Молитвени нужди (Юни 2012)

Молитвени нужди (Юни 2012)

За спасение на семейството ми и снабдяване на нуждите!


Здравейте,никога досега не съм писал нужда,но много често съм се молил за нуждите в този сайт.Сега ви моля братя и сестри да ме подкрепите в молитва,защото паднах в грях и този грях се превърна в порок.Много пъти съм се молил за прошка ,но пак съгрешавам.Моля Ви,подкрепете ме в тази молитва за освобождение от този грях. Благодаря Ви!


Близки източници на Present Truth Ministries, свързани пряко с делото са потвърдили в събота сутринта, че Пастор Юсуф е жив, и че е в добро здраве. Всички ние благодарим на Бог за това. Живота на Юсуф все още е в неминуема опасност докато е в затвора. Ние не можем да спрем да се молим и да не разпространяваме информация за неговото състояние, докато не бъде освободен от затвора. Вие също можете да разпространите тази информация, чрез Twitter, Facebook и да я изпратите на приятели и близки.

Камарата на представителите на САЩ са приели резолюция, осъждаща Иран за смъртната присъда за вероотстъпничество и изискват незабвното му освобождаване. Сената подготвя в момента своята резолюция. Германия е привикала иранския посланик в Министерството на външните работи за да обсъдят случая.

Както изтъкнахме преди, това е духовна битка. Ислямистите в Иран искат да унищожат християнството в тази страната. Молим ви да продължите да се молите за сила за устояване на Юсуф, за да може чрез неговото свидетелство и защита на Благовестието, Господ Исус Христос да извърши промяна в живота на много негови сънародници.


Имаме една сестра във вярата, Евгения, която е болна от шизофрения и е в лудница.


За изцелението на господин Петър от шизофрения.


Молете се да се намерят правилните квартиранти за един наш апартамент.


За изцелението на душевните травми на две няколко сестри.


Водач на църква в Уганда, който бе залят с киселина по време на нападение през декември 2011, сега е подложен на лечение в Израел в опит да запазят зрението на едното му око. Докторите в болницата Шеба в Тел Авив все още не са сигурни какви химикали са хърлили мюсюлманските екстремисти по Епископ Умар Мулинде, но знаят, че киселината заплашва зрението на лявото му око. Мулинде е казал, че лявото му око се възстановява след специализираното лечение, което е получил. Независимо от това, Мулинде е споделил също, че „повреденото дясно око по някакъв начин засяга и лявото му око.“

Мулинде е споделил, че е окуражен, че служението в неговата църква в Намасуба продължава, въпреки, че неговият приятел Захариа Сервада е бил нападнат от засада на 4 февруари, след проведена евангелизация в предимно мюсюлманския град Мбале. „Чух само няколко гласа след като паднах, когато предното стъкло на моят автомобил се счупи,“ споделя Сервада, който остава невредим след атаката. „Възможно е да е същата група [която нападна Мулинде]. Изглежда, това е същата група, защото след като нападнаха Епископ Мулинде, те нахвърляха писма [в църквата] … заплашвайки да нападнат и други проповедници като него.“

Молете се Мулинде да запази зрението си. Благодарни сме на Бог за верността на Мулинде и неговият приятел Сервада. Молете се Бог да благослови техните усилия в разпространяването на благовестието. Молете се извършителите на тези нападения да се покаят и да дойдат до познаването на Исус Христос. Молете се нарасналото преследване в Уганда да произведе по-голяма смелост във вярващите.

Деяния на апостолите 4:29-31

И сега, Господи, погледни на техните заплашвания, и дай на Своите слуги да говорят Твоето слово с пълна дързост, докато Ти простираш ръката Си да изцеляваш и да стават знамения и чудеса чрез името на Твоя свят Служител Исуса. И като се помолиха, потресе се мястото, където бяха събрани; и всички се изпълниха със Святия Дух, и с дързост говореха Божието слово.


Псалом 18:1-2 Любя Те, Господи, сило моя. Господ е скала моя, крепост моя и избавител мой, Бог мой, канара моя, на Когото се надявам, Щит мой, рога на избавлението ми и високата ми кула.

