Молитвени нужди (Февруари 2010)

Молитвени нужди (Февруари 2010)

Моля ви братя и сестри, подкрепете ме в молитва отново.Вече няколко пъти представям нужди тук и Господ разрешава проблемите по чуден начин. Този път нуждата е за баща ми. Има малък частен бизнес,но в съсество има един човек,който е познат на всички с лошия си нрав и тъмни далавери. Този човек непрекъснато тормози баща ми, иска да го изгони от бизнеса и да владее цялата територия. Баща ми винаги е работил много и с честен труд се бори за хляба си. Моля се този съсед да познае Господ, да бъде спасен и да осъзнае, че не бива да угнетява хората.
От доста време имам тикове движения с ръцете по главата и краката и ги правя непрекъснато. Говоря несвързани думи, кагато съм сам, но майка ми казва и когато съм с нея. Не мога да си наложа волята да ги премахна. Вярвящ съм от малък, предадено ми е от майка ми. Това, което ви описах ми пречи навсякъде в живота. Моля да се молите за мен.
Скъпи братя и сестри, от 8 месеца нямам работа и положението е много критично. Сама съм и нямам подкрепа от никой. Дадох преди 3 г. пари на заем на един човек и не ми ги върна. Бях теглила от банката и сега ги изплащам. Имам много неплатени сметки. Моля ви да ме подкрепите в молитва за тази нужда.
Нека се молим за сестра, която изобщо неразбира, че погива духовно. Бог да й помогне и чуе Св.Дух какво й говори. Преди 15г взела на заем от др.сестра 6500лв заем и върнала 4000лв, другите не и до днес.Онзи ден са ограбили майка й чрез изнудване, тя не сеща за това, което тя е извършила преди 15г и цитира Слово божие, че който ограби вярващи, че ние сме зеницата Му и ..Даже това Слово от 4 царе 8гл-6 стих смята, че Бог й го дава на нея, че така дявола ще й го върне. Ето Словото- Повърни всичко, което е било нейно, и всичките произведения от нивите й от деня, когато е напуснала страната до се
Моля, подкрепете ни в молитва за работата на моя съпруг – да се нормализира работното му време и да има време за почивка.Работи по 12 часа всеки ден без почивен ден. Прие работата, защото дълго време беше без такава, а и няма други предложения за работа. Нека Бог да даде изходен път и Бог да ви благослови!
Здравейте! Моля ви да се помолим и съгласим за моето детенце Вяра-2,8 г, Бог да я пази при поставянето на ваксината- морбили, протит рубеола да я понесе добре, да няма никакви усложнения след това. Понякога обриви и температура се появяват след 2 седмици и какви ли не др. усложнения. Моля ви да ни подкрепите с вяра и молитва, нищо от тази ваксина, от нейните компоненти да не навредят на детето ми. Да расте здрава и силна за славата на Бога. Притеснена съм защото от предишна ваксина имахме страшни проблеми. Слава на Бога, преборихме се. Ваксината ще се постави утре. Бъдете благословени!
Представям нуждата за Милена за изцеление.
Моля за Божията помощ за сестра със следните проблеми: Синът й е в затвора не съвсем по своя вина – принуден е бил да извърши убийство при самозащита. Дъщеря й ще осъществи не особено подходящ брак. А цялото семейство са без жилище. Общината отдавна ги лъже и те чакат тя да им даде дом.
Мили вярващи братя и сестри, помолете се и за моята молитвена нужда, а тя е да се отблъснат неприятелските атаки към съпруга ми на работното му място,отправяни от изключително груб и самозабравил се началник и се успокои служебната атмосфера. Благодаря ви, Бог да е с вас!
Мили братя и сестри, първо желая на всички Ви благословение, здраве и мир. Много Ви моля, който има на сърце да се моли за моя баща Иван, който е в сериозно увредено здраве. През последните месеци преживя няколко инсулта, сърдечна недостатъчност и абсолютна аритмия, ХООБ, силикоза, а сега са сериозно увредени и двата му бъбрека. Положението му е много сериозно. Много моля да се молим за спасението и изцелението на душата и тялото му. С надежда в Господа. Катя