Молитвени нужди (Януари 2018)

Молитвени нужди (Януари 2018)

02.1.2018 Не на истанбулскaта конвенция
Утре 3.1.2018 на свое заседание Министерския съвет ще разглежда въпроса за ратификация на истанбулската конвенция която налага учебни програми за изучаване на нестереотипни роли на пола като хомосексуализъм и травестизъм. Правителствата на Унгария Хърватска Словакия и Латвия вече са отхвърлили тази конвенция. Нека се молим нашето правителство също да отхвърли тази конвенция.

Като точка 6 е включен

Проект на решение за предложение до Народното събрание за ратифициране на Конвенцията на Съвета на Европа за превенция и борба с насилието над жени и домашното насилие подписана на 24 април 2016 г.

 Става въпрос за т.нар. Истанбулска конвенция която е подписана от вицепремиера и външен министър Екатерина Захариева в тогавашното ѝ качество на министър на правосъдието с която фактически се признава третия пол и се вменява в дълг на децата да се соъбразяват с това. В нея освен мерките насочени към предотвратяване на насилието спрямо жени и деца се въвежда за първи път определение за пол и полова идентичност независими от биологичния пол на лицетоустановени в международното право. Училищата в т.ч. етнически и религиозни ще могат да бъдат санкционирани ако не позволяват на момчетата които се идентифицират с женския пол да използват тоалетните и съблекалните на момичета и обратно.

Конвенция на Съвета на Европа за превенция и борба с насилието над жени и домашното насилие (на английски: Council of Europe Convention on preventing and combating violence against women and domestic violence) наричана още Истанбулска конвенция (на английски: Istanbul Convention) е конвенция на Съвета на Европа относно насилието над жени и домашното насилие. Конвенцията е предложена за подписване на 11 май 2011 г. в Истанбул Турция и е в сила от 1 август 2014 г.

На 21 април 2016 г. Конвенцията на Съвета на Европа за превенция и борба с насилието над жени и домашното насилие е подписана от министъра на правосъдието във второто правителство на Бойко Борисов – Екатерина Захариева (ПП ГЕРБ).

На 28.11.2017 заместник-министърът на правосъдието Десислава Ахладова (ПП ГЕРБ) по време на кръгла маса организирана от Български фонд за жените обяви че Истанбулската конвенция ще бъде ратифицирана до края на 2017 година.

От името на третото правителство на Бойко Борисов (ПП ГЕРБ) Цецка Цачева Министър на правосъдието на Република България изразява становище в полза на ратифициране на Конвенцията и приемане на новото понятие

социален пол

или

полова идентичност

.

02.1.2018 Помолете се за Летка
Помолете се за Летка за покаяние.И да не се заяжда с насда е по смирена.

02.1.2018 За християните в Беларус
Да се молим за християни задържани за разпространение на християнската литература в Беларус. Полицията е арестувала Андрей Фокин който заедно с други вярващи разпространявал християнски книги и списания на пазара в град Лепел. Църквата е служила на хората в града чрез нейната улична библиотека от 2004 г. без възражения от страна на властите. Господи молим те за сили и мъдрост към нашите братя и сестри в Беларус които искат да евангелизират своите сънародници. Молим те за благоволението на властите които вместо да им пречат да започнат да им помагат в разпространението на твоето Слово.

02.1.2018 За съживление в Иран
Нека се молим за Иран. В момента там има масови протести против начина по-който се управлява страната и нейната външна политика. Господи Всемогъщи и Праведни твоето слово казва че 1. Даниил благоденствуваше при царуването на Дарий и при царуването на персиеца Кир и 2. Така казва персийският цар Кир – Небесният Бог Еова ми е дал всички царства на света и Той ми е заръчал да Му построя дом в Ерусалим който е в Юда. Молим те както си използвал персите за благословението на твоят народ Израил и за построяването на втория храм нека и сега те се обърнат към тебе и ти послужат както и преди.

03.1.2018 За китайския пастор Ли
Да се молим за пастор Ли Уанхуа тормозен и измъчван от китайската полиция която многократно е тормозила пастора на домашна църква през последните месеци като го карали да се присъедини към управляваната от държавата Three Self Church. Господи на силите молим те за сили за пастор Ли за да продължи да води домашната църква на която си го поставил водач и да води души при теб за спасение.

05.1.2018 ПРОТИВ Истанбулскaта конвенция
Конвенция на Съвета на Европа за превенция и борба с насилието над жени и домашното насилие (на английски: Council of Europe Convention on preventing and combating violence against women and domestic violence) наричана още Истанбулска конвенция (на английски: Istanbul Convention) е конвенция на Съвета на Европа относно насилието над жени и домашното насилие. Конвенцията е предложена за подписване на 11 май 2011 г. в Истанбул Турция и е в сила от 1 август 2014 г.

На 21 април 2016 г. Конвенцията на Съвета на Европа за превенция и борба с насилието над жени и домашното насилие е подписана от министъра на правосъдието във второто правителство на Бойко Борисов – Екатерина Захариева (ПП ГЕРБ).

Правителството на република България прие да внесе за гласуване в парламента Националната програма за превенция и защита от домашното насилие за 2017-2018 г. Зад Истанбулска конвенция която е в основата на документа стои опит за даване на нови права на хомосексуалната и транссексуалната общности и по специално за признаване на т. нар. „трети пол“ и за еднополови бракове.

„Истанбулската конвенция е приета на заседание на Съвета за съдебна реформа с абсолютно единодушие“ посочи вицепремиерът и настоящ външен министър Екатерина Захариева. Това обаче съвсем не значи че с документа България се задължава да признае еднополовите бракове и т. нар. „трети пол“ както и да приема бежанци заради сексуалната им ориентация или да променя Конституцията. В парламента 8 от министрите гласуваха против Истанбулската конвенция съобщи вицепремиерът и лидер на Патриотичния фронт Валери Симеонов след заседанието на Министерски съвет.

 1. Гласуването на Истанбулската конвенция ще задължи България да дава статут на бежанец на всеки чужденец който в родината си е преследван заради „особености на пола”.
 2. Истанбулската конвенция въвежда определението

  социален пол

  което не е в  Конституцията. Конвенцията е наднационално законодателство което има върховенство спрямо националното законодателство.

