Молитвени нужди (Март 2009)

Молитва за Милка от гр. Лясковец, В. Търново – наша сестра в Господа. Открит й е тумор в мозъка и тежки метали в кръвта, има съмнение, че е тровена. Без работа е и е в тежко финансово състояние. Нейният мъж също не работи и не й помага.
За невярващите съпрузи на сестрички, Бог да ги докосне, за да бъдат едно в Христа.
Скъпи братя и сестри, моля да се застъпим за едно младо семейство – вярващи, което е атакувано от дявола – загубиха преждевременно първата си рожба. Това семейство очаква отново дете, но са се разделили поради непростителност заради извършени грехове в миналото -блудство ,окултизъм, а в посвледствие и прелюбодейство . Бог да са намеси в тази ситуация, за да могат да се раждат деца в наистина вярващи семейства
Братя и сестри, моля ви, молете се и за нас. Със съпруга ми искаме да си имаме дете, вече една година опитваме. Освен това от осем месица съм без работа. Зная, че Бог е много добър, че няма да ни остави и ще чуе молитвите, които идват от сърцата ни. Моля ви, молете се.
Скъпи братя и сестри, моля да се застъпите за моя съпруг – обича алкохола и компаниите. Признава че има Господ, но все още на може да предаде живота си на Господ Исус Христос. Нека Бог да просветли ума му за да Го приеме в сърцето си и да заживее пълноценно и смислено.Благодаря!
Моля се за спасението на бившите си началници и колеги, въпреки, че много от тях се държаха лошо с мен.
Имам огромен и много сплотен род, но за жалост повечето хора от него са големи материалисти, които не търсят Бога. Искам това да се промени.
Моля се да се откажа от вредните навици, за да мога да помисля за здравето си.
Моля постоянно да подкрепяте в молитва един мой приятел, който отделя всяка минута, за да работи за Господа.
Моля се за промяна у сестра ми и майка ми, които не искат да търсят Бога.