Молитвени нужди (Юни 2010)

Молитвени нужди (Юни 2010)

В Библията пише да се молим за нашите управници,за да имаме тих и спокоен живот, затова се моля Бог да им даде мъдрост и разум за да вземат правилни решения и конкретно темата за увеличаване на пенсионната възраст.Докога?! Нали трябва да имаме заслужена и добре платена почивка. Живота на човека е 70-80години. Добре ще е ще е да имаме спокойни старини и време за внуци,да възпитаме набожно потомство.Това е нашата най-важна мисия тук на земята.затова ви моля,подкрепете ме в тази молитва.
Мили хора молете се за мен, защото когато не познавах нашия баща съм направила много грешки от финансово естесво сега съм много зле финансово. Бизнесът ми не върви и съм натрупала доста задължения. Моля ви помогнете ми с вашите молитви Господ да ми помогне да изляза от тази черна дупка.
Молете се за моята съседка – нейният 19 годишен син да си намери подходяща работа, той е млад, но срамежлив, а срамът има много лоши последици. За човекът при когото работя, да има клиенти, които да си плащат за изпълнена от него поръчка. За мене. Да мога да изпълнявам зададените от него поръчки, за да ми плаща както и на него да плащат. Молете се Бог да вземе контрол над тези три ситуации. Бог е велик и той знае какво прави. Тази година искам да ида на почивка в Банкя при Асоциация Нова Надежда – това са християни, които ни събират от цяла България. Нека всеки един от нас се почувства Благосл
Аз съм самотна майка, финансовото ми състояние е лошо. Наскоро намерих работа, но отново започнаха проблеми. Сега се опитват да ме изгонят. Не знам поради какви причини. Повярвайте нямам вина – прякият ми началник е жена, която се държи изключително арогантно с подчинените си стресира хората вика и унижава по този начин хората. Сега се опитва да настрои и директора срещу мен. Повярвайте нямам вина. Молете се за мен да не остана без работа – няма как да издържам семейството си. Моля ви подкрепете ме ако пък не е моето място Бог да ми даде подходящата работа според моите финансови и здравословни нужди.
Мили хора, след една дълга атака, Бог се намеси и извърши промяна у ближния, но аз се чуствам подтисната, объркана, пресъхнала. Моля ви, ако Бог ви дава желание, подкрепете ме в молитвите си за освобождение и възстановяване, според Неговата милост, според Неговата воля! Бог да ви благославя и снабди всяка ваша нужда !
Имаме нужда от вашата молитва добри хора. При все,че ние всеки ден се молим, нещата все повече сякаш зазляват или ние не виждаме подобрение. Работим, никак не сме мързеливи, ако може и още повече ще работим, но от доста време труда ни не се венчае с успехи и то с абсолютно никакви, затънали сме до гуша в дългове, трябват ни клиенти, за да си ги изплатим. Няма я вече тази радост в сърцата ни, не можем да помага ме и на семействата си, притеснявам се за моя съдружник и за жена му, те не са добре с кръвното и сърцето, имат и три деца, за които трябва да се грижат, но…..Вярвам, че Бог ще помогне.
Моля да ме подкрепите в молитва за пълното възстановяване на психическото и душевно състояние на моята най-добра и вярна приятелка Нинка. Нека Бог да й се открие и да я освободи от депресия. Да я благослови с деца и внуци. Да й даде изобилен мир и много радост.
Мили хора молете се за мен, защото когато не познавах нашия баща съм направила много грешки от финансово естесво сега съм много зле финансово. Бизнесът ми не върви и съм натрупала доста задължения. Моля ви помогнете ми с вашите молитви Господ да ми помогне да изляза от тази черна дупка.
Мили братя и сестри, Моля да се помолим за Георги, който е с рак на стомаха в много тежко състояние дори не може да се храни вече. Има семейство с малко детенце. Покаян е. Благодаря за Вашите молитви. Знам, че само Бог може да направи чудо, тъй като лекарите са безсилни.
Братя и сестри моля ви да ни подкрепите в молитва за изцерение! Дъщеричката ми Мария е само на 28год. има голям тумор в гръдния кош засегнал е белия дроб и достигнал до други органи като черен дроб и бъбреци. По пътя на хуманната мецина не сме получили изцерение. Вярваме и очакваме изцерението от Бог. Вярваме в силата на усърдната молитва,вярваме в подкрепата в молитва и силата на постта. Вярваме в нашия Спасител Цар и господар. Вярвамче, че Той е същия вчера, днес и утре. Вярваме, че същия Дух, който възкреси Исус е в нас и ще изцери тялото на дъщеричката ми. Благодаря ви.