 3. Приемането на Истанбулската конвенция ще доведе до изучаване на “нестереотипни роли на пола… в официалните учебни програми на всички образователни равнища” е записано в чл. 14 ал. 1 в Конвенцията. Тя ще лиши родителите от тяхното право да образоват децата си в съответствие с техните морални убеждения се посочва в писмото.
 4. Словакия Хърватия Чехия Унгария Латвия Литва – общо 11 членки на ЕС които не са приели тази конвенция. Всички те получават субсидии по договорености на ЕС без да подисват Конвенцията или приемат

  трети пол

 5. Истанбулската конвенция въвежда за първи път определение за пол и полова идентичност независими от биологичния пол на лицето установени в международното право. В чл. 3в се казва: “пол означава социално изградени роли поведения дейности и характеристики които определено общество смята за подходящи за жените и за мъжете”
 6. Истанбулската конвенция не е приета с обсъждане на НПО. Докато НПО са участвали в работната група като консултанти на Министерството на правосъдието няма публично обсъждане
 7. Повече от 30 неправителствени организации (НПО) подписаха писмо с искане за обсъждане. Отговор все още няма!

Ако Истанбулската конвенция бъде ратифицирана тя ще отвори врата за узаконяване на еднополови бракове у нас признавайки правото за полово самоопределяне на единият от партньорите. Д-р Таня Андреева бивш министър на здравеопазването категорично заяви позицията си.

Лекар съм акушер-гинеколог. Виждам всеки ден как се раждат децата – момичета и момчета /женски и мъжки пол/. Може ли някой да ми обясни какво представлява

трети пол

?! Проблемът с гласуването за признаване на

трети пол

е сериозен. Освен икономическите и социални причини това е не по-малко важно за демографската политика и раждаемостта.

06.1.2018 Mолитвени застъпници
Скъпи молитвени застъпници нека се молим Господ да направи сърцето ми отворено за Исус Христос и Божиите неща но затворено за греха и демоничното влияние и това да бъде наистина завинаги! Нека помолим Божиите благословения и благоволение да дойдат и завинаги да присъстват в живота ми във всяка област! Да помолим Господ да ме води да ме направи успешен професионално и да натрупам финансови ресурси! Нека се молим Господ да ми даде всички качества харизмачар успех в личен план и аз да привлека бъдещия си брачен партньор по специален начин! Нека измолим сбъдване на мечтите ми! Благодаря ви

07.1.2018 Единствено възможния отговор на Истанбулската конвенция
Преди време

Асоциация общество и ценности

алармира за подготовката за приемане на Истанбулската конвенция. Лично подписах Откритото писмо до политиците да отхвърлят тази конвенция. Правителството си изми ръцете по Пилатовски препращайки топката в полето на Парламента.  Затова реших да откликна на апела на Даниела Джоргова (председател на

Асоциацията общество и ценности

) и да изпратя писма до някои депутати избрани от 3 МИР Варна в 44-тото Народно Събрание писмо. Ето писмото:

Обръщам се към Вас във връзка с решението на Министерския съвет да препоръча на Народното събрание гласуване на Конвенцията на Съвета на Европа за предотвратяване и борба с насилието срещу жени и домашното насилие известна също като Истанбулска конвенция.

Тази конвенция всъщност съдържа разпоредби които крият сериозен риск за правата на жените а така също и на родителите децата семейството свободата на вероизповедание националните политики по отношение на тези въпроси както и за вътрешния ред и сигурност и политиките за бежанците.

Истанбулската конвенция въвежда за първи път определение за пол и полова идентичност независими от биологичния пол на лицето установени в международното право. Препоръчва се в учебната програма да се включат „нестереотипни роли на пола“- от детската градина до университетите. Очевидно цели се предефиниране на понятието пол което подкопава установените християнски ценности и морал по отношение на разбирането за половете.

Това ще доведе до узаконяване на еднополовете бракове у нас приемането на трети пол разрешаване ползване от момчета и мъже които се считат за жени на бани и тоалетни за жени и други неблагоприятни за обществото последици.

Предвид всичко това апелирам към вас като народен представител от Варна да гласувате с „Не“ в Парламента на предложението за ратификация на Истанбулската конвенция у нас.

За повече информация моля посетете Отворено писмо от над 30 организации за отхвърляне ратификацията на Истанбулската конвенция.

С уважение

Трифон Трифонов

Варна

08.1.2018 3a Божията воля
Имаме имоти за продажби и нека се молим за Божията воля за потребното за нас Бог да помогне за всичко ! Амин !

11.1.2018
Молете се за християни задържани за разпространение на християнската литература в Беларус

Молете се за християни задържани за разпространение на християнската литература

Полицията е задържала и разпитвала членове на евангелска църква в Северен Беларус три пъти през последните два месеца за разпространение на християнска литература. На 14 октомври полицията арестува Андрей Фокин който заедно с други вярващи разпространява християнски книги и списания на пазара на град Лепел. Той бил освободен след предупреждение но по-късно глобен за повтарящо се престъпление.

На 4 ноември полицията отново прекъсва раздаването на литература този път откарвайки девет християни в полицейското управление. До ареста на 14 октомври църквата е служила на хората в града чрез нейната улична библиотека от 2004 г. без възражения от страна на властите. Молете се членовете на църквата да могат да плащат глобите си и да възобновят библиотечното си служение без да бъдат притеснявани.

12.1.2018 Бог да я докоснеМоя приятелка е болна с неуточнена диагноза.Имат съмнения за тумор!Помолете се да се уточни диагнозата и да се проведе адекватно лечение!За Исус няма невъзможни неща.Бог да я докосне със изцеление и вяра в Него!

14.1.2018 Презвитер от Индия и неговата съпруга бяха пребити
width=Молете се за Дейвид Ливингстън и съпругата му Арам които били пребити когато хиндуистки екстремисти нападнали църквата им в северна Карнатака. Група от около 25 екстремисти прекъснала църковното събиране и издърпали презвитера и съпругата му навън за да ги бият. Те също така вандализирали сградата и счупили кръста от върха на малката сграда. Понастоящем наш сътрудник в Индия им предоставя правна помощ. Молете се те да познаят Божията благодат сила и смелост докато продължават да свидетелстват за Христос.

16.1.2018 Бъдете благословени
Молете се за дъщеря за нова работа и за Святият дух който да я направлява във всичко ! Бъдете благословени !

