Молитвени нужди (Ноември 2011)

Молитвени нужди (Ноември 2011)

Нуждая се от подкрепа за изцерение.Появи ми се хемороид и анална фисура.Моля Бог да премахне всяка болка и възпаление.Моля Го да заздрави кожата ,лигавицата ,съеденителната тъкан и капилярите.Моля Бог за пълно изцерение и възтановяване.Вярвам че за Него няма нищо невъзможно .Благодаря Му че отговаря на викът ми. Слава на Името Му!


Застъпете се за нас,в гореща молитва -Бог така да обърне нещата,че баща ми,брат ми,майка ми и съпруга ми да се вразумят,враждите да се превърнат в разбирателство и любов,да си простят всички думи изказани на криво и да се сдобрят!Моля се на Бог да ги накара да си простят и всичко лошо да остане в миналото!Моля те Боже,бъди милостив!!!


Нуждая се много от молитвена подкрепа за моя дом. За изцеление на сина ми, за неговото пълно възстановяване в дух, душа и тяло. За дъщеря ми-Бог да й прибави съпруг и за мен-мъдрост и мир. Всичко това прося от Небесният Баща в името на нашия Господ Исус Христос. Амин! благодаря ви Бог да ви благослови!


От три години ми се вие свят и не нога да пазя равновесие. Имам шипове във врата. Вярвам, че Бог ще ми помогне.


За спасение и освобождение от всякакви нечисти духове на всички деца,младежи и млади семейства в България и по света. И моите деца и техните семейства да се обърнат към Бога и да приемат Господ Исус Христос за личен Спасител и Господар на живота си.Амин!


Бог да спаси семейството ни-да оцелеем ,да превъзмогнем трудностите,любовта и мира да надделеят,да си простим за всички грешки и да излезем по най-добрия начин от създалата се ситуация!Бог да ни помолва и да ни покаже правилния път!!!


Моля помолете се за моя свекър и семйството му.Той има здравословни проблеми със сърцето.Да получи божествено изцерение и никога повече тази болес да не връща.Благодаря ви!


Мили хора,мили братя и сестри подкрепете ни в молитва пред Бога!Моля помогнете на едно семейство,което е пред раздяла!Моля помогнете съпруга ми да се вразуми,да смег4и сърцето си,и да си избие от главата намерението за раздяла!Моля се,да оправи отношението си към мен и към сина ни!Моля се да премахне навика си да ни обижда и командва,а да разбере ,4е и ние имаме нужда от оби4 и разбирателство!Омръзна ми да гледам как показва негативното си отношение към нас!Господи,бъди милостив и ни закриляй!Дай му да разбере,4е не сме някаква даденост,а сме достойни за уважение и любов хора!


Мили хора,мили братя и сестри подкрепете ни в молитва-заседнала ми е една буца в гърдите и ми е много мъ4но,4е живота ни се обърна наопаки.Потънахме в заеми,изгубихме си дома,изгубихме много неща,които притежавахме!Молете се на БОГ да ни помогне да намерим правилния път ,за да излезем от тази ситуация и да върнем мира и спокойствието в семейството !Моля те Боже,не ни изоставяй!Идват светли празници-нека си простим и да се оби4аме!Нека Бог ни прости, и да ни помогне по най-добрия на4ин за семейството ни!Моля те Боже!!!


МОЛЯ БОГ ДА ПОМОГНЕ НА МОЯТА ДЪЩЕРЯ ПЕТЯ ЗА РАБОТА И ДА НЕ ИЗПАДА В ОТЧАЯНИЕ И НЕКА БОГ ДА Я УКРЕПИ И ПОМОГНЕ В ИМЕТО НА ИСУС АМИН БЛАГОДАРЯ ТИ ГОСПОДИ