, и с нас, защото мъката ни е огромна.