Молитвени нужди (Февруари 2012)

Молитвени нужди (Февруари 2012)

Братя и сестри,молете се за нашето спасение-имаме бизнес,заради който загубихме всичко,което имахме!Молете се пред Бог спешно да успеем да намерим купувач ,за да го продадем!Да успеем да се измъкнем от създалата се неприятна ситуация ,и да успеем да върнем дълговете си !Боже,смили се над нас и ни помогни!Не позволявай да загубим малкото,което ни оастана!Боже,не ни оставяй без дом !Закриляй ни ,и ни пази и нека щастието и хармонията да навлезат в семейството ни!!!Моля се на колене за благословията ти!Господи-избави ни и ни помогни!!!Благодаря!!!


Кандидатствах за работа по специалността ми.помолете се за мен ,ако е Божията воля да ме назначат!Благодаря на всички които се молят.Бог да ви благослови!


Благодаря ви приятели за молитвите за 13 годишната Ева от Добрич – детето в кома.Пиша ви, за да ви съобщя за развитието на ситуацията и за да ви помоля да продължавате да се молите. От молитвите ви има голям смисъл !!!Ева бе транспортирана от болницата в Добрич към болница в София. Самото транспортиране беше изключително опасно, защото Ева беше с отворен мозък. Бог помогна и всичко мина благополучно.Ако Бог пожелае – може да изцели Ева !!! Съобщете на ваши приятели, за да може повече хора да се молят за Ева. Може би Бог чака да се обединим !Благодаря Ви !


ЗДРАВЕЙТЕ БРАТЯ И СЕСТРИ ИМАМЕ НУЖДА ОТ МОЛИТВА ДА СПОМЕНЕТЕ ЕДИН МОЙ БРАТ В ГОСПОДА . ПОСТОЯННО МУ ТЕЧЕ КРЪВ ОТ НОСА . НО АЗ ВЯРВАМ , ЧЕ УСЪРДНАТА МОЛИТВА НА ПРАВЕДНИЯТ , ЩЕ ГО ИЗБАВИ БЛАГОДАРЯ !!!


Моля ви мили братя и сестри,молете се за сина ни-Бог да направи така ,че мъжът ми да смегчи сърцето си към него,да го обича,да уважава мнението му и да го цени като човек!!!Моля се Бог да го пази и да го закриля ида има повече късмет и любов в живота !Боже,сплоти семейството ни и се смили над нас!!!


Скъпи братя и сестри.Моля ви подкрепете ме в молитва за сина ми който от шест месеца е без работа няма пари да си плаща нито сметките нито квартирата вярвайте ми няма пари и за хляб.Аз помагам но живота е труден и моите пари не достигат. Вярвам че Бог може да направи всичко за него.Благодаря предварително за молитвите ви и Бог да снабди всяка ваша нужда от своето богаство в слава.


Ислямски екстремисти хвърлят киселина върху водач на църква по време на Рождество Христово, като го оставят със сериозни изгаряния и слепота в едното око. След като закрива продължилите седем дена съживителни служби в неговата църква, на път за празненството с хората от църквата и стотиците новоповярвали християни, към Епископ Умар Мулинде се приближава мъж представил се за християнин. „Чух го да казва на висок глас, ‘пасторе, пасторе’ и докато се обърнах към него, той заля лицето ми с течност, докато другите заляха гърба ми и избягаха, викайки ‘Allahu akbar’ (Бог е велик).“

По информация от неговия доктор, киселината изгаря около 30 процента от лицето му и ослепява едното му око. „Правим каквото можем за да спасим другото му око и за да попречим на киселината да засегне останалата част от тялото му,“ казва още доктора. Пастор Умар е преживявал многобройни животоопасни атаки след неговото обръщение от исляма към християнството през 1993.

Молете се Божието изцеляващо и възстановяващо присъствие да премахне всичките болки и рани на пастор Умар. Молете се за пастора, семейството му и другите християни, които да останат твърди в свидетелството си за Христос.


Нуждая се от работа. Добра, платена и да съответства на всички изисквания на трудовото законодателсво – да е легална и с добър колектив. Ако имам началник да е почтен човек, който се бои от Бога!


Моля ви помолете се за мен!Тези дни имам високо кръвно и не спада.Бог да ми открие причината,ако има такава!


Отново ви моля за подкрепа. Изписаха майка ми от болницата в София. Резултатите показват, че проблемите със сърцето и кръвното идват от заболявания на бъбреците и щитовидната жлеза. Знам, че за Бог няма невъзможни неща. Моля се майка да се изцели напълно. Благодаря ви и Бог да ви благослови!