Молитвени нужди (Май 2012)

Молитвени нужди (Май 2012)

моля ви , братя и сестри нека се застъпим в молитва за жена от Девин.Оперирана е от рак на гърдата уж успешно,а сега е с разсейки по цялото тяло .Скоро прие ИСУС за свой спасител.Млада жена е-нека милостивия Бог й даде още години живот. РЕДАКТИРАНО Жената е починала .


Спешно се молете за Християн на 19г. от сливен,претърпя катастрофа и е със счупен прешлен.Очаква го операция в понеделник


Имам приятелско семейство християни, които винаги са ми служили за пример. Но дяволът ги атакува лошо. Нямаха работа и единият замина да работи в АНглия, другият в Германия. После единият остана в чужбина, а другият се върна. Така сега са разделени и мислят за развод. А това е голяма атака, защото те бяха уникални служители за Господа. Сринати са. Моля за силната ви подкрепа.


Братя и сестри, да се молим за сестра Руска, тя е в будна кома след два инсулта и само Бог може да я лекува. Тя е съпруга на наш бивш пастор, предполагам е между 70 и 80 год. и за нея се грижи само съпруг и, защото синът им скоро почина-Бог го прибра при Себе Си. Посещавала е петдесятна църква в гр. София. Положението е много тежко. Аз лично съм се молила с пост и молитва за човек в будна кома преди години и Бог го съживи и това беше чудо. Ако някой има желание, нека да пости за нея. Бог да има милост към това семейство и да извърши Своята воля. Аз лично се моля за Божествено изцеление.


Моля да ме подкрепите в молитва-Бог да направи така,че свекърва ми и сестра му да не могат да ни навредят!!!Бог да бъде милостив и да разобличи лицемерието им!Господи, пази ни и ни закриляй!!!!


Една сестра изпада в депресия поради лични проблеми. Сега е на хапчета.


Една приятелка страда от жестоки семейни проблеми с майка си, мъжа си и детето си. Казва се Зоя.


В момента съм без работа и с тежки финансови проблеми.


Моля да се справя с наднорменото тегло.


В моята църква има двама младежи, родени с увреждания – момче и момиче.