Молитвени нужди (Декември 2011)

Молитвени нужди (Декември 2011)

Нищо друго, освен вярата в Бога, не ми остава. Моля ви, подкрепете ме в молитва за семейството ми. Нека Бог се смили и да ни благослови. Най-напред молитвата ми е за нашата майка. Месеци наред поддържа високо кръвно налягане. Лекарствата не помагат. Ще постъпва в болница в София. Моля се, лекарите да назначат правилно лечение и майка да се възстанови напълно. Другата ми молитва е за мен и сестра ми. Аз съм парализирана – мога да си движа само ръцете – трудно, а сестра ми се влошава все повече и повече. Оповавам на нашия Спасител. Благодаря ви за подкрепата! Бог да ви благослови!


Моля се Бог да ме изцери духовно мен и целия ми дом-нашите души,емоции..Моля Бог да излее оганя си и да пламне отново тази първа любов в сърцата ни.Искам отново да имам доверие в хората.Искам копнежа ми по Бог да расте със всеки изминал ден и чрез духа Му да бъда полезна за Неговото царство там където отивам.Искам да чувам реално гласа Му.Искам този унил дух да напусне дома ми. Имаме и финансови проблеми.Имаме и здравословни проблеми. Благодаря ви за подкрепата братя и сестри


мили братя и сестри от все сърце и душа ви се моля да ме подкрепите в молитва за моя татко които много обичам ,той е на интервю за виза на 10.01.2012г ,преди 2 г му отказаха , а аз не сам го виждала 4 години аз имам една прекрасна дъщеричка коиато иска да види дядо си тя е на 11 месеца моля подкрепете ме в молитва нека моя татко вземе виза и доиде да се видим искам да го прегърна ! Бъдете БЛАГОСЛОВЕННИ ЗНАМ ,Е ЗА ГОСПОД НЯМА НЕВЪЗМОЖНИ НЕщА ! АМИН


Благодаря на всички, които се включиха в молитвата и поста за детенцето ни. Скъпи братя и сестри, Филип от няколко дни диша самостоятелно и ефективно. Слава на нашия Бог. Лекарите казват, че в световната статистика едва 5 процента от пациентите на продължително апаратно дишане успяват да се преборят с апарата и да започнат да дишат сами. Все още не се събужда. Нека продължаваме да се молим и това да се случи. Бог да бъде с всички нас.


Мили хора ,мили братя и сестри подкрепете ни в молитва-Моля се Бог така да направи нещата ,че съпруга ми да прости за изказаните думи от родителите ми и брат ми,и всички дразги да се превърнат в мир и разбирателство!Моля се да смегчат сърцата си един към друг и да се обичат искренно като близки хора!Моля те Боже не позволявай лукавия да оправлява отношенията ни!Протегни десницата си и ни помогни!Направи така ,че искренно да си простим и да се обичаме!


Молете се за сестра ми !Не може да преглъща храната а лекарите не могат да открият причината а тя линее от ден на ден.Знам че за Исус няма невъзможни неща и Той може да я изцели. Благодаря ви за подкрепата!


Помолете се за спасението на нашето семейство-Бог така да направи,че най-после да успеем да продадем този бизнес и да можем да си закупим жилище.


Моля се да ме подкрепите в молитва -помогнете на едно момче да осъзнае ,че това момиче го кнтролира с лъжи,интриги и измислени историй!Бог да го накара да прогледне и да разбере истинската и същност!Моля те Боже,бъди на наша страна и защити името и достойнството ни!Освободи ни по най-добрия начин от нейните нападки!Моля се той да вземе разумно решение и да намери сили да я отсрани от живота си!


Мили братя и сестри, нашето детенце, което е на 1 годинка се разболя и от 12.12.2011 е в тежка кома. Всеки ден се молим Бог да ни прости греховете, да се смили над нас и да върне рожбата ни сред нас. Молим Ви подкрепете ни в нашата молитва и нека Бог излекува милото ни детенце. Амин


Благодаря на всички, които са се молили и ще ви помоля да продължите да се молите, защото докторите искат да я изпратят на химиотерапия, знам, че за Господ няма невъзможни неща и нека всички заедно да се обединим и да се молим Бог да запрети на дявола. Моли ви братя и сестри, посетители на сайта молете се за сестра Ветка