17.1.2018
Небесни Татко

Небесни Таткобез Теб не мога нищо да сторя по човешки.За това като майка те моля да освободиш моя осиновен син Валентин във името на Исус насочи нозете му във Твоите пътищаизлей от Твоята небесна мъдростмирлюбов и радост във неговото младешко сърце във името на Исус.Имай милост за моя син Спасителю Христе .Изпращай ангелския легион на ръце да го принася да не би да удари у камък ногата си.Моля те Отчеда го изпълниш със Христовия умда не привлича вниманието на учителите върху себе си за не му пишат забелешки .Моля те Татко обнови неговото ДНК от корен.Разрушам и извиквам ново ДНК .Амин

17.1.2018 Aз викам към Теб
Божеаз викам към Теб както Ти Си казалпризови ме в деня на бедствието и аз ще те избавятебдомът ти семейството ти и всичките ти близкии ти ще ме прославиш във името на Исус сина на Бога.Благодаря ти Божече изпращаш ангелите си за нас да не би да ударим ногата си във името на Исус.Благодаря ти Боже за спасението освобождението развързването от робство сина мисъпруга миродителите мисестра мизет ми във името на Исус.Освобождавам върху всеки един от нас благословениемирлюбов и благодат във името на Исус.Пилагам кравта на Исус върху всеки един член на семейството ми .Амин

17.1.2018
Божеимам нужда

Божеимам спешна нужда от Твоята помощ и намеса за сина ми във името на Исус.Покривам и прилагам кравта на Исус върху него във иметокоето е най- ценно и Свято по Тази земямоля те Боже за Твоята намеса и помощ във името на Исус.Амин

17.1.2018
Божемоля те

Божемоля те Небесни Господарю да освободиш сърцето мимислите миумът ми във името на Исус.Освободи синът ми от всяко проклятие изпълни сърцето му със Твоя мирлюбов и благодат .Покрий ни Отче със Твоята кръв да не ми наказват детето в училище а да настъпи Твоя Небесен мир и любов във домът ми и училище Хр. Ботев .Скрий ни под Твоята мантия Отче при срещата ни с директора на училищетоако Боже е възможно отмени я.Изпълни и дари ново сърце на моето прекрасно момче сърце изпълнено с мирсърце изпълнено с любов и загриженост и отговорност пълна промяна на моето пораснало момче.

17.1.2018 Моля те Отче
Моля те Отчеда успея да подготвя сина си за олимпиядата по химия която ще се състои на 20.01.18 да ми се обади учителката по химия Галяда може да го подготвя Таткотова е шанс за моето момче Господиподари му Успех и Победа във името на Исус.Амин.

17.1.2018 Моля те Боже…
Моля те Божеположи десницата Си над нас и ни помажи с прясно ново помазание да бъдем променени изцяло цялото ми семейство съпругсинродителисестра зетдомът ми да бъде Таткодом на молитва и поклонение пред Теб Святи ИсусеСъс Исуса искам да живея.Със Исуса искам да се радвам сутрин на утрото прекрасно.Със Исуса искам да летя понесъл ме във Неговите обятия като негова родна истинска сестра във Славното име на Агнеца Исус.Амин

18.1.2018
Татко моля теопази

Татко моля теопази и благослови сина ми във училищесъбирай го със богоугодни другари изпълни го Боже със духът Си Святизлей Твоя мир във юношеското му сърчицеТвоята Свята любов и благодат във името на Исус.Помогни ми Господи да преместя планината тежестта и да ги предам изцяло на Тебзащото ти се грижиш най добре за нас във името на Исус.Амин

18.1.2018 Изпращай ангелите Си
Изпращай ангелите Си Боже за моя синангели помощнициангели който да му служатангели застъпнициангели който да го пазят и защитаватвинаги Татко около него да има ангели от Твоето Свято Царство Славни Исусе.Амин.

19.1.2018
Велики Божемоля те

Велики Божемоля те за чудо и промяна в поведението на сина мимоля те да излееш Своята милостмирлюбов и благодат във неговото юношеско сърчице във името на Исус.Моля те да има пробив и победа за Твоя Слава СлавниВеличествени Исусе Христе. Покривам го като майка и полагам Твоята Свята Кръв върху моя син за защитакакто Евреите положиха кръвта на агнето и бяха защитени от смърттатака сега аз полагам Святата Ти Кръв за защита на моя свиден син във името на Исус.Амин

19.1.2018 КИРГИСТАН – „Чуден знак” насърчава църквата след бомбардировка
Една църковна сграда в Киргизстан бе тежко повредена при бомбено нападение но едно нещо оцеля и сега вдъхновява църквата. Мюсюлмански бунтовници използваха коктейли на Молотов за да запалят молитвения дом в Каджи-Сяй в ранните часове на 3 януари. Сградата която стои на южния бряг на езерото Исик Кул била тежко повредена в пламъците като много пейки са напълно унищожени.

Но Библията на амвона оцеляла въпреки че покривката била погълната от пламъци. Местните християни тълкуват това като знак от Бога че те трябва да стоят твърди в своята вяра и да продължават да вървят напред. Извиканите пожарникари които трябвало да се справят с пламъците открили няколко пълни бутилки бензин които не се запалили.

Наш сътрудник в Киргизстан описва невредимата Библия като „чуден знак“. Това се случило и веднъж преди време когато комунистите подпалили друга църквовна сграда. Библията и тази сграда също оцелели и няма съмнение че църквата в Киргизстан ще оцелее и ще продължи да проповядва евангелието.
Църквите в Киргизстан са изправени пред нарастваща опозиция но тази е първата чиято сграда е взривена от няколко години насам. Киргизките християни сега са под натиска на ислямските радикали и на държавните органи.

* Хвалете Бога за начина по който днес Той пази народа Си точно както обещал да направи с Ерусалим в Захария 2:5. Хвалете Го защото славата Му грее и всред гонения.
* Нека да застанем с нашето семейство от Киргизстан и да помолим Бог да прости на онези които са изгорили църковната сграда и да ги доведе до покаяние.

20.1.2018 Нека измолим
Умолявам ви за вашата подкрепа скъпи Божии деца! Нека помолим Господ да ми отвори врата за работа и реализация с която ще мога да използвам целия си потенциал и силните си качества и дарби! Помолете се Христос да ме благослови с работа с която ще припечелвам сериозни и високи доходи и няма да се подиграват с мен и с трудът ми! Нека измолим от Господ да благослови финансовото ми положение и дълготрайно да го стабилизира. Нека се помолим за истински любящ и верен човек който да ми бъде брачен партньор и Бог скоро да ни събере! Молете се Господ да ме освободи от демони и гряхзавинаги!