Талибани отвличат млад християнин от нисша каста и го държат заложник 9 месеца. През това време, похитителите на “Йосеф“ многократно са го карали да се отрече от вярата си в Христос. Въпреки че не е смел по природа, Йосеф, 28 годишен, нито за миг не се отрича, даже и след като негов братовчед казва, че се интересува от исляма и бива освободен. В началото, талибаните обвиняват Йосеф, беден младеж, че е чужд шпионин. От октомври до август, той е бит през няколко дни. Бил е също измъчван, като са му симулирали удавяне. Накрая, когато неговите похитители са разбрали, че няма да се отрече, са го освободили близо до неговия роден град до границата с Афганистан. Мръсен, миришещ и едва ходещ, Йосеф се завръща обратно в дома си. Служител на Гласът на мъчениците посетил семейството му миналата седмица споделя, че Йосеф е в „тежко здравословно състояние“. Да се молим за неговото възстановяване и за защита на семейството му.

Псалом 86:1-3, 14-17 Господи, приклони ухото Си; послушай ме, защото съм сиромах и немощен. Опази душата ми, защото съм посветен; Ти, Боже мой, спаси слугата Си, който уповава на Тебе. Смили се над мене, Господи, защото към Тебе викам цял ден. … Боже, горделивите се надигнаха против мен и тълпата на насилниците поиска душата ми; и не поставиха Тебе пред себе си. Но, Господи, Ти си Бог многомилостив и благодатен, дълготърпелив и изобилстващ с милост и вярност. Обърни се към мен и се смили над мен; дай силата Си на слугата Си и избави сина на слугинята Си. Покажи ми знак на благоволението Си, за да го видят онези, които ме мразят, и да се посрамят затова, че Ти, Господи, си ми помогнал и си ме утешил.


 

От месеци, местната власт в град Зуозоу (Zhuozhou), провинция Хебей(Hebei) преследва членове на домашна църква принадлежаща към деноминацията Китай за Христос. Членове на църквата са били незаконно задържани, разпитвани и изпратени в трудов лагер, само поради това, че са посещавали богослуженията и другите мероприятия на църквата, съобщаваChina Aid Association. На 8 ноември, 2011 г. властите задържат 52 вярващи и конфискуват 170,000 юана (27,000 щ.д.) от средствата на църквата. Те също така разрушават дома, където са се провеждали събиранията и изпращат трима от членовете й в трудов лагер за „организиране и осъществяване на незаконни религиозни събирания.“ Нито държавната сигурност, нито местната власт са повдигнали обвинение или са представили законови документи на семействата на задържаните. Близките им нямат никаква допълнителна информация защо тримата са били изпратени в трудов лагер, колко дълго ще бъдат там и какво е състоянието им.
Умоляваме ви да се молите заедно с нас за освобождаването на задържаните вярващи и за връщането на конфискуваните средства. Молете се за спасението на властите в провинция Хебей. Молете се и членовете на църквата да останат твърди във вярата си.
Псалм 56:1-4
Смили се над мене, Боже, защото човек иска да ме погълне; всеки ден, като воюва, ме притеснява. Неприятелите ми всеки ден искат да ме погълнат; защото мнозина са онези, които с гордост воюват против мене. Когато съм в страх, на Тебе ще уповавам. Чрез Бога ще хваля думите Му; на Бога уповавам; няма да се боя; какво ще ми стори човек?    

 


Моля се на Бог да ни прости, и да ни освободи от това проклятие,което е надвиснало над семейството ни!Моля се да успеем най-после да продадем този ресторант!Моля се Бог да ни помогне да върнем всичките си дългове без да сме в тежест на никой!Моля се Бог да ни даде сили да се справим по най-добрия начин и нещата да се обърнат в наша полза!Подкрепете ни в молитва!Дано Бог чуе горещите ни молитви,да ни помага, и да ни закриля!!!


Помолете се за нас, това момче да ни помогне с тази сума пари,защото ни е жизнено необходима.Моля се БОГ да смили сърцето му и да ни услужи !Боже,закриляй ни и ни пази!Дано да успеем да се справим успешно с дълговете,които са надвиснали над нас!Господи ,помилвай!!!!!!!


Нека моята приятелка Емилия да си намери подходяща работа, също и съпруг, а и да намери спасението си в Бога.


Една сестра от моята църква много тормози дъщеря си. Може би и това е причината за това, че дъщеря й е стигнала до психиатър. Просто майката много контролира дъщеря си и й налага християнската вяра насила. Не я пуска да излиза, притеснява я. Но и прикрива греховете й, което е лошо.


Нека да се молим за един брат в Господа, който среща големи атаки за изкушения и им се поддава. Той блудства, пиянства, пуши.


Нека да се молим за спасението на няколко мои познати хора – Благовест, Марин, Иван, Петър, Светослав, Томас.


Нека Бог ми намери подходяща работа и подходящ брачен партньор, ако е предвидил за мен такъв.


