Молитвени нужди (Юли 2009)

Моля Ви, молете се за сина ми Цветомир. Когато е в училище или сред група деца, се сблъсква с една и съща ситуация – идват деца, които го дразнят, подиграват, той е прекалено чувствителен, реагира на подигравките им с агресия и винаги излиза виновен. Не казвам, че в такава ситуация той е без вина, но винаги тези, които са го дразнили, излизат оправдани, а той виновен. Молете се за него да бъде освободен от агресия, гняв, страх от отхвърляне. Гневът му да бъде заменен с мир, страхът от общуване с други деца заменен с радост и приемане, несправедливостта в предишните ситуации с Божия правда. Бог да Ви благослови!
Моля Ви, подкрепете ме в молитва за моя баща Георги Димов. От известно време нощем изпитва голям страх и безпокойство. Загуби съня си. Благодаря Ви за подкрепата. Нека Божия мир, който никой ум не може да схване да пази сърцата и мислите ви в Христа Исуса!
Братя и сестри в името на Исус ви моля, молете се за моя съпруг, който е обсебен от друга жена. Моля се сама, от срам да споделя проблема, но сега се обръщам за помощ към вас с вяра в силата на молитвата от повече вярващи. Бог да ви благослови в името на Исус и единствено в името на нашия спасител Исус Христос. Амин.
Моля се Господи помогни ми да се измъкна от ситуацията в която сам се въвлякох и се моля Бог да ми даде финансов успех и работа и път, който е угоден нему и спасителен за мен…..Амин!!!
Братя и сестри, моля Ви да се съгласите с мен пред нашия Господ за дъщеря ми – на 28г., която беше кръстена в Святия Дух, но отстъпи в света и от 2000г. се разболя от шизофрения, а в момента е и бременна и пак е в криза. Бог да я освободи и изцери съвършенно и да роди здраво дете, за да може да му се радва и да го гледа. Семейството ми е затруднено и аз не мога да го гледам защото сме потънали в заеми и имаме дъщеря на 16г. Бог да ми помогне и спаси домът ми! Бъдете благословени!
От ново е неделя и от ново заставам с вяра и молба кьм Небесния ни баща както и към всички вас да се застъпите в молитва за нашето дете, което е прието да учи в Софя. Нека Бог да снабди нуждите ни от своето богатство в слава и да промисли за средствата, които ще са необходими за образованието му. Аз съм пенсионер по болест, инвалид 2-ра група и ще ни бъде почти невъзможно да го издържаме дори и при големите лишения, на които сме готови да се подложим с майка му. Много ви моля, застъпете се за нашето момче сега в молитвите си, за което предварително ви благодаря. Вярвам в навременният Му отговор.
Съпругата ми си удари главата! Подкрепете ни в молитва!
За по-малко от месец трябва да напуснем жилището, в което живеем сега. Спешно се нуждаем от завършване на новото жилище в най-скоро време. Благодаря на всички, които се молят с мен!
Моля се за моята скъпа племенница, която има анемия. Предстои й да си направи изследвания за уточняване на диагнозата. Моля Бог резултатите от изследванията да са добри и племенницата ми да е здрава и щастлива. Моля ви, подкрепете ме в тази молитва! Знам, че за Бог няма невъзможни неща.
Установиха ми начален стадий на Базедова болест с характерното увеличение на щитовидната жлеза. Виждала съм чудесата на Господа и сама съм преживявала изцеление и моля за подкрепа в битката да се засили вярата и упованието ми в Бога, защото аз вярвам, че ще бъда изцелена . Благодаря на всички, които ще се молят за мен и се моля Бог да ви благослови многократно за това !