20.1.2018 Cпусни Своята мантия
Господимоля те спусни Своята мантия и ни запечатай със Твоята Свята кръв за защита във името на Исусскрий ни във Твоето убежищеизпращай ангелите си за нас да ни пазят да не би да ударим у камък ногата си Таткоизпълни ни със Твоя Съвършен мирлюбов и излей изобилно от Твоята благодат върху нас Отчевърху моето семейство и моите близки във името на Исус.Амин.

21.1.2018 Алжирска църква е затворена за„незаконно печатане на Евангелия”

Църква в северозападния алжирски град Аин Тюрк бе затворена от местните власти. Църквата принадлежаща към Протестантската Църква на Алжир (ПЦА) беше запечатана от полицията на 9 ноември. Властите твърдят че църквата е била използвана за

незаконно отпечатване на Евангелия и публикации предназначени за евангелизиране

. В полицейското уведомление се посочва също че църквата не е имала одобрение от страна на държавата. Но президентът на ПЦА преподобният Махмуд Хадад отрече всякакви злоупотреби като заяви че обосновката за закриването на църквата е

неоснователна

Първо тази общност наистина е свързана с Протестантската Църква на Алжир която официално е призната от правителството от 1974 г. насам и е акредитирана както от Министерството на вътрешните работи така и от местното правителство

каза той.

Също така в тези помещения няма печатна дейност на Евангелия или на християнски публикации

.

Аномалии и лъжи

Той посочи няколко

аномалии и фалшификации

в уведомлението според което църквата в Аин Тюрк е принадлежала на човек на име

Рахид

който служи там като пастор.

Това не е така

казва преподобният Хадад който добавя че обвиненията са

несправедливи и лъжливи

.

Йусеф член на борда на църквата в Айн Тюрк добавя:

Много се натъжавам от тази несправедливост и преследване с които се сблъскваме в Алжир. Уведомлението на префекта се основава на фалшиви мотиви.

Сплашване и тормоз

Алжир е номер 36 в Световния списък за наблюдение на организацията Отворени врати. Християните от мюсюлмански произход са изправени пред огромния натиск на своите семейства да се отрекат от вярата си. Законът не позволява на повечето църкви да се събират публично. Също така ислямистки движения като Ал Кайда в ислямския Магреб все повече засилват присъствието си. Освен това на международните партньори на ПЦА планиращи да посетят църкви в Алжир им са отказвани визи.

Новата конституция приета през февруари 2016 г. установява свобода на религиозното поклонение. Член 36 гласи че свободата на поклонение е гарантирана в съответствие със закона. Но на практика на редица църкви е било наредено да прекратят всички религиозни дейности на основание че са в нарушение на закон от 2006 г. който регулира немюсюлманското поклонение.

В сътрудничество с местни партньори и църкви Отворени врати подкрепя църквата в Алжир чрез обучения разпространение на литература проекти за социално-икономическо развитие и правна подкрепа.

Молете се:

• Правителството да бъде по-отворено към християните и да признае техните права като законни граждани
• Църквата в Аин Тюрк да бъде отново отворена
• За защита на християните които искат да споделят вярата си в страната.

21.1.2018 Mоля за подкрепа.
Здравейте.Казвам се Свилен на 43 г. от Търговище и споделям нуждите си за които се моляи моля за подкрепа. Моята нужда е за изцерение от всички злини и несгоди надошли върху мен и семейството ми преди и след разболяването на Баща ми от деменциякойто почина ! Нужда от финанси за да си платя дълговете – около 5500 лв. Нужда от Божието водителство и Слово за живота миза служенията мии бизнесите които мога да стартирамза които мисля и се моля чисто! Моля се и за Благоразумна Съпруга от Господа!Често се моля за Българияза Пасторитеза семействатадецата и др. щото ми е на сърце!Благодаря!

21.1.2018 Искам да добавя
Искам да добавя към първата молитва и товаако е възможно.Бог да ми помогне относно бизнесите които мога да стартирам чрез кредит от банка!Имам своите страхове и притеснения!Имам нужда от Божията мъдрост и намеса за товаза да не сбъркам. Често си мисля за създаването на завод в България който да създава летящи флайджет линейки -пожарни-полиция и гражданска защитазащото вярвам че е напълно възможно !

21.1.2018 Небесни Татко моля те
Небесни Татко моля те да изпълваш изобилно сърцето на моето прекрасно и умно момче със Твоя Съвършен мирлюбов и благодат във името на Исус.Сине мой Бог да те благослови и да те опази.Бог да издигне лицето Си пред тебе и да ти покаже сине мой милост.Бог да те осияе с лицето Си и да ти даде мир мило мое пораснало момче във името на Исус.Боже изпълвай дните му с радост и му дай насоки и цел в живота във името на Исус.Амин

21.1.2018
Небесни Таткопомогни ми

Небесни Таткопомогни ми и изпрати Илия да обърне сърцето на сина ми към нас родителитеи нашите сърца да бъдат обърнати към нашия син във името на Исуас. Помогни ми Татко да мога да общувам със моя син с мир любов и благодат да го разбирам Боже помогни му и той да ме разбира във името на Исус.Обичам сина си Татко и те моля за да изпращаш ангелите си за него да не би да удари у камък ногата си във името на Исус.Амин.

21.1.2018 Боже умолявам те
Боже умолявам те като майка да излееш в изобилие Твоята мъдрост над моя син Твоя съвършен мир да изпълни юношеското му сърце ТаткоТвоята съвършена любов да го прегърне и изпълни във името на ИсусСъс Твоята нежност Святи Душе и лекота да прочистиш Татко шлаката и всеки канал който е запушен небесни мой Татко да бъде отпушен за да протича общуването и комуникацията между моя син и нас родителите между моя син и учителите в училище Татко мойсине Давидов Святи Душе предавам моя син във Твоите Святи прободени и благословени ръце да се грижиш за моя малък юношакойто ми е много свиден Татко.

21.1.2018 Промени курса
Боженяма със кого да споделяне искам да упреквам съпруга ми за алкохолано ми е мъчно Татко да го гледам как съсипва живота си.И по един или друг начин това влияе на цялото семейство като незачитане и неуважение един към друг Татко.Промени курса и обърни платната на кораба във правилната и положителна посокада заживеем нов живот на зачитанепрошка и покаяние цялото семейство да бъдем Татко добър пример за подражание на нашето дете да се учи от нас на добри и благоугодни дела нашия син във името на Исус.Амин.

