Молитвени нужди (Януари 2012)

Молитвени нужди (Януари 2012)

Молете се за нас,Бог да ни освободи от неговата агресия ,и тя да се превърне в мир,любов и смирение!Моля се да се разкае за поведението си и да получим неговото искренно извинение!Боже,пази ни и ни закриляй и не позволявай нищо лошо да ни доближи!Моля те Боже, помогни на семейството ни!!!


предлагам нуждата за моите родители и роднини да бъдат спасени и за мен Бог да ме освободи от заекването и да промисли за работа. Бог да даде отговор на всяка нужда която е предложена тука от богатсвото си в слава! Амин!


Американски журналист, на който неотдавна му е било позволено да говори с Азиа Биби за нейното задържане и условията в които живее, съобщава, че Биби е простила на тези, които са допринесли за сегашните страдания на нея и семейството й. В затвора, Биби често се моли и пости за нейното семейство и за другите преследвани християни. Незавсимо, че вижда семейството си за един час всяка седмица, на нея й липсват дъщерите й. Тя е изолирана в килия, откъдето й се позволява да излиза навън за по 30 минути на ден. Биби е казала на репортера, че изцяло се е доверила на Бог и е приела Неговата воля. Тя умолява християните по света да продължат да се борят за преследваните християни и да бъдат гласа на безгласните.


скапи приятели,моля да подкрепите в молитва Христо,43 години,които от 3 години му е много трудно да варви,поставиха му диагноза некрозис,разяждане на ставите и костите,лекарите не са взели ре6ение дали да го оперират,а болките му са големи. Благодаря ви,БОГ да ви благослови


Моля ви мои братя и сестри заради нашият баща да се молите за моята нужда.Приятелят ми и семейството му са невярващи и дявола се опитва да ни раздели чрез тях,възможно е и да има чародейство.А имаме намерения да се оженим,нека Бог открие дали е неговата воля и да им спаси душите.Нека Бог винаги да ви се отзовава на помощ.


Знам, че за Бога няма невъзможни неща. Възлагам цялата си надежда на Него. Моля ви, подкрепете ме в молитва за семейството ми. Нека Бог се смили и да ни благослови. Най-напред молитвата ми е за нашата майка. Месеци наред поддържа високо кръвно налягане. Лекарствата не помагат. Ще постъпва в болница в София. Моля се, лекарите да назначат правилно лечение и майка да се възстанови напълно. Другата ми молитва е за мен и сестра ми. Аз съм парализирана – мога да си движа само ръцете – трудно, а сестра ми се влошава все повече и повече. Бог да е с вас и да изпълни всяка ваша нужда! _____


Боко Харам, мюсюлманска екстремистка секта, е извършила бомбен атентант в католическата църква Св. Тереза в Мадала, Нигерия по време на Рождествената служба, убивайки 35 човека и ранявайки 52. Много от християните са били оставени в локви от кръв и прах, докато органите на реда са чакали пристигането на екипите за спешна медицинска помощ. Координаторът на Нигерийската национална агенция за управление на кризи е успял само да изпрати съобщение за повече коли на бърза помощ. Поради ограничените ресурси, ранените християни са били преместени от стъпалата на църквата до циментовия под на близката правителствена болница. Молете се за Божията утеха на скърбящите и за закрила върху християните в Нигерия.


Скъпи братя и сестри в Господа! Имам спешна нужда от подкрепа в молитва! Баща ми Кънчо е в болница в тежко състояние.Освен това има проблеми с здрав.осиг.Молете се Бог да направи поредното чудо в живота ни.Бъдете преизобилно благословенни в името Христово!


Моля се за отличен успех в училище на племенницата ми.


Да се помолим за сестра Надя. Тя е оперирана от рак на гърдата, но сега е получила кръвоизливи и отпада физически. Бог да й даде сили и да я изцели.