Молитвени нужди (Декември 2009)

Молитвени нужди (Декември 2009)

Мили братя и сестри, моля ви да подкрепите наша сестра в Господа, която има сериозен здравословен проблем и се налага да бъде оперирана, за да се отсрани появило се образувание в главата. Да се молим за пълно изцеление и водителство за разрешаване на този проблем.
Мили братя и сестри, моля ви подкрепете ме в молитва за моето 4г. детенце, което има кожен проблем.
Скъпи братя и сестри, сърцето ми е изпълнено с тъга четейки всички тези молитвени нужди, нима божията ръка се е скъсила нима божието ухо вече не чува? Не е ли по-добре да се молим за родината си и народа си? За това да протече божието благословение чрез народа му. Лет. 7 14. нека се смирим и покаем и да чакаме благоволение от небето.
Скъпи братя и сестри, имам нужда от вашата подкрепа. Дълго време страдах, душата ми не намираше покои. Имах много проблеми в семеиството. По късно разбрах и че съм болна от рак. Последваха операция и терапия. Моля се Бог да ми прости за отчаянието и да ми дава сили. Моля се за неговото изцеление. Подкрепете ме, моля. Благодаря ви и Слава на Бога!
Мили хора, мили братя и сестри молете за нас, спешно да продадем една земя, защото сме затанали в страшна финансова криза, сметките ни са големи и са надвиснали над главите ни, бизнеса ни е пред фалит и цялото ни семейство е обречено на глад и мизерия. Моля ви, много спешно трябва да продадем един имот, защото от това зависи дали ще запазим бизнеса си. Вярвам във вашата подкрепа и предварително ви благодаря! Дано Господ да е с нас и да се смили над нас!
Останах без работа и нямам подкрепа от близките си. Моля се да си намеря нова работа.
Молитва друга сестра да си намери работа.
Здравейте! В петък в Шоуто на Слави бе представена нуждата за Гого от фамилия Тоника болен от рядка болест. Нека се молим за неговото изцеление и затова да познае Бог.
Мили хора, ако имате на сърце подкрепяйте ме в молитва за моя дом и за всички семейства, в които има зависимост и поне един търси Бога! Съпругът ми не спира да злоупотребява с алкохола, много лесно се обижда, подиграва се, продължава да е в депресия, но помощ не приема. Всичко това ограбва радостта от мен и децата ми, с всички последствия. Дано Бог се смили и обърне всяко проклятие в благословение, нас да укрепи с вяра, вас да благослови в нуждите ви!
Имам огрмона нужда един човек, когото обичам много дълбоко да бъде докоснат от Бог и да повярва. Оставям се в ръцете на Исус и вярвам, че Той ще го докосне. Нека да се молим за невярващите, за да се спасят. Моля Ви, молете се за този човек, а също и за семейството ми, което е невярващо.