22.1.2018 3a Твоята намеса
Небесни Таткоаз нищо не мога да сторя без Тебзатова те моля за Твоята намеса и подкрепа да изпълниш юношеското сърце на сънът ми със мирлюбов и радост да му дадеш от Твоята Божествена мъдрост и разбиране да подновиш мислите му и умът му във името на Исус.Сърце чисто сътвори във негоо Боже и дух постоянен обновявай в него.Не го отхвърлял от присъствието си Боже а постоянен дух и ум Христов обновявай Татко във това дете във името на Исус.Помогни му Татко да се изпълни със Твоя мир да не привлича погледите на учителите към себе синаучи го Татко да се самокотролира със Твоя помощ.Амин

22.1.2018
Небесни Таткознаеш

Небесни Таткознаеш че ми е трудно със възпитанието на моя синмоля те да ми помогнеш Татко мойне мога да кажа и сподяля със никой друг освен да водя разговор с Теб Отче.Помогни ми Татко мой и изкорени от корен причината и агресивното поведение на моя подрастващ юноша изпълни сърцето му със Твоя мирлюбов и благодат във името на Исус.Помогни на цялото ми семейство да настъпи Твоя мир както в домът и семейството така и във училищния процес във името на Исусда бъде Твоята воля Святи Татко.Амин

22.1.2018 Моля те Татко за мир
Моля те Татко за мир изобилен във моето сърце и сърцето на моя синНебесни Татко Излей Твоя Съвършен мирмоля те премахни блокажа между мен сина ми и съпруга ми моля те за нормални взаймоотношения и разбирателство и още нещо те моля Татко мой за правилни взаймоотношения и премахни блокажа който пречи да на сина ми да се разбира със учителите и отблокирай всяко учителско и закораеяло сърце спрямо моя син във името на Исус.Моля те за нормални разговори и беседи в домътсемейството ми и учебното заведение.Моля те Небесни Татко за Твоя мир и любов във домът ми и семейсъвото ми във името на Ису

22.1.2018
Божеосвободи духът

Божеосвободи духът мида общувам със сина ми без да има пречки свободноосвободи ни Таткода не се караме със малкия подрастващ мъжумолявам те Отчеосвободи нида имаме правилна комуникация един към друг във името на Исус Амин

22.1.2018
Господи научи ме

Господинаучи ме дай ми мъдрост мир и любов разбиранеизчакване дълго търпение докато премина на другия бряг на червено моредай изходкакто даде на Еврейския народ когато бягаха от фараонадай ми изходкак да общувам със сина си във името на Исус.Как да го възпитам Господида не се срамува Таткоче сме негови родителида не бъде гонен и хулен Татко в училището в което учи във името на Исус.Подновиблагослови всяка негова мозъчна клетка да функционира правилнода пресмята два три хода напред като в шахмата действията си във името на ИсусДа бъде за благословение това дете народ и родина

22.1.2018 Освободи Отче огън
Освободи ни Отче със огънят на Святия Си Дух цялото семействопомажи ни с прясно помазание Свети Нежни Душедухът на Бога да заживее във домът ми и моето семействопокрий ни Отче със Святата Си Кръв като мантия и защита във името на Исус.Амин.

23.1.2018 Святи дух на трансформация
Господи духни със Твоя Свят Дух Татко повей Душе Святи духът на трансформацията и промяна във всеки един от насизкорени религиозни култове и олтари Татко във България и народа ни Татковъв името на Исус.Прилагам Боже Твоята Свята Кръв по границите на страната ни и цялата странакравта на Исус прилагаме на децата нисемействата ни домовете ни Небесни Отче във името на Исус.Амин

23.1.2018 Боже моля те Татко
Боже моля те ТаткоТатко аз съм майкана едно осиновено детедете което трябва да дисциплинирам и да науча как да се държи възпитано и умно във всяко едно общество и сфера във името на Исус.Само ти Таткоможеш да направиш корекция промяна и трансформация във мозъка умът и сърцето мусамо ти можеш Святи Душе да го коригираш дисциплинираш и напътстваш да бъде дисциплиниран в учебния процесда си пише домашнитеда внимава в часда не му пишат забележки в дневника и бележника във името на Исусвъзстановителя и освободителякойто възкресява със неговата възкресенска и изцелителна сила.Амин

24.1.2018 Поискай от управляващите да отхвърлят Истанбулската конвенция!
Парламента ще подложи на гласуване Конвенцията на Съвета на Европа за предотвратяване и борба с насилието срещу жени и домашното насилие известна също като Истанбулска конвенция. Съпротивата срещу конвенцията и аргументите на противниците ѝ са много повече от някакво недоразумение което е плод на неосведоменост и затова подлежи на изчистване в хода на дебата. Защото да поставяш условия за да подкрепиш борбата срещу насилието дефакто означава толериране на това насилие. Заради посочените „аргументи“ може да се стигне дори до отхвърляне на конвенцията в парламента (за което на практика се изказаха три от петте партии в него) или до приемането ѝ с някакви срамни съпътстващи уговорки и декларации.

Отец Дионисий заплаши министрите с отлъчване!

Истанбулската конвенция въвежда за първи път определение за пол (чл. 3 в) и полова идентичност независими от биологичния пол на лицето установен от международното право. Истанбулската конвенция съдържа разпоредби криещи сериозни рискове и неблагоприятни последствия за правата на жените родителите и децата брака и семейството свободата на вероизповедание националните политики по отношение на тези въпроси както и за вътрешния ред и сигурност и политиките за бежанците. Последствията в спорта са не по-малко шокиращи!

Член 78 не дава право на нито една страна да предяви резерви по отношение на въвеждането на социалния пол.* Придружителни декларации няма да ни защитят!

Поискай от управляващите да засилят законодателството ни в тази сфера и да отхвърлят Истанбулската конвенция!

Подкрепи писмото до българските депутати и помогни то да стигне до максимален брой хора!

Уважаеми Дами и Господа Народни представители

Обръщам се към Вас във връзка с избора който предстои да направите по отношение предстоящето в Народното събрание гласуване на Конвенцията на Съвета на Европа за предотвратяване и борба с насилието срещу жени и домашното насилие известна също като Истанбулска конвенция.

