Молитвени нужди (Октомври 2008)

Моля, който има желание да ме подкрепи в молитва, за това, че много често взимам решения, после ужасно съжалявам, че съм пропуснала други, по-добри възможности, и просто не мога да повярвам и се питам защо се случва постоянно все така! Някакси сякаш нарочно го правя, нарочно постъпвам глупаво, чувствам го като омагьосан кръг и проклетия в моя живот. Благодаря за подкрепата и Бог да ви благослови.
Молитва за освобождаване от деприсия, от апатията,от безволието и липсата на желание, от болките физически и обсебващи психиката ми.Благодаря на всички братя и сестри в Господа Исуса Христа,които ще се молят за мен!Бог да ви благослови!
Здравейте в Господа!Искам да помоля да ме подкрепите в молитва за един човек, който идва до скоро в събранието ни. Той изповядва Христос за свой Спасител.Скоро му направиха операция и намериха, че има рак на дебелото черво и много разсейки.В момента си е в дома,но е много слаб и има силни болки по цялото тяло, които не му дават дори и да спи. Подкрепете ме в молитва за него-да бъде според Божията воля в живота му-Бог да го изцели, или ако по-доброто за него е да да отиде при Господа нека бъдат болките и мъките му по-малко.Нека се укрепи вярата и упованието му в Господа.Благодаря на всички ви!
Аз съм от малък град и ми се налага да се преместя в голям. Моля ви от сърце, молете се за мен да си намеря квартира, работа и истински и верни приятели. Искам Божията воля за живота си. Вярвам, че Бог има приготвени добри неща. Благославям ви и ви благодаря.
Моля ви, подкрепете ме в молитва за майка ми и баща ми, от много години те живеят под натиск и тревоги – съседите ни непрекъснато ги притесняват, а преди няколко дена са ги заплашили със саморазправа. От цялата си сърце искам да ги видя свободни и радостни, а не с наведени глави и подтиснати. Благодаря ви предварителна за подкрепата. Нека Бог да ви благослови.
За отказване на цигарите Мили братя и сестри в Бога! Много ви моля, молете се за мен да спра цигарите.Да мисля правилно за здравето си , за живота си и за семейството си, защото аз им трябвам – и все още не съм изпълнила родителския си дълг.Аз вярвам в Бог, помагам на хората с каквото мога, готова съм да се раздавам и го правя с удоволствие и искам да съм здрава християнка, но ми е трудно сама без помощ на Бог и Вас да оставя стария си навик. Благодаря на Бог и на Вас. Бог да Ви благослови. анонимен
Братя и сестри,С настъпването на есента натоварването на модерното ежедневие все по-често започва да води до депресия или други психологически проблеми. Все повече и повече хора остават без сили за работа, за семействата си, че дори и за Бог.Нека през идните два месеца се молим за нова вяра, за тези които са приели Исус в живота си; за спасение за тези, които все още не Го познават. Най-вече, нека се молим Бог да изпрати Своя Дух, който да освежи всички ни и да ни помогне да не изпадаме в депресия.За тези, които в момента се намират в такова състояние – нека се молим за Божията намеса и Неговото свръхестествено изцеление!Нека уповаваме на Божието присъствие и с вяра и търпение да се молим и да отдаваме все повече от живота си в Неговите ръце. Бог може да сложи край на депресията като още веднъж ни напомни за Своята любов към нас и за Своето присъствие във всеки един миг. Да се молим искрено!
Здравейте, братя и сестри в Господа ! Повярвах преди две години и от тогава насам се моля на Бог да ме освободи от духа на никотина и да откажа цигарите, защото усещам, че този грях ме отделя от Него. И съм сигурна, че Бог иска да направи това за мен, но явно причината е в мен – или желанието ми не е достатъчно силно или зависимостта ми е станала твърде голяма.Искам да бъда достойна за Бог, но с този порок това е невъзможно. Затова се нуждая от подкрепа и вярвам, че един ден ще свидетелствам за това освобождение.Амин. Бъдете благословени !
Здравейте братя и сестри в Господа Христа,спешно ми е необходима подкрепа в моитва,Бог да опази плода в утробата ми да не направя духовен и физически аборт,защото имам вярата и всички признаци на бременност, но врагът се опитва да убие плода.Атаката е много голяма и дойде веднага след като споделих с една сестра в Господа за съжаление.Моля Ви от все сърце, разберете ме правилно, вече 11 години се молиме и сега оня иска да ни ограби.Искам Бог да се прослави чрез наследника-първородноя, който ни се полага по общание в Исуса Христа амин. Бог във всяко семейство да даде божествено поколение-амин Д
Скъпи братя и сестри, моля да се застъпи- те за моето внуче -на 1 месец е .Хемоглобинът му е нисък и още някои показатели в кръвта не са добри. Нека Бог да се намеси и да регулира всич- ки функции в организма му! БЛАГОДАРЯ!