Молитвени нужди (Януари 2019)

Молитвени нужди (Януари 2019)

Здравейте братя и сестри,моля ви да се помолим за Боби да бъде Освободен от магия ,която му е направена с катинар от една жена ,Да бъде Освободен от всякъкви магии чародейства,зли сили и духове в мощното име на Исус.Да бъде освободен от духове на алкохол,наркотици,алчност,сребролюбие,лъжа,изневяра в името на Исус от Назарет .Господи моля те отвори духовните очи и уши на Боби да види истината и да се покае и освободи.Кръвта на Исус да е върху него.Амин 


 Светльо! Като се съберете на молитвено събрание, молете се за следната нужда(поставям призива ми към църква Пробуждане): Мир вам братя и сестри! Споделям с вас една нужда, която да бъде представена пред събранието, като се моля на Бог всеки брат и сестра, да я вземе при сърце! Става въпрос за опит от държавния апарат, да въведе в България модела на Норвегия за стратегията за детето. Предполагам, че много го от вас са чували за отнети деца в тази скандинавска държава. По медиите не се пускат новини и не се информира обществеността. В Норвегия има вече много български семейства с отнети поне едно дете. Аз с моето семейство живяхме в Дания и пряко и косвено съм виждал много неща. Много от приемните семейства са педофили, които се ползват с протекцията на държавата. Чест модел е двама педофили сключват брак като гей двойка и търсят деца за осиновяване. Това е мерзост пред Бог! Аз като родител съм потресен и погнусен от ставащото! Определени кръгове от управляващите се опитват да въведат този модел в България. Норвегия, Исландия и Лихтенщайн са спонсорирали изграждането на структурите, които ще обслужват интересите на стратегията в размер на почти 1,4 милиарда евро. В България вече има отнети деца на бедни семейства. Предлогът за едното е – бедност. Предлагам тази нужда, за да издигнем името на Исус над България и да запретим влизането на този демон в България, като и отхвърлянето на тази стратегия и Истанбулската конвенция! Бог да ви благослови и осветли! Поздрави! брат Делян 


 Моля, помолете се за дъщеря ми ,която има анемия.Божията милост и благост да са над нея в Името на Исус! Амин 


 Баща ми (Огнян) беше диагностициран на скоро с 4та степен рак на стомаха с разсейки (неизлечим). Казаха, че нищо не може да се направи и на баща ми бе му остават повече от 2 месеца.Но аз знам и вярвам, че за Бог невъзможни неща няма. Затова ще съм благодарен, ако се помолите за бащата ми да бъде изцерен от Бог.Бъдете благословенни 


 Да се молим за брат ми Лъчезар да се спаси и Бог да му намери съпруга, също и за майка ми Мария, Бог да я пази от болести и да и дава здраве и сила, защото е възрастна. Също да се молим за Ирина, наша сестра, която е счупила крака си в тазобедрената става преди три месеца, освен това има дупки в макулата на очите и силно късоглество, около 20 диоптъра. Няма роднини, които да и помагат. Сега е в депресия. 


 Моя приятелка има големи притеснения..Бог знае проблема.Нека се разрешат проблемите по най добрия начин.Слава на Бога!Тук имам много отговорени молитви.Помолете се и за майка.Вдига кръвно и има здравословнии проблеми и атаки .Благодаря и на вас за покрепата. 


 Румяна е болна.Помолете се да се излекува и да повярва в Исус. 


 Много години не можем да продадем един общ имот.Сега има купувач,Слава на Бога.Обаче много трудности и бавене изпитваме в набавянето на документите и гоним срокове.Моля те Господи да помогнеш всичко да стане по бързо.Така ще имам пари и за едно важно лечение.Благодаря и на вас,които ме подкрепяте в молитва. 


 Някои изследвания на кръвта не са добри.Господи моля те да оздравея и да намеря добър лекар близо до града ми,защото няма такъв специалист наблизо.Да назначат по близо такъв специалист и да не взима скъпо или по здравна каса да работи. 


 Молете се Божията защита спасение и мир на Израел от ежедневния ислямски терор, нелегална окупация, фалшива пропаганда и атаки на арабски терористични групи kато ООП Хамас Хизбула. ИДИЛ на диктаторски ислямски режими като палестински ирански,сирийски турски и др. проповядващи радикален ислям, и антисемитизм, противозаконно легализирани и финансирани от ООН, ЕС и др. проислямски антисемитски неоанацистки организации.