Молитвени нужди (Септември 2008)

Молитвени нужди (Септември 2008)

Мили хора,подкрепете ме в молитва! Оставих крадецът да ограби душата ми и сега любов нямам и дух не ми остана…Светът ме отвращава,но радост в сърцето ми няма…Боли! Ако има нещо,за което не съм се покаяла,нека Бог да ми го изяви,ако не съм простила,нека Бог да ми даде сили…Не познавам още силата на усърдната молитва…Благословени бъдете всички! И нека Бог да бъде с всички Вас!
Братя и сестри, В понеделник, 22.09, майка ми ще бъде приета в болница за кратко – има някакъв полип, който докторите твърдят не е сериозен проблем, но трябва да бъде премахнат. Моля ви, молете се за Божествено изцеление – дали ще бъде чрез докторите или по свръхестествен начин, това е без значение. Молете се и майка ми да оповава изцяло на Христос, не само докато този проблем бъде разрешен, но и след това. Благодаря ви за молитвената подкрепа!
Здравейте, в Господа! Подкрепете ме с молитви. Малкият ми син, Момчил се отдели от Бога, започна да пие и не желае да си идва вкъщи. Напусна училище и е станал агресивен. Нека отправиме молитва към престола на Благодатта. Бог да зачете… амин. Благославям ви и благодаря на всеки, който ще застане заедно с мен в духовна битка. Благодаря на моя Бог и очаквам победа… Вярвам, че блудния син ще се завърне в бащиния си дом… Амин.
Здравейте всички – братя и сестри.Уверила съм се многократно, че голяма сила има в усърдната молитва на праведния – самата аз съм молитвен партньор в нашата църква. Нуждая се спешно от работа – администратор, регистратор, секретар, информатор, но съм без познания на английски език, с компютърна грамотност и съм само на 55г. Знам, че за Бог няма невъзможни неща и силно вярвам, че Той вече ми е приготвил най-доброто! Моля Ви, поддържайте ме в молитва и Бог да Ви благослови!
Скъпи братя и сестри в Господа Исуса Христа!Синът ми вече трета година е студент в чужбина и е вярващо дете опазил телестната си чистота. В началото на другата седмица му предстои много важен и тежък изпит, от който зависи цялостното му бъдещо следване. Моля, всички които имат вложено в сърцето си желание да го падкрепят в това изпитание. Нека Бог помогне на децата си!Ваша сестра
От 15 г съм христ.сега имам голяма нужда от молитва защото дявола се опитва да ме отклони от истината.Молете се за дома ми, братя и сестри.
Скъпи братя и сестри, моля да се застъпите за моето внуче – на 1 месец е .Хемоглобинът му е нисък и още някои показатели в кръвта не са добри. Нека Бог да се намеси и да регулира всички функции в организма му! Благодаря!
Имам нужда от работа, защото в момента съм безработна. Искам да започна работа колкото е възможно по-скоро и работата ми да е добра – перспективна, постоянна, в добра фирма и да се разбирам с хората там.
Моля ви братя и сетри молете се за мен имам психичен проблем! Докторите казват, че е депресия с шизофренично състояние. Изпитвам често голямо напрежение и болки. Нападат ме мисли на отчаяние и страх. Моля ви да се молите за мен, защото се казва в Библията, Молете се един за друг, за да изцелеете. Моля ви молете се за мен! Бог да ви благослови!
Братя и сестри от тялото Христово!Моля Ви подкрепете ме за освобождение на синът ми ЙОРДАН ,Бог да го освободи от алкохолизъм. Всяка вечер ме гони с нож или други опасни предмети.Вярваща съм от 25 г. и постоянно се моля за неговото освобождение ,но за сега нямя резултат.Аз съм на 65г. и вече се нуждая от спокойствие!Бог да Ви благослови! Вичка от с.Верен общ.Стара Загора