Молитвени нужди (Януари 2009)

Молитвени нужди (Януари 2009)

Братя и сестри, да се молим за Джоел, който е на 14 години и е от Филипините. Той е болен от рак на костите (открит е едно от колената му) и в момента се лекува чрез химиотерапия. Семейството му не може да си позволи пълното лечение, за което са необходими около 4000 евро.Да се молим за Божието съвършено изцеление на Джоел, така както е според Неговата воля. Ако Бог разкрие, че волята Му е Джоел да бъде изцелен чрез медицинска намеса – нека се молим за набавяне на средствата, които са необходими за това.Да подкрепим в молитва и семейството на Джоел, което се намира във финансово затруднение и има нужда от Божията духовна и физическа сила.
Моля ви, да се молите за мен, за да спра цигарите. Знам, че е грях и така умрасяваме храма на Бог чрез никоитина и така имам нужда от помоща ви. Просто Бог да направи чудо в славното си Име и да ги откажа чрез неговата благодат и милост! Моля ви за тази подкрепа и ви благодаря от името на Исус!
Моля ви, да се молите за мен. Преди бях зависим и сега има проблем с черния дроб. Има нужда от изцелението на гопсод Исус Христос. Благодаря ви!
Моля за подкрепа в молитва за подходяща работа, когато ме е страх и се колебая, изпускам добри предложения, нека Бог ми помогне да се променя за Негова слава!
Скъпи братя и сестри, моля да се застъпим за едно младо семейство – вярващи, което е атакувано от дявола – загубиха преждевременно първата си рожба. Това семейство очаква отново дете, но са се разделили поради непростителност заради извършени грехове в миналото -блудство ,окултизъм, а в посвледствие и прелюбодейство . Бог да са намеси в тази ситуация, за да могат да се раждат деца в наистина вярващи семейства