Молитвени нужди (Октомври 2011)

Молитвени нужди (Октомври 2011)

Безработна сам, подкрепете ме в молитва да намеря работа,таи като аз изхранвам семеиството.И искам Бог да ме постави на то4ната работа която е замен,за да правя това което му е угодно.


Братя и сестри,моята молитвена нужда е от фин.характер.Лихвари ми взеха една къща и в момента се упражнява натиск върху семейството ми за още пари.Със запорирани заплати сме от 3г.,дом ,имоти и банкови сметки.Това беше и причината да потърсим Бог преди 1г.7м.Благодаря на бог за милостта му.Много други неща ми даде през това време и вярвам ,че не ние изоставил. Моля ви подкрепете ни.Имам имот в гр.Плевен,който Бог ми го върна от ниви обезщетение в едно село.Сега са в центъра на голям квартал,но има мораториум и не можем да извадим ПУП а от продажбата му,можем да излезем от това ..положение.


Моля подкрепете ме в молитва за моето семейство по конкретно Божията любов да царува във взаимоотношенията със съпруга ми,да ни даде мир и любов,и да ни благослови със собствен дом на правилното място.


Моля се на Бог да го вразуми,да види истинската и същност и лицемерие.Да разбере,4е нейните интриги са лъжи и заблуди.Нека Бог му покаже по най-подходящия на4ин,за фалшивите и намерения и кмплименти,за недоброжелателния на4ин,по който иска да го оплете в мрежите си.Моля те Боже,освободи този твой раб от нейното влияние!Бог да ни помогне и да ни благослови!Нека нещата са в наша полза.Нека доброто да победи!Нека тя се извини за безпардонното си държание и поведение!!!


Молете се за сестра Ветка има рак на гърдата и и предстои спешна операция.Нашия Бог е велик и върши чудеса и нека да и помогне.


Една сестра има проблем със шийните прешлени във врата,вестибуларния апарат и в определени положения на тялото й се вие свят.Нека да се молим Бог да я изцери и освободи напълно в Името на Исус.


Застъпете се в молитва за нас пред великия Бог -трябва да успеем да направим тази сделка,за да се спаси цялото ни семейство, и да смъкнем тежкия хомот,който лежи на плещите ни!Моля те Боже,помогни ни!Моля те -просим за твоята милост!!!Моля те!!!


1. Молитва за скорообразуваното ни семейство- разбирателство,любов.финанси. здраве 2. Нужда от добра и заплатена работа 3. Нужда за собствен дом 4. Семейно служение Благодарим на всички братя и сестри за молитвената подкрепа. Бъдете благословени!


Моля да подкрепим в молитва една строителна фирма,която се занимава със строежа на еванг.църква.Споделиха,че имат много проблеми и че положението е лошо.Нека да се молим Бог да се намеси и да извърши чудо и да премахне всички препятствия.


Здравейте, моля за Вашата спешна подкрепа за приятелката ми Лили и брат й Стоян, който е с много тежко раково заболяване. Вече трета седмица не може да спи от нечовешки болки. Обезболяващите не му помагат. Близките му очакват най-лошото. Човекът реве от болки. За съжаление той живее доста далеч от сестра си и вече не желае да се вижда и чува с никой. Молете се за спасение на душата му, да има шанса да чуе за Бога и да се обърне към Него, молете се Бог да се смили за него и семейството му и да изцели тялото му, ако е Божията воля, Бог да даде сили на семейството му да издържи този тежък изпит 


 Скъпи братя и сестри! Молете се с нас – за Нова Камена – в неделя- 30 октомври – да изберем начело на селото наш брат. Да бъде разчупен комунистическият дух, който властва над селото и сее бедност и смърт!Бог да е управникът на селото ни и страната ни! Бъдете благословени!!!


Бог да развърже езиците на хората.Постете и се молете за мен братя и сестри,в голямо изпитание съм и имам нужда от усърдни молитви.Бог да ви благослови


Моля се на БОГ- тя да се вразуми,да се разкае за поведението си ,за интригите които разпространява и за грубото си отно6ение!Нека Бог да я накара да се извини!Нека не6тата да се обърнат в наша полза и в полза на сина ни!Помогни ни Боже,и ни закриляй!!!


Молете се за здравето ми- за премахване на болка .Моля Ви ,молете се за мен болката да ме напусне в името на Исус за слава Божия!Амин.


