Молитвени нужди (Януари 2010)

Молитвени нужди (Януари 2010)

Братя и сестри, нека отново се обединим в молитва за избавяне от финансовата криза, но този път за България. Много хора вече са загубили работата си, а изглежда, че каквито и мерки да бъдат предприети за набавяне на повече ресурси, те няма да се отразят моментално. Преди всичко, нека нашите молитви бъдат за повече от Божия мир в живота ни, както и за пълна зависимост от Неговата воля. Нека, също така да се молим за запазване на работните места, за по-ефикасен труд в България, за почтено поведение на работодателите, както и за всеобща честност към държавата. Да се обединим в молитва за милост и мъдрост от Бог към България!
Братя и сестри , молете се за мой близък , който е получил инсулт, Бог може да го изцери напълно в Името на Исус Христос ! Бог да бъде с всички нас ! Амин!
Моля ви, подкрепете ме в молитва за съпруга на майка ми, който е тежко болен, в болница е и положението му е много зле, а също и за спасение на него и всичките ми близки, благодаря ви!
Моля да ме подкрепите с ходатайствена молитва за моите деца. Дъщеря ми е съкратена от работа, а има кредит. Господ да й даде мир и мъдрост. Сина ми има висок наем, за мястото на което работи, моля се да бъде намален наема, а сумата, която дължи да бъде опростена. В името на Исус прося и моля това. Бог да ви благослови. Аз вярвам, че моя Бог даде живота на своя Син, за да живеят моите деца в пълнота, да бъдат изцелени, освободени и благословени. Амин!
Уважаеми братя и сестри, Умолявам Ви – помолете се за една снаха и свекърва, и двете вярващи, ходещи в една църква, и враждуващи помежду си. Никой не е невинен и съвършен, но това вече минава всякакви предели. Свекървата се налага и е все невинна, а снахата не издържа да я командват за собствените й деца. Не мога да Ви опиша докаде ми е дошло вече, но знам едно – никой няма право да разлъчва това което Бог е съчетал. Моля Ви, застъпете се в молитва за това, защото на моменти и аз не издържам вече. Благодаря и Бог да е с вас.
Молитва за изцеление на баща ми от рак в стомаха-метастази към панкриаса и аортата. Бог да извърши чудо, да умъртви и изсуши всяка ракова клетка, да се храни нормално, да няма болки – да се възвърне нощният сън, но на първо място спасение на душата. Бог е добър! Милоста Му е вечна!
Бог да покаже милост към съпруга на сестра Юлия Петрова от Плевен. От м.декември съпругът и е с диагноза рак на белите дробове. Лекува се в София, където са вече 6 месеца. Oт 23 април е с проблеми в бъбреците и пареза на долните крайници. Нека Всемогъщият Бог го срещне и в името на Исус му даде благодат за нов живот и пълно покаяние, новорождение и изцеление на дух, душа и тяло. Знаем, че за БОГА няма невъзможни неща. Милост Господи за Петър Петров просим. Нека бъде волята ти. Амин.
Господи Исусе Христе, Сине Божий, молиме Те Господи, подари дух на пълно покаяние на народа български. Молиме Те Господи, спаси и изцели България! Молиме Те, Господи, за всички нас които се наричаме с Твоето име, дай ни сили да смирим себе си, да Ти се помолим, да потърсим лицето Ти, да се отвърнем от нечестивите си пътища, редовно, непрекъснато, постоянно, та да погледнеш от небето, да простиш греха и да изцелиш земята ни. Амин.
Господ Исус Христос да покаже милост към сестра Росица. Препоръчам и да сключи Мирен договор с Небето. Подробности на адрес ввв.петарвелев.инфо книги.ейч ти ем
Мили приятели, моля ви в името на Исус да се молите за мене. Имам телефонни сметки, които трябва да плащам поради неразумна постъпка, за която се покайвам пред Бог от цялото си сърце. Живея със социална пенсия по заболяване, пареза в двата крака. размерът на социалната пенсия е 196,68 лева. Без родители съм, живея сам в общинско жилище. Молете се да си намеря и подходяща работа. Занимавам се в къщи с графичен дизайн и си търся работа. Завършил съм висше образование по специалността си стопанско управление в пу паисий хилендарски.