Молитвени нужди (Юли 2011)

Молитвени нужди (Юли 2011)

Господи,бъди милостив към нас и бъди на наша страна-вси4ко да се размине и да бъде наред!!!Вси4ки раздори да се превърнат в мир и разбирателство!Тя да се разкае и да иска про6ка!Да излезнем 4исти и невинни от тази ситуация!!!Вси4ко с колите да е наред!!!Господи,пази ни и ни закриляй!!!Благодаря!


БРАТЯ И СЕСТРИ,ПОМОЛЕТЕ СЕ ЗА БАЩА МИ АНГЕЛ,ИМА ТУМОР В МОЗЪКА И РАЗСЕЙКИ В БЕЛИЯ ДРОБ.НЕКА ГОСПОД ГО УМИЕ СЪС СВОЯТА СВЯТА КРЪВ,СПАСИ ДУШАТА МУ И ГО ИЗЦЕЛИ.АЗ ВЯРВАМ В БОЖИИТЕ ЧУДЕСА,ЗАЩОТО БОГ Е СЪЩИЯ ВЧЕРА,ДНЕС И УТРЕ.БОЖЕ МОЛЯТЕ ЧУЙ МОЯТА МОЛИТВА,НА КОЯТО КРЕЩЯ КЪМ ТЕБ С БЛАГОДАРНОСТ ЗА ВСИЧКИ И ХВАЛЕНИЕ.СЛАВА НА ТЕБЕ ГОСПОДИ ТИ СИ НАЙ-ВЕЛИК.СМЕЯ ДА МОЛЯ В ИМЕТО НА ИСУС.АМИН


Моля,подкрепете ме в молитва към нашия Господ Исус Христос.Баща ми има дребен бизнес от окло 12г.Днес от ВИК дружеството му заявяват,че ще спрат водоподаването към него.Това е абсурдно.Всички сметки са платени,няма никакви дългове. Еднозначно и монополно решение. Знам,че Господ може да промени нещата,за да не остане баща ми без работа и средства за препитание на 62г. Слава да бъде на нашия велик Бог!


Мили братя и сестри,подкрепете ни в молитва пред Бога -синът ни да излезне по най-добрия на4ин от саздалата се ситуация!Много е важно за нас да успеем да полу4им една сума пари от оправянето на документите!Моля се от цялото си сърце, Бог да се смили над нас!Моля се ло6ото да отмине и да не се връща!Моля се вси4ко да се обърне в на6а полза и подкрепа!За Бог няма невъзможни неща!Моля се, да сме живи и здрави, и да изкараме голям късмет!Моля се съпруга ми да се гордее с нас и да ни оби4а!Бог да ни подкрепя!Благодаря!!!


мили братя и сестри благодариа ви че подкрепихте маика и мен в молитва за интерву , бадете благословенни ! маика бесхе на интерву на 18 и и поискаха осхте един документ предадох ме документа и сега чакаме , дори от посолството ми званиаха и на мен да ми задават вапроси . и сега чакаме отговор,молиа ви подкрепете ни отново в молитва ,засштото само господ мойе да напражи чудо и моита майка да види мен и неината парвородна внучка молиа ви бадете благословенни


Мили хора,мили братя и сестри подкрепете ни в горе6та молитва пред БОГА да успеем да излезем по най -добрия на4ин от саздалата се ситуация!БОГ да ни помага и да ни закриля!БЛАГОДАРЯ!!!


Молитва за млада жена от Асеновград,болна от рак. Скъпи братя и сестри, нека да подкрепим с молитва и пост тази млада жена която от пет години се бори с рака и е на края на силите си.А Бог на мира ще направи несравнимо повече, отколкото ние мислим,надяваме с,е и очакваме


Християна-22 годишна,дъщеря на моя колежка е приета спешно в болница в Никозия-Гърция. Скенера е показъл петно на белия дроб, източват вода, взели са биопсия. Момичето не е имало никакви оплаквания до оня ден, когато започнала да не може да преглъща храна, после и вода. Нека да ги подкрепим с молитва.


Мили братя и сестри ,подкрепете ни в молитва- спе6но се нуждаем да продадем един имот.От това зависи да оправим непосилните дългове,които са надвиснали над нас!Подкрепете ни и да оправим семейните си отно6ения и съпруга ми да се вразуми ,да смег4и сърцето си към нас и да ни се извини за ло6ото си държание!Бог да се смили над нас и да ни помогне!Дано вси4ко ло6о да отмине и раздорите да преминат в мир,а агресията на съпруга ми да из4езне и да се стопи!Моля ви ,подкрепете ни в молитва!Бог да ни пази и да ни закриля!Дано да оправим дълговете си навреме, без да тежим на никой!Благодаря!!!


Мили братия и сестри имам нужда да се помолияат много хора за мен и моите близки ! Не сам виждала маика и татко 3 години ,аз сам в америка а те са българия !Аз имам една прекрасна дъщерия която е на 5 месеца ,и много искам те да я прегарнат .Миналата година бяха на интерву за виза но им отказаха това беше един голиам ужас за мен и за тях много ми беше трудно да го преодолея но благодарение на господ се свестих а и бях бременна ! сега само маика ще ходи на интерву защото татко неможе гледа болня ми дядо .Маика е на интерву в понеделник на 18 нека да се помолим заедно да вземе виза