Постоянно бивам унижавана от майка си и сестра си. Преди това беше и заради вярата ми в Бога. Сега техния присмех продължава. Била съм грозна, пея грозно, никой нямало да се ожени за мен, според тях. Те ме подценяват и изговарят проклятия срещу мен.


Мили братя и сестри,подкрепете ме в молитва Бог да ми помогне да се сдобря със сина си,съпругът ми Димитър да се освободи от демоните в него,и да си намери работа,всички неразбирателства и разправии между нас да се превърнат в мир и разбирателство.Моля се и бог да ни помогне да си изплатим кредите,без да тежим на никого.Благодаря на всички които ще се молят и нека Бог чрез Святия си Дух и словото си към нас ни помага в общуването с него правилно.Господи благослови ни и ни помогни!


Баба ми е в болница с тежка анемия.Нека бъде божията воля за нея!Благодаря на всички които ще се помолят!


моля ви братя исестри молете се нас Кремена и Стоян нуждата ни е сапруга ми замина за Германия трябва да прати документ и ние да трагваме с децата Иваило и Стоил.То6ко се казва момо4ето което движи нештата. Сапруга ми каза да отида при неговите родители на село и да чакаме Моля ви братя и сестри молете се на нас


Скъпи приятели, нуждая се от вашата молитвена подкрепа, относно наследство на сина ми. Да не бъде ощетен, Бог да бъде в контрол и да му отдаде правото. Амин! да, това е материална нужда и аз моля Бог да се застъпи за него. Вярвам, че никой не трябва да му отнеме това, което му принадлежи! писано е-а моят Бог, ще снабди всяка ваша нужда според своето богатство в слава! вярвам, че това слово ще се изпълни в живота на сина ми и на всички нас! Амин!


За спасението на сестра ми и братовчед ми Петър.


Да се молим за спасението на приятелките ми Виктория, Емилия, ЕВдокия, Маргарита, Йорданка, Нели, Рени, Люси, Росица.


Имаме две сестри от църквата , които са вече на 50 години, но винаги са искали да се омъжат.


Спешна молитва Скъпи братя и сестри . да се молим за Митко , които е с операция на главата,с тумор и с лечение.Бог да извърши съваршенно изцерение..


Слава на Бога !!! Благодаря на всички Ви, които се включихте в молитвите за 13 годишната Ева от Добрич – детето в кома.Има отговор на молитвите !!! След 3 поредни поста с молба да се молите за Ева, след няколко месеца молитви – има отговор !!!Ева вече реагира на команди от майка си – да стисне ръчичката, да отвори устичка, да завърти очички. Професорите в Пирогов като се събрали на визитация и не могли да повярват – казали че това е чудо !!!Слава на Бога !!!Благодаря на всички Ви !!!Моля Ви – продължавайте да се молите за Ева. Бог може да я възстанови напълно, ако реши !


Бог да ни покаже правилния път,за да не останем на улицата!Боже,спаси ни ни помогни!!!!!


Моля се да намеря отговор на въпроса какъв е Божият план за мен.


Детето на моята приятелка Зоя е много болно. Моля се за неговото изцеление.


Скъпи братя и сестри.Да се молим за нашият син Митко,които е с операция на главата.С тумор и е с лечение.На 28 години.Господ Исус Христос да извърши съваршенно изцерение.


При извънредна акция, властите в Иран са арестували християни, живеещи в третия най-голям град в Иран, като целта е била да обезкуражи мюсюлманите и обърналите се към християнството иранци от посещенията им в официално признатите църкви.

От миналия месец насам, властите са арестували около 12 християни в Исфахан, разположен на 340 километра южно от Техеран. По данни на Mohabat News властите са арестували както водачи и членове на официално признати църкви, така и на нерегистрирани домашни църкви. Арестите са започнали на 22 февруари, когато служители от разузнаването са арестували приблизително седем християни в техните домове в интервала от 6 до 7 сутринта, съобщава Mohabat News. Иранската християнска информационна агенция е установила самоличността на задържаните на 22 февруари, сред които са: Хекмат Салими, пастор на St. Paul Anglican Church, обърнал се към християнсвото преди 30 години и автор на Богословска литература; Гити Хакимпур, 78 годишна, пастор на St. Luke’s Anglican Church; Шахрам Гаеди, актьор; Мариам Дел-Арам, 54 годишна; Шахназ Зарифи, майка на две деца; и Енаят Джафари. Друг християнин, член на домашна църква, Маджит Енаят, е бил арестуван през същия ден на работното си място.

