Молитвени нужди (Май 2009)

За безпроблемно пътуване до чужбина.
Братя и сестри в Господа, моля Ви молете се за мен за изцерение от високо кръвно налягане. Преди 10 години ми го откриха, тогава ми изписаха да пия лекарства. От две години имам Водно кръщение в Христа и тогава спрях да пия всякакви таблетки. Но от няколко дни насам получавам отново хипертонични кризи. Имам главоболие, виене на свят и сърцебиене. Моля Ви молете се заедно с мен Господ Исус Христос да ме изцери веднъж и завинаги от хипертонията. Бог да Ви благослови всички! АМИН!
Здравейте, Тази молитва е за нашето дете Николай, който е на 7 г. и от понеделник започна да заеква. Моля Ви от все сърце да се молите за тази нужда детето ни Николай да спре да заеква и да бъде напълно изцерен. Аз вярвам, че чудото ще стане. Благодаря Ви. Нека Бог да Ви благослови!
Братя и сестри,моля Ви помогнете ми.Тялото ми цялото трепери,никакви лекарства не ми помагат.Нямам никакви сили да се преборя с тази болест,която и лекарите не могат да определят.Моля Ви помогнете ми с вашата молитва.Ваня
Моята нужда е за спасението на родителите ми-казват се Вилиана и Емил.Татко е много пристрастен към пиенето, а мама-към пушенето. Моля ви, молете се и за това. Благодаря ви предварително. Бог да ви благослови!
Този път се обръщам към вас мили братя и сестри да се помолим за семейството на Лиланка което е в много критично състояние в момента.Татко й е безработен и вече месец време не може да си намери работа.А освен Лили имат и девет месечно бебенце .Те са във голяма финансова криза, загубили детенце съвсем наскоро,останали без надежда и без вяра в живота ,потънали във отчаяние.Моля ви, молете Бог да се смили над тези нещастни деца,да направи полезното за тях и да им върне надеждата за живот.Те са млади но много изстрадали милите,благодаря за всяка молитва мили братя и сестри!
Братя и сестри, съпругът ми е невярващ и вече 20 години е в състояние на постоянна депресия, никога не знае как да постъпи,но няма да попита, ако бъде посъветван,ще направи наопаки,а ако му се помогне ще съсипе помощта…Сега отново е без работа…Подкрепете ме в молитва за него, Бог да направи път там където няма път, да се покае, Бог да го очисти от това вътрешно огромно напрежение и неадекватност! Нас да укрепи с вяра и простителност.. Благословени бъдете! В името на Исус
Братя и сестри, нека се молим заедно за Божията победа над разрастващата се грипна епидемия, започнала в Мексико. Да се молим за Неговата милост, изцеление и спасение за хората в Мексико, както и всички други държави, докъдето е достигнала заразата. Да се молим Бог да не допусне този грип да се разпространява още повече, а да го премахне напълно според Неговото време.
Моля ви да се молите за връщането към Бог на една отпаднала душа.Ако все още е възможно Той да е приеме обратно при Себе.
Цвета на 8 години, дъщеря на наш брат, е в болиница с тежка бронхопневмония и скарлатина. Вече десет дни е на много тежки антиобиотици. Имайте я в молитва!