Молитвени нужди (Април 2010)

Молитвени нужди (Април 2010)

Моля ви добри хора, молете се горещо за нас и ни спасете от провал и развод. Дано Бог да се смили над нас и да ни закриля! Дано всичко лошо да ни отмине!
Скъпи братя и сестри, моят син Николай има проблеми с теглото си – висок е над 180 см, но е много слаб, болнаво слаб. Аз настоявам да се храни и видимо се храни добре, но не наддава на килограми. Освен това прави непрекъснати движения с ръцете по тялото си. Това е от 3-4 години, мтого се моля и постя, но няма резултат. Искам да го заведа на психиатър. Какво да правя?
Мили хора, мили братя и сестри молете се за нас много спешно и изгодно да продадем бизнеса си, защото имаме спешна нужда от тези пари. Дано Бог да ни прости и да ни помогне!
Братя и сестри, нека през това лято да отделим време специално за молитва за децата на България. За съжаление, в нашата страна все още има деца, които редовно биват лишавани от необходимите родителски грижи. Други изпитват трудности в семействата си, обучението си, както и сред приятелите си. Много деца стават жертва на домашно насилие – нещо, за което нашето общество често избира да мълчи. Нека не мълчим пред Бог за това. Да се молим за защита над всички деца и за мъдрост за родителите им. Да се молим и все повече деца у нас да бъдат отглеждани в християнската вяра и ценности.
Преди време изпратих нужда за баща ми Кънчо който е алкохолик! Благодаря на всички които ме подкрепиха тогава. Той продължава да пие, но аз знам, че за БОГ няма нищо невъзможно и той ще го изцели по един чуден начин. Бог да ви благослови изобилно!
Скъпи братя и сестри молете се за строежа на Божия Дом в гр.Раковски център на католицизма и Господ издига Евангелски Център на промяна на областта и региона. Има отворена врата молете се Исус да ни помогне по време на строежа и да ни дава мъдрост и сили. Благодарим за подкрепата. Ние сме Божия Църква в България и сме едно тяло и имаме един Господ и една вяра.С радост п р Ангел гр.Раковски обл.Пловдивска
Мили хора, мили братя и сестри, молете се за нас да успеем успешно да изплатим бизнеса си, да се избавим от финансовите затруднения, да имаме семейно разбирателство, много любов и топлина в отношенията ни, защото сме изпаднали в голяма криза и само милоста на Бог може да ни спаси. Дано да успеем да намерим купувач за един наследствен имот и да успеем да се измъкнем от безпаричието, което ни спохожда вече три години подред. Дано Бог да ни прости и да се смили над нас!
Моля да ни подкрепите в молитва за Строежа на Божият Дом в гр.Раковски. Много ни е тясно, над 80 души сме и в момента вадим план на сградата. Бог да се намеси силно и да действа Духа на Бога за Своя храм. Приемаме всякаква подкрепа и духовна и материална. Обичаме ви. С много радост, пастор Ангел
Моля за молитвена подкрепа за запазване на работата на съпруга ми. Нека Бог да бъде с всички вас, добри хора!
Имам нужда от застъпническа молитва. 2005 Бог ни подари къща, в която живем. В момента взехме кредити и сега след като криза дойде не можем да си погасяваме месечните разходи и съпругът ми е принуден да продава. Ако я проде няма къде да отидем. Бог да ви благослови. Надеждата ми е в него.