Молитвени нужди (Април 2009)

Братя и сестри,подкрепете ме в молитва за работа за мен и моята дъщеря.Бог да ви благослови
Здравейте, братя и сестри, християнин съм от 15 годишна възраст. Сега съм на 26. Страдам от заболяване неврална мускулна атрофия. Инвалид съм – майка се грижи за мен. Ходим в евангелска петдесятна църква, домашна група имаме в махалата. Ще се радвам, ако се молите и ме подкрепите в молитва за изцеление. Бог да ви благослови.
Братя и сестри в Господа, имам нужда от подкрепата ви в молитва! Работя в магазин като продавач консултант и през предходните месеци аз и една моя колежка сме показвали няколко месеца поред най-нисък резултат за продажби, поради което преди няколко дни ни връчиха предизвестие за освобождаване от работа. Казаха ни че можем да останем на работа само при условие, че успеем да излезем на 1 и 2 място по продажби пред другите. Молете се за нас, защото наистина имам нужда от работа сега, молете се Бог да ни изппраща клиенти!
Мили братя и сестри, отново ви призовавам да се молите заедно с мен за спасението на нашето семеиство, което е в голямо затруднение. Съпруга ми направи голяма грешка и взе пари от лихвари, за което всеки ден съжалява, но положението става все по-сериозно. Mного ни е трудно да връщаме парите, заплашват ни, страхуваме се за децата си. Съпругаът ми говори за самоубииство. Молете се заедно с мен да не допуснем този голям грях! Слава на Бога. Амин!
Mолете се бог да докосне моят съпруг и той да се покае, да се промени и семейството ми да живее в пътя на Бог. Да премахне всички кавги, раздори и недоразумения между нас и Бог да благослови утробата на снаха ми.