Молитвени нужди (Май 2010)

Молитвени нужди (Май 2010)

Имам сериозен здравословен проблем тези дни. Подкрепете ме в молитва за бързо изцеление. Благодаря! Бог да е с вас!
Съпругата ми е вярваща и има огромното желание да се развива в областта на счетоводството. И даже работи такава работа, но се разболя и се наложи да вземе болничен, след което работодателят й я освободи и сега има срок до края на месеца да си намери нова работа. Вярвам, че Бог може да направи нещо велико за нея. Благодаря на всеки, който се моли за нея!
Да се молим за Радост Козарева, на 6 години. От 3 дни има болки в корема. В петък личния лекар изписва само спазмалгон, днес в неделя е вече в болница и лекарите се чудят какво и е. Веднъж кажат апандесит, после пък херния. Притеснението ни е голямо. Само и единствено Бог знае каква е истината и от него очакваме помощ Искаме Бог да даде мъдрост на лекарите и да предпази и тях и нея от фатална грешка. Благодаря ви за подкрепата.
Моля да ме подкрепите в молитва за Нинка. Тя е на 40г., но много страда. Лекарите са поставили лоша диагноза. Аз вярвам, че Бог може да облекчи болките, да я изцели и да й подари живот. Моля се, в името на Исус всичко да бъде за Божия слава. Да бъде спасен целият й дом. Амин!
Мили хора, мили братя и сестри молете се за нас много спешно да успеем да продадем едно жилище и объркания ни живот да се обърне към по-добро. Дано Бог да ни дари с повече късмет, много любов, семейно разбирателство и много щастливи и спокойни дни. Да сме живи и здрави и да се гордеем с всичко, което сме постигнали. Дано Бог да ни прости и да се смили над нас! Благодаря!
Мили хора, подкрепете ме в молитвата ми за моята скъпа майка, която има сериозен здравословен проблем-сърцето й излиза от ритъм и миналия месец я приеха по спешност в Интензивно отделение. Бог да я изцери и тя да се възстанови напълно. За Него няма невъзможни неща. Да благослови и всички вас!
Нека изпросим в молитва Божията помощ за племенницата ми – да издържи успешно кандидат-студентските изпити и да стане студентка. Това е най-голямата й мечта. Помогни, мили Боже и благослови тези, които пристъпват към Тебе с вяра!
Здравейте скъпи вярващи в Христа. Молете се за мен – имам голям проблем и имам нужда от вашите молитви. Живота ми е много объркан и имам нужда от Бог да подреди нещата в живота ми.
Аз съм самотна майка , от дълго време се боря с беработицата и безпаричието в България ,а също и с проблема да намеря работа със свободна събота . Моля подкрепете ме с вашите молитви БОГ да се намеси и в моят живот за да мога да отглеждам спокойно детето си ,да имам нормална работа и заплата за да се грижа за дъщеря си . Имам и болна майка молете се за нейното изцеление .
Братя и сестри, моля ви за вашата молитвена подкрепа за мен и съпруга ми. Той в момента няма работа, а скоро ще си имаме бебенце. Отчаяно търси работа, но няма. Дано Бог ни даде сили да издържим това изпитание. Бъдете благословени !