Считам че е мой дълг да Ви обърна внимание на сериозните проблеми последствия които ратифицирането и от Ваша страна би довело.

Задължение на всяко цивилизовано общество е да се бори с всички форми на насилие срещу жените и домашното насилие. Истанбулската конвенция обаче използва този сериозен проблем за да въведе за първи път определение за пол и полова идентичност които са независими от биологичния пол на лицето според международното право.

Такава дефиниция отрича естествените различия между половете въвежда несигурност в отношенията между жените и мъжете и в крайна сметка води до по-слаба защита на жените от насилие.

Ако обществото загуби способността да прави разлика между жена и мъж борбата срещу насилието срещу жените остава само като формален ангажимент. Това в дългосрочен план не може да помогне на жените които са жертви на насилие.

Борбата с насилието срещу жените подпомагането на жертвите и образованието на гражданите като част от предотвратяването на насилието са сред изключителните компетенции на държавите-членки на ЕС. При присъединяването си към Истанбулската конвенция ЕС ще наруши Договора от Лисабон и ще надхвърли правомощията си.

Ако ратифицирате Истанбулската конвенция родителите ще могат да бъдат обвинени в насилие срещу тяхното момиче ако откажат да я третират като момче ако дъщеря им така е пожелала. Същото може да се случи ако родителите решат да потърсят медицинска помощ за детето си което страда от разтройство на половата идентичност.

Правото на родителите да образоват децата си в съответствие с техните морални убеждения ще бъде нарушено особено с редефинирането на понятието за пол в образованието.

Разпоредбите на Истанбулската конвенция нарушават също свободата на религията. Те ще принудят свещенослужителите които са обвързани с абсолютно задължение за тайна на изповедта да нарушат своята религиозна свобода.

Училища ще подлежат на санкции ако не позволяват на момчетата които се идентифицират с женския пол да използват тоалетните и баните на момичета и обратно. Мъже ще могат да се състезават в спортни състезания за жени.

Днес насилието срещу жени и домашното насилие представляват престъпление във всички държави-членки на Европейския съюз. Редица страни не са я ратифицирали поради опасения свъразани с потенциалното бъдещо правно тълкувание на текстовете в нея.

Съзнавам че желанието Ви е да предотвратите напълно насилието срещу жени и деца. Независимо от заглавието Конвенцията на Съвета на Европа за предотвратяване и борба с насилието срещу жените и домашното насилие не служи на тази цел.

Във връзка с гореизложеното като гражданин част от българския електорат апелирам към Вас да гласувате против присъединяването на България към Истанбулската конвенция и да предприемете действия за засилване на действащото у нас законодателство с положителните мерки за защита на жените от насилие заложени в нея.

С уважение

Помогни България да отхвърли Истанбулската конвенция

Истанбулската конвенция е ратифицирана в 17 от 28-те страни-членки на ЕС и в 28 от общо 47-те членки на Съвета на Европа. Европейският парламент я е гласувал но не я е ратифицирал.

„Член 3 в Определения — „пол“ означава социално изградени роли поведения дейности и характеристики които определено общество смята за подходящи за жените и за мъжете;“

„чл. 78 РЕЗЕРВИ 1. Не се допускат резерви по отношение на никоя от разпоредбите на настоящата Конвенция с изключение на резервите посочени в параграфи 2 и 3.“

24.1.2018
Исусеумолявам те

Скъпи Исусеумолявам те помогни на синът ми да успява да си пише домашните по БЕЛда бъде доволна госпожатаче моя син е добро и умно момчеда спре Татко мой да го преследва и унижава пред съучиниците му и нейните колегида спре по Твоя воля Татко да му пише забележки в дневника и бележника.Мъчно ми е Боже че в училищата има деление на ученицитепостоянно да дебнеш едно дете и да го унижаваш със постоянни забележки и упреци към класната му ..Да искаш постоянно да го наказват и унижават едно дете Таткокоето със нищо не се различава от другите децаБолно ми е Таткоза нацията и родината.Амин

24.1.2018
Небесни Таткоблагослови

Небесни Таткоблагослови и опази синът мииздигни лицето Си над него и му покажи милостосияй го с лицето Си и му дай изобилен мир Отче Сеяти.Премъхни всяка агресия от моето момче изпълва го с Твоя свърършен мирлюбов и благодат Помагай му в учебния поцес и премъхни тапаташлаката която му пречуи във учебния процес.Каналузирай го Святи Татко да съомява да се разбира с учителите във името на Исус.Дай му мърост от небето обърни сърцата на учителите към сина мии негвото сърце към тях във името на Исус.Моля Тезатвори пътя на забележките в бележника към моя син в упилище по Твоя воля .

24.1.2018 Господи помогни ми
Господи помогни ми чрез Твоята чудотворна сила в името на Исус развързвам умът и мозъкът на моето прекрасно момче и освобождавам и благослаеям потенциала на моя син във всяка сфера и област на живота му във името на Исус.Помогни му Господи да имадобри отзиви от учителите в училуще да завалят добри богоугодни на Тебе Божеотзиви и похвали за сина мистига толкова хули и упреци към това прекрасно и умно момче във името на Исусдобри и богоугодни новини от училището и учителите на сина ми във Твое име Славни Исусе Христе.Амин

24.1.2018 Бъди Исусе във всички
Бъди Исусе във всичкичасове във училуще при сина миизпращай ангели да кражат около негоангели пазителиангели застъпнициангели който Господи да му служат и помагат въа учебния процесангели който да го благославят във името на Исус.Ангели който да насочват всяка клетка от умът му във сферата на учебния процесумът му да бъде точен да не се разсейва и отклонява вниманието си със съранични неща във всеки един час във Исуса.Освободи Отче функциите на моето прекрасно и умно момчеотваряй чекмедженцата на знанието във неговия ум и мозък освободи всяка клетка на умът му във Твое име Христе.