Моля ви, братя и сестри, нека се помолим за Петя и Чавдар – да се съберат и да бъдат отново заедно. Сатана успя да ги раздели. Нека се съберат отново в името на нашия Спасител, който е Любов. Бъдете благословени!


Да се помолим за отлични оценки в училище на племенницата ми. Благодаря ви! Бог да е с вас!


Моля ви ,подкрепете ни в молитва да успеем да продадем този бизнес.Моля се на Бог да се смили над нас ,и да ни помогне да излезем от това тежко положение,в което се озовахме.Загубихме вси4ко,което имахме като имоти,затова се моля-Боже,не ни оставяй без покрив и без жилище.Прости ни вси4ки волни и неволни грехове и направи така ,4е живота ни да се обърне към по-добро.Моля те в семейството ни да има мир,любов,разбирателство и благополу4иеМоля те протегни крепката си десница и ни помогни!Моля те!!!.


Моля се на Бог, отвратителния навик на мъжа ми да ни обижда пред хората да из4езне напълно.Да се вразуми и да отвори сърцето си за сина ни.Да ни оби4а ,да ни уважава и по-4есто да го показва!Моля те Боже ,опази семейството ни и го съхрани!Моля те не позволявай да се стигне до раздяла ,направи така ,4е любовта и разбирателството да надделеят!Моля те да полу4им неговото извинение и смирение за тежките и обидни думи,които понякога отпавя към нас.Моля те-помогни ни и ни закриляй!!!


молитва за изцеление.


Молитва за здраве-изцерение и освобождение от тежест в стомаха името на Исус за слава Божия. Амин! 


 Моля се на БОГ вси4ко да е наред, и нещата да се развият в положителна посока за семейството ни!Бог да ни пази и да ни закриля!Нека излезем по най-добрия на4ин от тази ситуация!


Имаме един финансов заем ,който не е по силите ни!Моля се на славния Бог да ни помогне да продадем този имот и да оправим дълговете си без да тежим на никой!Моля се за спасението на едно семейство,което е останало без собствен дом!Моля те ,Боже смили се над нас и ни закриляй!!!


Живея в София под наем с дъщеря си и съм без работа . Не мога да расчитам на никой само на Господ. Имам спешна нужда от работа и само Господ может да ми помогне, в ИМЕТО НА ИСУС ТИ СЕ МОЛЯ ТАТКО НЕБЕСНИ!


Баба ми Елена на 83год.вярваща в Господа Исуса Христа се нуждае от вашата молитва за изцерение,съмнения за злокачествено заболяване.Нека Бог ви благославя изобилно! Станиела


Моля да се молите за дъщеря ми.Днес падна и тече кръв от носа.Молете се да няма последствия.Бог да ни пази от подобни изпитания!


Моля се на Бог-съпруга ми дълбоко да се разкае за агресивното си поведение и да иска прошка от вси4ки към ,които се е държал лошо!Искам да разбере ,4е Бог му е дал сили да се грижи за нас,а не да ги използва срещу нас !!!Господи-помогни ни и ни закриляй!!!


Да се молим за сина на една вярваща жена,който иска да се самоубие.Бог да се намеси мощно,да покаже милост и да спаси тази душа.Казва се Янко.


Моля да подкрепите в молитва едно християнско семейство-двамата съпрузи са се разделили.Да се молим Бог да ги събере отново,защото е недопустимо хр.семейства да се развеждат,да ги изобличи и вразуми,да покаже милостта си към тях.Амин.


Да се молим за детенцето ми,което е на 4 год. и потоянно боледува,почти всеки месец кашля,а сега от 15 дни не може да се оправи от тази кашлица.Моля да ме подкрепите в молитва тази кашлица да изчезне и да не се връща повече.


Моля БОГ да освободи и развърже сина ми от всичко,което му пречи и го спира да контактува с мен.Аз съм негова майка ,обичам го отгледала съм го ,но от много време виждам ,че той страни от мен ,избягва всякякви контакти с мен ,докато се стигна до там да ме обиди грубо и да ми затръшне вратата на стаята си ,като ясно ми даде да разбера ,че няма какво повече да ми каже.!Нека Вездесъщият БОГ да разчупи всяко проклятие и разруши всяка крепост ,която го отчуждава от мен!Нека изпълни сърцето му с любов и почит към нас и Божият дух на мир и любов ни свърже в едно завинаги!Нека БОГ му подари покаяние!