Молитвени нужди (Декември 2008)

Скъпи братя и сестри, със започването на новата година започват и нови събития. Нов президент на САЩ, развръзка на малката война в Израел, да вярваме положителна и разбира се разрешаване на така умело създадена световна финансова криза. Нека със започването на тази нова година да започнем един нов молитвен живот. Молитва изцяло по Божията воля, не за лични нужди, а за градовете ни нацията ни, управата ни. Нека вземем изцяло дадената ни власт от Исус над силите на мрака и с по голяма смиреност и дисциплина да изработим това което се очаква от нас. Нека започнем най после да виждаме резлтати.
Братя и сестри подкрепете моето семейство в молитва. Молете се за брат ми Николай – за неговата нужда. Той иска да започне да играе футбол и нека Господ благоволи, защото за Господ няма невъзможно. Бог да ви благослови вас и вашето семейство и божията воля и божията благодат да бъде с вас.
Да се молим за младите хора в България! Вместо дух на отчаяние и безнадежност да дойде увереност и надежда, защото по-силен е Бог, който е с нас от този, който е в света. Да дойдат освежителни времена, нека да извикаме за милост и живот за децата ни. Нека слънцето на правдата да освети сърцата им и те да не посягат към наркотици и дрога. Да се покаем от греховете си, за да изцели Бог земята ни, за да живеят щастливи децата ни.
Моята дъщеря е в депресия, трудно се моли, не чете всеки ден библията. Моля, подкрепете ме в молитва за пълно изцерение на дъщеря ми, и мислите да бъдат освободени от тъмнината, а да бъдат мисли оповаващи на Божието Слово. Амин. Нека Бог да ви благослови за подкрепата. Благодаря ви!
Моля, молитва за соня и чедо – малкият Ники на годинка и четири месеца с киста на бъбречето – за оздравяване и възстановяване! Благодаря на всички откликнали на молбата ми! Бъдете благословени!
Моя близка има болки в главата, корема и сърдцето. Казва се Радост, да я подкрепим в молитва за изцеление и освобождение. Благодаря ви много.
Скъпи братя и сестри,молете се за изцерение на едно 8 месечно бебе – Кольо – което страда от непрестанна кашлица от един месец. Бог да ви благослови.
Братя и сестри, призовавам Ви да се молим за едно малдо семейство изпаднало в нужда! Семейство, което очаква дете, а e без жилище, без работа – доходи. Така че, нека призовем нашият милостив Господ – Бог да действа мощно в техният живот и им даде според нуждите и да премахне тяхното отчаяние, а и за всички семейства с подонбни нужди. Бог да ви Благослови!
Един мой приятел много се е увлякъл по окултизма. Искам да се обърне към Исус и промени – не работи, измъчва се от отчаяние.
Моля се за спасение на семейството ми.