Молитвени нужди (Август 2011)

Молитвени нужди (Август 2011)

На десния палец на дясното ходило поради впит нокът се е получило възпаление и отлепване на нокътя от нокътното легло.Моля Ви, молете се за мен в името на Исус тази кухина и отлепване да бъдат възстановени за Божия слава,да израсне здрав нокът залепен за кожата,защото в раните на Исус имаме здраве и изцерение.


Мили хора,подкрепете ни в молитва-в семейството ни непрекъснато има разправий и напрежение!Моля се на великия Бог да превърне раздорите в съгласие,да има мир и разбирателство!Съпруга ми да престане да ни обижда,и да ни злепоставя пред хората!Моля се да смег4и сърцето си-да ни оби4а,и да ни уважава,да цени мнението ни!Бог да го накара да разбере ,4е ние също имаме мнение и да ни приема такива каквито сме!Моля се да бъде по- мил и грижовен към сина ни!Моля те Боже,помогни ни, и ни закриляй!Благодаря!!!


Моля ви, съгласете се в молитва със мен за спасението на брака ми и съпруга ми Георги, за освобождението му от тютюнопушене и алкохолизъм, за снабдението ни с дом и работа, за изцеление на взаимоотношенията, сърцата и телата ни. Благодаря ви!


Здравейте, моля ви молете се за мен, да си намеря съквартирантка християанка или просто някоя с която да се разбираме. Благодаря ви! Аз съм студентка в Варна, ако познавате и вие някое момиче, обадете се или пишете на 0899028864


Братя и сестри,моля подкрепете ме в молитва за разбитото ми семейство. много неща преживяхме със съпругата ми, но желал бих Бог да направи така, че всичките ни страдания поради други хора, и наши собствени грешки да свършат. От скръб съвсем избезумяхме. Моля се Бог да ни докосне и да ни помогне. Понякога съвсем нямам сили да се боря непрекъснато с нови и нови зулуми, произлизащи от минали грешки. Искам Бог да ни изцели съвършенно. Амин


Мили братя и сестри, осъзнах, че страх е сковал душата ми, страх от …хората, а страхът от човека е клопка за нозете ни. Започнах да разпознавам клопката, а сякаш нямам сили да се възпротивя. Моля ви, молете се, дано милостивия наш Бог да ми даде сили да се оттърся от този страх….Бъдете благословени! Благодаря ви предварително!


Братя и сестри, много моля всеки, който има на сърце да ме подкрепи в молитва за моят баща Иван, на който лекарите определиха диагноза рак на кожата. Благодаря на Божието слово, защото то ни учи да се молим един за друг и да носим теготите по силните на по слабите. Слава на Господа Исуса Христа!!!


Благодаря на Бога, че отново ми даде възможност за работа, която е според моето сърце! Ще се грижа за възрастни хора и моля моя Бог да ме благослови с мъдрост и сила, за да я върша успешно!


Изпращам молитвена нужда-за сина ми Теодор-изцерение от гнойна ангина с налепи по гърлото,стомашно разтройство,болки в стомаха и нормализиране на телесната температура.Моля Ви молете се за него.Аз вярвам в кръвта на Исус и че в неговите рани ние сме изцерени. БЛАГОДАРЯ ВИ!Бог да ви благослови


Южен Судан спечели своята независимост със голяма изборна победа през месец януари. Въпреки това, се наблюдава все по-голямо безпокойство от възможността да избухне нова гражданска война, когато на 9 юли официално ще се осъществи разделянето на Южен и Северен Судан. Предимно арабския и мюсюлмански север и християнския юг водят битка за контрола на стратегически важната, но спорна гранична линия богата на петрол.

Щата Южен Кордофан е една от спорните гранични линии, и главният град Кадугли е почти сринат до основи. Християните там са превърнати в мишена за извършваното насилие и убийства. По информация на местен пастор, “Ситуацията в Планините Нуба е извън контрол, като почти всички сгради в града са разрушени, и всички църкви в Кадугли са изгорени или разграбени. Моята къща беше ограбена, като всичките ми вещи бяха взети. Продължете да се молите с нас за хуманитарните нужди на гражданите, които сега са под открито небе без каквито и да е основни човешки условия за живот.“

Моля молете се!
Експертите казват, че ситуацията лесно може да стане много по-лоша, преди да се подобри, и тези християни се нуждаят от нашите молитви. Да се молим Бог да спре враждата за да могат Севера и Юга да стигнат до мирно споразумение, което да стабилизира района и да се запази живота на хората. Да се молим за Божията закрила към тези, които са загубили своите домове, вещи и църкви.

“А Бог на всяка благодат, Който ви е призовал в Своята вечна слава чрез Христа [Исуса], ще ви усъвършенствува, утвърди, укрепи [и направи непоколебими], след като пострадате малко.“ (1 Петър 5:10)