24.1.2018
Небесни Таткоднес

Небесни Таткоднес искам да те помоля първо да промениш мен майкатада премахнеш и изкорениш всяка шлака и агресия да мога да се самоконтролирамда мога да се разбирам със сина мивсичко да се случва по най богоугодния начин да работим над уроцитеда се трудим както пръстите работят на ръката ни в единство и с разбирателствомоля те татко да не се караме хармонизирай взаимоотношенията по между нимоля те Татко наш във името на Исус помогни ми Отчеизлей мирът любовта и нови хармонизирани взаимоотношения със моя умен синпомогни ми да се справяда не се провалям Татко като родител във Исуса

25.1.2018
Господи бди над сина ми

Господи бди над сина ми изпращай ангели пазителиангели който да му слугуват винаги да има ангели около негокъдето и да отидевложи мир в сърцето му и любовотвори сетивата му на знанието и познанието на доброто във името на Исус.Мирът му да изпълни сърцето му с радост в училище във Твое име Христе.Амин

25.1.2018
Господиблагодатя ти

Господиблагодатя ти за мирът и любовта която изливаш изобилно във сърцето намоето момчеблагодатя ти за промяната и тишината в учебния процесблагодатя ти за умениятамъдростаспокойсъието мирътсамоконтролът успехът в училище във името на Исус.Амин

25.1.2018
Моля те Татко

Небесни Отчеаз като майка на едно осиновено детекоето много обичам и не обичам думата осиновензащото аз обичам това дете със сърцето си във името на Исус.Моля те Татко да го изпълниш с Твоя мир и любов във името на Исус.Да. благословиш умствените му клетки да го изцелиш чрез Твоя Свят Дух в дух душа и тяло във името на Исус.Моля те за още нещо да отстраниш погледа на митничаря от сина мида спре да го обвинява във името на Исус.Господи помогни мисрещу този човек който заплашва синът ми и го изпълни с мир любов и да познае Теб Сеяти Отчече ти си вечния закон във името на Исус.Амин

25.1.2018
Небесни Таткомоля те

Боже мойНебесни Таткомоля те да ме избавиш от примките и капаните да изведеш синът ми начисто от създалата се ситуация Господидай изход да се освободим от неприятностите и от ямата във която сме попадналиизпълни домът ми с аромата на Твоя траен и вечен мир и любов безкрайнадай ни мъдростразбиранетърпениеутеха силна вяра да вярвам като майка във добрия път по който крачи моя син без да се отклонява ни на ляво ни на дясно да не се влияе от лоши другари във името на Исус.Отделяй сина ми от лоши другари и го събирай с богоугодни другари във името на Исус.Кръвта на Исус на сина ми .

25.1.2018
Божемоля те помогни

Божемоля те помогни ми и отсърани лапите и очите на митничаря от синът мимоля те Таткоосвободи ни от създалата се неволна ситуация да спрат небесни Татко заплахите и обвиненията вложи мир във сърцето му докосни го Татко.Изливай изобилен мир от престола на Отца във дух душа и тяло на моето умно момчедари го Господи със мъдрост любов и. Ум Христов да отделя плявата от житото да разгръща тревата когато стъпва да използва и канализира умът си във правилна посака във името на Исус.Не мога да опазя сина си без Теб Татко и Твоята съваршена воля във името на Агнеца Исус. Амин

25.1.2018 Небесни Отче извиквам
Святи Небесни Отче извиквам и освобождавам нормално кръвно налягане на моя сестра във Господа Анелия моля те небесни Татко помогни и във мощното име на Исус.Амин

26.1.2018
Велики Боже ти знаеш

Велики Боже ти знаеш и виждаш Татко пътя на сина миаз не мога да видя в бъдещето Татко мойно ти можеш и знаешзащото във Твоята Свята ръка Господи са временатагодините и сезонитеи можеш Татко мой да видиш и в дълбочина всеки детайл и действие във бъдещето и да определиш Господи по Твоя воля едно красиво бъдеще на едно изоставено детекоето трябва да науча и обуча във пътя на добротода бъда успешен Божии родител под твое ръководство Христе. Захранвай ни със Твоя мирлюбов и благодат във името на Исус.Бог да ни благослови и опази във името на Исус.Амин!

26.1.2018 Eдин политик-eдна медия
ОЕЦ обяви пост и молитва за отхвърляне на истанбулската конвенция. Нека издигнем онези български политици и медии които се опитват да убедят сънародниците ни че тази конвенция ще донесе добро за страната ни а не зло. Нека си изберем по една обществена личност министър или депутат и по една медия – телевизия радио или вестник и да се молим Бог да работи в тях и да обновява умът им за да направят правилният избор и отхвърлят тъмнината идваща с истанбулската конвенция.

27.1.2018
Господи опази сина

Господи опази сина ми и го благослови Исусе Сине Давидов скрий го под Твоята прободена десница във името на Исус.Моля те за добри и благоугадни новини от учебното заведение в което учи обърни посоката на вятъра в добро във името на Исус.Благославям това прекрасно и умно момче и извиквам във съществувание Боже мой Ум Христов във името на Исус.Покривам Те сине мой със кръвта на Агнето Исускоято сине мой за теб бе пролята и за всички нас във името на Исус.Амин.

27.1.2018 Боже мой канализирай
Боже мой канализирай уменията на синът миканализирай потенцияла му на знаниеотвори Господи всичките му сетива да разбира да се корегира сам самоконтрол във поведение и възпитание в училищепо улицата и в дома във името на Исус.Да бъде това дете под протекцията и защитата на Твоята Свята Кръв Исусе. Благодаря ти Небесни Татко благословен е всеки брат и сестра който се молят за едно изоставено детекоето като майка трябва да опазяно без Твоя помощ и Твоята Свята воля Господи няма да успеясамо с Теб и Твоята воля ще успея Святи Исусе.Амин.

27.1.2018
Таткоаз не мога

Небесни Таткоаз не мога да сторя нищо нито мога Татко по някакъв начин да повлияя на съпруга ми да спре да се налива с алкохолно те моля Татко поне за малко да може да отвори очите си и да прогледнече се погубваръцете му треперят.Боже помогни миотстани причината и те моля Татко да го освободиш от затвора и ямата в която лежи да погледне Боже към Теб и да те приеме с цяло сърцесвободен от духът на алкохол във името на Исус.Покривам го със Твоята Свята кръв Сеяти Исусе.Излей мирът СиЛюбовта Си и Твоята Благодат върху този умен мъж и съпруг във името на Исус.Амин

28.1.2018 Помажи го Татко
Моля те за добри новини от учебното заведение в което учи моя син увеличи потенциала му и отвори сетивата на знанието на Господи на това умно и прекрасно момче изцели го в духдуша и тяло във името на Исус.Изкорени Господи всяка причина поради която му пишат забележки в улилището във името на Исус.Помажи го Татко с прясно миро нозете муръцете муумът му и го изпълни с Ъвоя мир и любов във името на Исус.Амин.

