Молитвени нужди (Февруари 2011)

Молитвени нужди (Февруари 2010)

мили братя и сестри,моля да ме подкрепите в молитва за завръщането на моето момиче,родено и живяло до скоро в божия път а сега се е отклонила.много ми е тежко,времето е последно.молете също и за мен,имам силни болки в гърба и кръста,поставиха ми диагноза и препоръчаха операция.аз се надявам бог да ме оперира със своята нежна десница.благодаря на бог,че ви има. лили


Моята нужда е свързана с моя съпруг! Аз съм бременан ,но той не иска детето и иска да направя аборт,тъй като се страхува дали ще си намери работа.Молбата ми е за работа на моя съпруг и да си промени мнинието и да иска детето и да вярва в себе си !


Братя и сестри,молете се за мен.Благовествах на колежка на работа.Оказа се,че нейна баба е била ясновидка,а тя си практикува съзнателно чародейство чрез мисли.Откакто и благовествах на работа като я виждам усещам силен контрол и душевен натиск,умишлено отхвърляне и присмиване.Молете се за мен в името на нашия ГОСПОД ИСУС да бъда свободна от това зло влияние,да бъда силна в ГОСПОДА и в силата на неговото могъщество,защото по-силен е ТОЗИ,КОЙТО Е ВЪВ НАС,от този,който е света.АМИН.


Моля да ме подкрепите в молитва за бащата на моите, нашите деца. Бог да смекчи сърцето му, за да се обърне към тях с любов и загриженост. Моля се за духът на Илия, който ще обърне сърцето му към собствените му деца. Да ги благослови като истински баща, за да се махне проклетията от живота ни. В името на нашия Господ Исус Христос прося и моля за това. Нуждаем се от тази промяна,за да бъдем изцелени и свободни. вярвам, че за Бог няма нищо невъзможно и само от Него очаквам това. благодаря ви.Бог да ви благослови.


Моля, молете се жена ми и майката на 4те ни деца да се прибере в къщи. Бог да отмахне всяка заблуда и окови на врага от ума и. Всеки нечестив съвет, лъжлим език и измаме да бъдат премахнати в името на Господ Исус!


Молете се за мен, Бог да ме освободи от всички последици на 24 год. ми брак в психическо и физическо насилие, както и от чувството на непълноценност и самота.Бог да бъде с вас и да ви благославя!


Братя и сестри, моля ви спешно ме подкрепете в молитва, нуждая се от тази подкрепа много силно! Интриганти и присмиватели на по 20-22 години взимат връх на работното ми място, а предполагам че и на много други места. Любовта между колеги охладнява и се настанява страх…Нека се молим заедно за младото поколение на България! Бог да изобличава, но и да благославя, да обръща сърцата на младите към себе си! Благославям ви и благословени бъдете! Благодаря предварително!


Братя и сестри искам да Ви помоля да се молите за моята съпруга Марина, нека Бог разчупи закоравялото и сърце и да го изпълни с много любов към мен, децата и дома. Моля се Бог да я разкае,смири и вразуми, да се върне при мен, и да я очисти от злото, което таи в себе си. Молете се Бог да я върне към моето семейството. Благодаря ви и Бог да Ви благослови!


За работа за мен и забременяване на дъщеря ми Сестри и братя в Господа, Моля Ви,подкрепете ме с молитви за намиране на работа-съкратиха ме и в момента съм без работа.Нека Бог ме дари с подходящата работа,която е по Божията воля.Бог знае всичките ми нужди.Моля Господ заради името и милостта му да дари с рожба и малката ми дъщеря,която е омъжена от две години,Бог да стори чудо,да премахне всеки един проблем,защото за Него няма невъзможни неща.Нека Господ се прослави в живота им. Предварително благодаря на всички,които ще се застапят за нуждите ми.Бог да ви Благослови!Амин!