Молитвени нужди (Февруари 2009)

Молитвени нужди (Февруари 2009)

Заобиколена съм от много нещастни и самотни хора – мои познати, бедни и други, нека Бог да им помогне, защото аз не мога да помогна на всичките.
Благодарение на вашите молитви сега имам много хубава работа. Но въпреки всичко съм недоволна от това, че нямам възможност да развивам талантите си и да работя това,което обичам. А е добре да използваме талантите си, за да прославяме Бога.
Една моя близка позната има голям проблем. И двете й дъщери бяха християнки. Внезапно поради огорчения и лоши взаимоотношения те напуснаха църквата. Сега едната е станала проститутка и въвлича в това и дъщерята на другата. Другата пък също е тръгнала по безкрайно лош път- билярдни зали и лошо поведение, безотговорност…Само молитвите могат да помогнат.
Много искам потенциала и възможностите си да направя повече за християнството. По принцип имам възможност до етажите на властта и науката.
Брат Васил е отпаднал, отслабнал, почти не може да се храни. Моля ви, мили братя и сестри, да се молим за неговото изцерение!
Мили братя и сестри, живея в Швейцария. На осми февруари ще се проведе референдум за съгласието на хората тук, дали България и Румъния да имат законно право на работа в страната им. Моля Ви, да се молите Бог да вложи милост и щедрост в сърцата им да дадат положителен вот. Стъпвам на словото,където е писано: Който има две ризи да даде на този, който няма, който има храна да направи същото. – Лука 3:11 Тук, където и да ходя полагам ръце и се моля Бог да отвори небесата и да изсипе милост и щедрост в сърцата на хората да споделят благословенията си и с нашите страни. Моля Ви, подкрепете ме.
Здравейте, братя и сестри. Искам да предложа една нужда, която вярвам че съществува в много църкви не само в България, но и по света. Тя се отнася за атаките на дявола върху църквите ни и върху пасторите.дявола се опитва да ни разцепва. Точно това се случва в моята църква, но ние трябва да му се противопоставиме с обединен пост и молитва и аз вярвам, че Бог ще ни даде отговор, защото не веднъж го е правил. Бог да благослови вас и църквите ви. Амин.
Молете се за Иван моя син. Той има нужда от освобождение от делата на сатана. Стана го е впримчил в своите лъжи и мрежи. С тези връзки буквално той му служи и заявява съвсем съзнателно, че иска да отиде в ада. Има нужда от Божествено докосване и осъзнаване за греховете, които върши в живота си. Нека Бог да му открие какво всъщност представлява ада и рая, за да разбере колко безумно е това което иска. Нека Бог го приведе в царството на своя възлюбен Син Исус.
Господи Исусе Христе, Сине Божий, молиме Те Господи, подари дух на пълно покаяние на народа български. Молиме Те Господи, спаси и изцели България! Молиме Те, Господи, за всички нас които се наричаме с Твоето име,християни – човеци с безсмъртни души и небесно гражданство на които Ти Си подарил тъй скъпоценната вяра, дай ни сили да смирим себе си, да Ти се помолим, да потърсим лицето Ти, да се отвърнем от нечестивите си пътища, редовно, непрекъснато, постоянно, та да погледнеш от небето, да простиш греха и да изцелиш земята ни. Амин.
Мили хора,подкрепете ме в молитва! Искам и трябва да простя и да приема ближния си такъв какъвто е,а немога…Този парещ огън в душата ми поглъща вярата и аз вървя като насън, гледам как реката тече покрай мен,но не минава през мен…Само Божията река може да умие огорчение и болка..Чакам Господа! Благословени бъдете в името на Исус!