Молитвени нужди (Декември 2010)

Молитвени нужди (Декември 2010)

Преди година и половина ми диагностицираха злокачествен рак-2 стадий. Бях оперирана,последва лъчетерапия. Преди 1 седмица след проведено изследване на костите резултата беше – не може да се изключи метастатичен процес.Но лекарите не са сигурни напълно, че има разсейки.Утре ще ме видят на скенер. Моля да ме подкрепите в това изпитание- дявола да не ограби моята вяра и моята победа! Бъдете благословени!


Моля Ви ,молете се за мен тези атаки на прилошаване и замайване да спрат и изчезнат завинаги в името на Исус за слава Божия!Амин.


Мили братя и сестри в Господа, Моля ви да ме подкрепите в молитва за здравето на моята майка, която получи инсулт. Тя е имала много тежки заболявания, но нашият милостив Господ Бог винаги чудно я е изцелявал. В тежки дни, а и не само тогава, винаги съм търсила Неговата милост, Неговата помощ, Неговата защита и Той милостиво е отговарял на моите молитви. Моля за вашата подкрепа сега в този тежък момент, да измолим от нашия Господ да изцели доколкото е възможно моята майка, тя вярва в Иисус. Моля да й вдъхне сила да се бори. Всичко е в Неговите ръце! Бог да ви благослови и да бъде с вас!


Молитва за сина ми Цветомир-връзване,разчупване и разрушаване на влиянието от магьоснически клетви,заклинания и изпратени проклятия от чародеи,окултисти ,антихристи и каквито и да са слуги на дявола.Освобождение на сина ми от робство и разчупване на всяка окова в името на Исус.В името на Исус всеки страх от хора да го напусне.Бог да Ви благослови!


Здравейте скъпа редакция, братя и сестри – молитвени работници ! През лятото на 2009 год. аз споделих нуждата си с вас , за изцерение на съпруга ми от цероза на черния дроб и и покаяние и спасение на душата му ! Днес хваля Живия Бог и искренно ви благодаря за молитвите, защото съпругът ми наистина се покая и ходи редовно на църква, има страх Божий и зелание за Бог. лекарите се учудват , че той все още е жив, но аз не вярвам , че те имат силата да му помогнат повече! Моля ви да продължите да ме подкрепяте в молитва, до пълното му изцеление от БОГ и освбожд. от магии и чародества ! БЛАГОДАРЯ ВИ


Мили хора, помолете се за мен. Отчаяна съм напълно. Парализирана съм от много години и съм в тежест на близките си. И не само това, но от известно време имам и друг сериозен здравословен проблем, който много ме измъчва. Медицината е безсилна да ми помогне, но вярвам, че за Бог няма невъзможни неща. Нека се разреши проблемът ми и да се прослави Неговото име. Благодаря ви и бъдете благословени!


Мили братя и сестри, умолявам ви да ме подкрепите в молитва за освобождение от лъжите на противника ни! Чуствам се слаба и се нуждая от вашата любов и подкрепа. Бог да ви благославя изобилно!


Братя и сестри, моля ви издигнете в молитва наша сестра в Господа с рак на гърдата- за успешно лечение и съвършено изцеление на тялото и душата й. Тя е без доходи в момента и за това молете се Бог да снабдява изобилно всяка нейна нужда. Благодаря ви и Бог да ви благослови!


Молете се за сина ми,който претърпя много сложна операция и е на системи,молете се да се нормализират функциите на стомаха и детето да може отново да се храни нормално и да няма усложнения този път,два пъти го оперират от апендисит с гноен перитонит.Бог да ви благослови за добрината и за хубавия сайт


Скъпи братя и сестри в Господа,имам нужда от вашата подкрепа и застъпническа молитва.Нуждата ми е свързана с намирането на подходяща работа,която да е по волята Божия и където да се чувствам пълноцена с моите знания и умения.Нека нашия Велик Бог ми покаже най-правилни път и ми открие начин,по който бих била полезна в неговото служение.Аз вярвам и знам,че Бог върши чудеса и днес ,защото той е същия верен и могъщ ,какъвто е бил и преди хиляди години и за него няма нищо невъзможно.Той прави път ,там където ние не виждаме изход.Вчрвам,че ще се прослави за пореден път в живот ми и ще укрепи вярата