Информационната медиа допълва, че на 25 февруари, властите са освободили Хакимпур. На 2 март, властите са арестували друг обръщенец в Исфахан, Фариборз Парси-Неджат. Нито един от арестуваните в Исфахан миналия месец не е бил официално обвинен. Въпреки, че според наблюдаващите религиозната свобода в Иран не е ясно какво е накарало властите да задържат християните в Исфахан, един ирански християнин, живеещ извън страната споделя, че това е може би поредната тактика за спиране на обръщенците от посещението им на богослуженията провеждани на езика Фарси в официално признатите църкви. Източник пожелал анонимност споделя: „Правителството е много чувствително по отношение на Исфахан, който е единствения град освен Техеран с официално признати църкви.“ „Сега правителството се фокусира върху официално признатите църкви, с цел да изплаши хората за да не ги посещават.“

Да се застъпим за нашите братя и сестри в Иран, страдащи заради вярата си в Христос. Да се молим и за всички мюсюлмани, които търсят Пътят, Истината и Животът.


Здравейте приятели,Благодаря на всички, които се молиха за 13 годишната Ева от Добрич – детето в кома. Това е третият пост който пускам за момиченцето.Последните новини са, че Ева все още е в кома, но успяха да излекуват инфекцията й. Днес й правиха операция.Ева има голяма нужда от вашите молитви. Молете се Бог да действа мощно в живота й и да изпълни волята си. Молете се и за майката на Ева – тя също има огромна нужда от вашите молитви. Подложена е на огромно психично натоварване и вече не издържа. Молете се за нея Бог да й дава сили и душевен мир да издържи.Благодаря Ви.


Йоан 7:36-38 Какво значи тази дума, която рече: Ще Ме търсите, и няма да Ме намерите; и, гдето съм Аз вие не можете да дойдете? А в последния ден, великия ден на празника, Исус застана и извика казвайки: Ако е някой жаден, нека дойде при Мене и да пие. Ако някой вярва в Мене, реки от жива вода ще потекат от утробата му, както рече писанието.

На 12 март, индуски екстремисти са нападнали молитвено събрание в Калкаджи, Ню Делхи, като са нанесли побой на пастора и са заплашили останалите вярващи. Пстор Джагдиш Дей е водил молитвено събрание в дома на член на църквата, когато радикални индуси се събрали пред вратата на дома и са започнали да правят снимки. След като приключило събранието, екстремистите нахлули в дома и издърпали пастор Дей на улицата, където 30 въоръжени екстремисти вече го чакали за да го бият. Когато полицията пристигнала задържала пастор Дей. Индусите са обвинили християните в оскверняване на идоли и нанасяне на оскърбителни коментари към техните богове и богини. Под натиска на екстремистите, полицията се опитала да убеди пастор Дей да спре молитвените събрания. След това екстремистите забранили на християните да използват общата водна помпа и накарали техните наемодатели да ги изгонят. Молете се Бог да освежи тези вярващи с Неговите живи води.


Преди няколко дни стъпих на криво и не мога да стъпвам с крака си. Не е счупен.


Нека усърдно да се помолим за сестра Цветанка, на която й предстои операция от рак на гърдата. Бог да я благослови и операцията да мине успешно и резултатите да бъдат добри. Благодаря ви за подкрепата!


Молитва за брат Венелин – да бъде одобрен и да получи работата, за която кандидатства. Знам, че за Бог няма невъзможни неща.


Искам да ви благодаря, че се молихте с мен за моята майка. Тя вече е изписана от болница. Прегледите и назначенията са минали успешно. Сега се моля назначеното лечение да е ефикасно и майка да се възстанови напълно. Слава на нашия Спасител!


Мили хора,молитвите на всеки нуждаещ се в този сайт достигат право до сърцето на самия Бог!Аз лично, мога да благодаря за няколко изпълнени нужди!Зная ,че за Бог няма невъзможни неща-затова ви моля подкрепете ме в молитва-имаме ресторант,който искаме да продадем вече две години,но сякаш купувачите се отказват в последния момент!Моля се на Бог да премахне всички пречки,относно продажбата на този ресторант,да успеем да намерим купувач за изгодна сделка и да успеем да върнем всичките си дългове без да тежим на никой!Бог да ни помага и да ни закриля!Боже,бъди със нас!!!!!!


Бог да ви благослови,братя и сестри! Тази група показва,че сме се покорили на Божият призив да се молим един за друг,за да оздравеем,както и това,че ако двама на земята се съгласят за каквото и да е,като вярват ще получат!Моля ви да ме подкрепите в молитва ,защото ми откриха тумор в гърдата и ми предлагат операция.Аз искам Бог да ме изцели!Той е най-добрият лекар!