Молитвени нужди (Март 2010)

Молитвени нужди (Март 2010)

Мили братя и сестри, Николай Станев от гр.Пазардйик има нужда от вашата молитвена подкрепа за неговото здраве. Опериран е от херния преди девет месеца сега лекарите му казват, че на операцията трябва да му се направи втора операция, а това ще затрудни работата му и образуванието му, което може да се отложи и тази година. Благодаря за подкрепата.
Здравейте, съпругът ми пожела развод след 18 г. брак. И двамата сме върващи отдавна, но той твърди, че бракът ни не бил от Бог. Моля да се молите за нас. Как ли не опитах да го разобедя от решението му, но не успявам.
Нуждая се от подкрепа в молитва за моя син. Бог да го изцели и възстанови в дух, душа и тяло и аз съм уверена, че ако за лекарите е трудно, то за Бог няма невъзможни неща. В името на Исус моля и прося възстановяване на кожата и цялото му тяло, за да бъде радостта ни пълна. Бог да ви благослови.
Отдавна имам на сърце да започна молитвена група, която да стане молитвено движение, което да ходатайства. Все още не знам как и кога да стане.
Братя и Сестри подкрепете ме в молитва за моето изцеление имам кожен проблем, който ме тормози от доста време. Стоя на Божието слово, че в раните на Исус аз съм изцелена.
Моля се за сестра Зоя. Принудена е сама да отглежда детето си, въпреки непрекъснатите притеснения и гонения от страна на семейството си. Не й се дава възможност да работи нормално. Иска най-сетне да си намери подходящ съпруг, който да е християнин. Тя самата иска да се върне в църквата. Сестрата страда от липса на собствено жилище.
Моля се за сестра Емилия. От много години е без работа, защото е и много болна. Още е млада, а разчита на мизерна пенсия. Изпада в ужасни депресии заради тези ситуации.
Моля се за сестра Йррданка. Дъщерите и внуците й са тръгнали по лош път и тя е принудена да отглежда внуците си сама. Често изпада в отчаяние. А има желание да служи на Бога чрез благовестие и молитва за болни.
Съпруга ми има фирма и от една година живота ни се обърна с краката на горе. Започнаха да го бавят с плащанията и от там ние закъснявахме със заплати, сметки, вноски по банки. Загубихме почти всичко и сега се борим да си запазим къщата. Много ви моля от цялото си сърце да се молите за нас да ни помогните, защото аз знам, че с вашата и Божията помощ, ще се избавим от финансовите ни затруднения. Ние разчитаме и вярваме единствено на Божията милост и помощ. Бъдете благословени в името на нашия Господ Исус Христос. Благодаря ви!
Накрая искам да се помоля и за себе си. Моля се да мога да се справям с работата си, защото не съм на твърда заплата, а само на процент.