28.1.2018 Боже помогни ми
Боже помогни ми да чувам добри и богоугодни думи за сина ми от страна на учителите и на всеки който го познава сина ми във името на Исус.Амин

28.1.2018
Таткосамо ти знаеш

Святи Небесни мой Таткосамо ти знаеш каква мъка имам във сърцето сида не можеш Татко във страна свободна да отгледаш осиновения си син спокойнода го унижава учителката по български и литература постоянно него дебне дали е с написано домашноако него е написал двойкинай -много е изпитван в класа Таткоза да му остави двойка за края на срокаСъщата г-ж Тодорова му беше класна миналата година и желаеше да го преместим в по адекватно училищече не бил за това училище.Скъпи мой Татко не искам да отвръщам на удара с удар в името на Исус.Боят е Твой Татконе мой.Мир и любов да изпълват моя син

29.1.2018 Нов религиозен закон във Виетнам подбужда страховете на християните
Молим ви молете се за нашето семейство във Виетнам тъй като новите закони за религията заплашват да ограничат свободата им.

Законът на Виетнам за вярата и религията влязъл в сила на 1 януари тревожи силно християните защото настоява религиозните групи да бъдат регистрирани и одобрени от правителството. Те също така смятат че неясната формулировка на закона може да бъде използвана за ограничаване на църковните дейности.
Молим ви молете се християните във Виетнам да познават Божия мир и присъствие.
     Въпреки някои подобрения в религиозните свободи във Виетнам през последните години някои християни продължават да бъдат подложени на силен натиск особено на онези които говорят срещу корупцията и нарушенията на правата.
Християнският адвокат Нгуен Ван Дай и презвитерът Нгуен Тун Тон са все още задържани в Ханой след като са арестувани съответно през декември 2015 г. и юли 2017 г. защото призовават за по-голяма религиозна свобода. Било им е забранено да се срещат с адвокатите си.
Миналия месец християнската активистка Мери Тран Ши Нга майка на две малки деца от провинция Ха Нам беше обявена за виновна за „пропаганда срещу държавата“ и осъдена на девет години затвор и пет години под домашен арест. Нейната строга присъда и нередности свързани с нейния процес предизвикаха международен протест.
Християнските блогери също бяха набелязани: миналата седмица съд в провинция Нге наложижи пет години затвор на Нгуен Ван Оай за неговите про-демократични кампании.

* Благодарете на Бога за начина по който отношенията между правителството в Ханой и религиозните групи се подобриха леко през последните години. Молете се новият закон да не застраши този прогрес.
* Молете се Бог да използва Своите хора които са говорили за религиозните права и за Него за да привлече мнозина във Виетнам в тясна лична връзка с Него.
* Като част от нашата кампания # PRAY50 (вижте по-долу) се молете Бог да говори на сърцата на онези които преследват християнското ни семейство във Виетнам и да разкрие голямата Му любов към тях.

НОВИ СВЕДЕНИЯ: Иранските християни стоят твърди в своята вяра

Хвалете Бога – въпреки че Амин Надер Ашар и Хади Аскари имат дълги затворнически присъди и са били подложени на натиск да се обърнат обратно към исляма се съобщава че са твърди във вярата си! Молете се техните жалби да успеят.

Молете се също така и за успеха на жалбата срещу петгодишна присъда на нашата иранска сестра Шамирам Исав Кабизех която току-що бе осъдена за действия срещу „националната сигурност“. Обвиненията срещу Шамирам последвали тези срещу съпруга ѝ Виктор Тамаз презвитер срещу който бяха отправени същите обвинения през юли.

29.1.2018
Скъпи Таткоизпращай

Скъпи Таткоизпращай ангелите да воюват за синът ми във училище срещу всяка несправедливостаз като родител не мога да се боря без Теб Татко.Вложи в сърцето на синът ми мирлюбов и благодат.Дари това умно дете със Твоята мъдрост във името на Исусотвори сетивата му о небесни Татко по свръх естествен начиносвободи умът му за знание във името на Исус.Развързвам всяка клетка на умът на моя син във името на Исус.Благославям синът си със знание и ум Христов във името ма Исус.Само ти Господи знаеш каква мъка има във сърцето ми за моя сини как не мога да направя нищо без Твоя помощ Исусе Христе.

29.1.2018
Боже мойбори се

Боже мойбори се с тия който се борят с мен и моето семейство във името на Исус.Желая Скъпи Татко да мога да си отгледам сина под Твоите грижи и Твоето водителство във мирна страна във името на Исус.Изпълвай синът ми с Твоя мир любовблагодаттърпениемъдрост Божияжелание за знание във името на Исуссам да се конролира и поправя във името на Исус.Амин

29.1.2018 Господи имай милост
Господи имай милост за мен и синът мисъпруга ми изпълвай ни със твоя мирлюбов и благодат във името на Исус.Боже през каквото и да преминава ме моля те Бъди със нас в пустинятапрез огънякойто преминаваме във дъжд пек и вятър Бъди Татко със домът и семейството ми.Обичам сина си като всички майки но не мога да го защитя Татконито в училище нито пред съседа.Моля те Боже отвори и благослови умът му и всяка негова клетка на ума промени неговото ДНК със Твоето ДНКда бъде бял и чист както отвътре така и външно за да не страда детето ми за цвета на кожата си Татко мой.Амин!

29.1.2018 Твоя воля може
Божедетето ми страда че е с по тъмна кожа от другите деца само ти и по Твоя воля можеш Господи да направиш чудо и от невъзможното да направиш възможно във името на Исус.Помогни Господи на едно умно и хубаво момче да се почуства като другите децада не го мачкат и унижават.Помогни му и го изпълни със Твоя съвършен мир и любов Татенце във името на Исус. Амин

31.1.2018 Твоя Свят Дух
Небесни Татко бъди ми крепост и упора във живота водиме и ме изпълвай със Твоя Свят Духпросветли ме с дарбите на Святия Си Духда не се отделям от лозата Исуспремъхни примките които ми пречат да се изграждам и раста в духа помогни ми да запазя Твоя миртрайно и завинаги във сърцето си Господи Исусе.Помогни ми да не се гневя и разчупи всяко проклятие което е над мен и родът мине можах Татко да отгледам и родя свое дете разчупи Това проклятие както над мен така и над родът ми и сестрами във името на Исус.Амин