Молитвени нужди (Юни 2009)

Здравейте братя и сестри, нуждая се от вашата подкрепа за един доста сериозен проблем касаещ не само мен, но и моето семейство. През 2006 г. закупихме жилище в строеж, което вече 3 години се строи. До момента апартаментът е само иззидан.. и нищо повече. Съпругът ми не е вярващ.. за всичко, което се случва обвинява мен. Моля Ви, който има на сърце нека ме подкрепи в молитва!
Скъпи братя и сестри, моля ви, молете се за сина ми, който е на 20г -студент, вярващ в Бог, започна да дига високо кръво и силно виене на свят. Благодаря ви и Бог да ви благослови!
Мили братя и сестри в Бога! Много ви моля, молете се за моето дете Петя да си намери работа и професионално да се реализира. Ползва и знае отлично немски – завърши магистратура във Виена, английски, френски и руски. Има сертификати, но не може да си намери подходяща работа…. Тя вярва в Бог, но й е трудно сама без помощ на Бог и Вас да си намери подходяща работа, за да се реализира професионално. Благодаря на Бог и на Вас. Бог да Ви благослови.
Работя от известно време в един магазин, където е доста трудно и напрегнато. От претоварване ме болят очите и главата и ми става много нервно. Ако БОГ ИСКА ДА ОСТАНА – да ме излекува и освободи ! Ако пък – не – да даде изходен път ! Сега и в момента съм на работа и не знам как ще издържа !
Моето дете е на 3г и още не може да говори.
На наша сестра в Господа майката има нужда от изцеление. Тя е еврейка и се казва Ревека. Вярва в Исус, но не ходи на църква. Бог много пъти я е изцелявал до сега, но тя е вече на 86 год. и има силна остеопороза. Бог да покаже отново милост към нея и да я изцери. Преди 5 мес. претърпя оперяция на крака и вече е по-добре, но сега гръбнакът много я боли, вследствие на това, че прешлените са изгубили нормалната си плътност и са започнали да се деформират. Бог да пожаже отново милост за нея ! Вярвам, че Исус понесе и заради нея тези болести на кръста !
Братя и сестри, заблуждавах себе си…Старият човек е с още по-голяма сила в мен…Огорчение се е превърнало в горчивина.. Нищо не ме радва, всички и всичко ми е безразлично…Помогнете, подкрепете ме в молитва ! Бог да ви благославя!
Моля, нека се молим за Родопите! Вече е пълно с джамии, но не и с християнски църкви. Нека Бог да говори в сърцата на хората, за да се молят и да стават мисионери там, да постят за този неспасен български край
Братя и сестри, Молете се за нероденото ни дете.Вчера съпругата ми имаше температура и бебето не се е рамърдвало от вечерта.Молете се за здравето на майката и на бебето. Бог да ви благослови!
От повече от месец съм в изпитателен срок на една работа, който не се заплаща – ако Бог иска – да ме назначат на постоянен трудов договор и да ми платят времето, за което съм се обучавала. Бог да даде покаяние на шефовете ми. Ако – не – Бог да ми покаже друга работа. Също за покаяние на майка ми и брат ми. А най-вече за доближаването ми до Бог, за да мога да чувам гласа Му и да Го обичам повече !