Молитвени нужди (Ноември 2019)

Молитвени нужди (Ноември 2019)

Преди 30г. Джони НОЕР пророкува падането на комунизма

Преди точно 30 години, един проповедник влиза в България с послание за българските

 


 Ето една наистина спешна молитвена нужда. Става въпрос за 15 годишната нигерийка Лия Шарибу, която отказва да се отрече от Исус за да спаси живота си. Тя е отвлечена заедно с други 115 свои съученички в Северна Нигерия от терористичната група Боко Харам, като всяко едно от момичетата, което последствие се отрече от Исус бива пуснато на свобода. Само Лия Шарибу отказва да се отрече от Христос и все още я държат в плен. В пуснато преди около месец видео, Боко Харам заплашват в 30-дневен срок да отнемат живота й заедно с този на Сайфура Кхорса, акушерка работеща за Червения кръст, ако правителството на Нигерия не отговори на исканията на терористите. Родителите на Лия ни молят да се молим за освобождаването на дъщеря им.

The parents of Christian schoolgirl Leah Sharibu are making a last-minute appeal to save their daughter from execution at the hands of terrorists.

 


  

Телата на 34-ма етиопски християни, екзекутирани от терористичната организация „Ислямска държава“ (ИДИЛ) в Либия, са намерени в масов гроб, обявиха днес 

 


 Садаф е на 13 години и е била отвлечена, насилствено обърната към исляма и омъжена за мюсюлманин. При все това, пак виковете на нейното семейство за справедливост са заглушени. Cутринта на 6 февруари, когато Садаф e сама в къщата си в Бахавалпур, група мъже я отвлекли, принудили я да стане мюсюлманка и да се ожени за местен човек. Нейната възраст е била фалшифицирана в удостоверението за брак като „18“. Преди това била подложена на натиск, за да започне връзка с мъжа – но отказала.

Молим ви, молете се Бог да бъде със Садаф и нейното семейство – и да ги съберат скоро.

Садаф е от бедно християнско семейство, а местната полиция досега не е действала по техните многократни искания за помощ. Хората, заподозрени в отвличането на Садаф, са влиятелни и са заплашили семейството й да не предприема действия.  И все пак семейството й направили видеозапис, чрез който се обръщат към властите за помощ. Отвличането и насилственото преобръщане на млади християнски момичета е с нарастваща тенденция в Пакистан, според нашите сътрудници –тенденция, подхранвана от бездействие на полицията.

НОВИ СВЕДЕНИЯ: Нападения на християнски общности отстрана на войнствените пастири-фулани в Северна Нигерия продължиха миналата седмица. Най-малко 32 души бяха убити на ранина в селата и около Маро в щата Кадуна във вторник.

Молим ви, молете се за нашата сестра от Китай, Хю Мьозхуанг, която е била изгонена от дома си, заедно с нейните четири деца. Нейният съпруг, Су Бингсен, презвитер на църква в Ченгду, провинция Сичуан, остава в ареста заедно с девет други членове на църквата; повече от 150 били арестувани в началото на декември. Изгонването на Хю е след среща, която тя и трима души са провеждали с германски консулски служители: четиримата по-късно са били разпитвани от служители на Ченду, единият от които е бил заплашван за живота си. На 24 февруари били арестувани още 44 членове на църквата, включително 11 деца.


Продължете да се молите за нашата пакистанска сестра Ася Биби и нейното семейство. Няма други новини за местонахождението на Ася, тъй като се съобщава, че тя и нейният съпруг, Ашик, са държани в защитен арест в Карачи. Ася е била свободна да напусне Пакистан, тъй като Върховният съд потвърди, че миналия месец е оправдал обвиненията в богохулство. Съобщава се, че дъщерите й са в Канада.   


 Да се молим за църквите в Китай, които са подложени на много ограничения, включително и този пример с премахването на първата заповед от декалога.

Представители на китайското правителство са наредили премахването на църковен надпис, който съдържа първата заповед, защото смятат, че това е в пряко противоречие…

 


 

Познаваме твоя проблем и желаем да ти помогнем. 

Зависимостта е заболяване с хронично-рецидивиращ характер на протичане, което
предизвиква трайни промени в мозъчната биохимия. Това означава, че излекуването може да
се случи без, с един или с няколко рецидива (връщане към употребата). Много е важно на
зависимите да се гледа като на хора, които имат нужда от помощ и лечение.

Зависимото лице е наясно, че употребата на наркотици или други навици (хазарт и т.н.) има
разрушителен ефект с големи социални, психологически и физически последици. Въпреки това
зависимото лице продължава с чести повторения.


Пътят към възстановяването започва с едно телефонно обаждане. Обадете ни се днес.


Програма

Лечението на зависимости и рехабилитация в Ремар, се основава на холистичен подход.
Основава се до доближава до личността, спазвайки неприкосновеността и индивидуалността
като физическо, духовно и душевно състояние.
Програмата има библийска основа и християнски принципи.
Рехабилитациона програма е разделена на две фази:
1 фаза –  детоксикация и адаптиране
2 фаза – рехабилитация и ресоциализация

Напълно безплатно

Движени с любовта на Бога за всички изгубени и болени, ние , ръководителите и отговорници
в нашите къщи доброволно и безвъзмездно участваме в това дело. Програмата за лечение на
наркомания, рехабилитация и социална реинтеграция в центъра Ремар е напълно безплатна,
както за потребителите, така и за членовете на техните семейства (майки, които идват с деца и
т.н.)

Изпращане в нашите центрове в цяла Европа

Испания (повече от 50 къщи)
Италия (10 къщи)
Германия, Австрия и Швейцария (9 къщи)
Сърбия, Хърватия и Румъния (8 къщи)
За да отидете от България в наши центрове в чужбина, трябва да се обадите на нашите
телефони.


Избери Живот, а не Дрога!!!

 


 

Можем да се молим за тези братя от Иран, който са осъдени от режима поради вярата им в Христос:

  1. Юсеф Надархани
  2. Сахеб Фадей
  3. Фатеме Бахтери
  4. Мохамедреза Омиди
  5. Ясер Мосаебзаде

 


 Още едно дело срещу християни в Пакистан, в което са използвани спорните закони за богохулството осъжда двамата братя християни Касир и Амун Аюб на смърт.
Молят ни да се молим за тях и нашето преследвано семейство там.

Another case against Christians involving Pakistan’s contentious blasphemy laws has left two Christian brothers—Qasir and Amoon Ayub—on death row for blasphemy.

 


 За всички членове на група:
Господ да те послуша в скръбен ден; името на Бога Яковов да те постави на високо!
Да ти прати помощ от светилището, и да те подкрепи от Сион!
Да си спомни всичките твои приноси, и да приеме всеизгарянето ти!
Да ти даде според желанието на сърцето ти, и да изпълни всяко твое намерение! 


 Затворена за вярата си християнка в Северна Корея разказва: Първото нещо, което ми отнеха е името ми. След това косата. После започна ежедневно малтртиране и унижения. Всичко, което можех да правя, е да се моля. Президентът Тръмп обяви, че ще се срещне със севернокорейският ръководителл Ким Чен Ун на преговорите на високо равнище във Виетнам.
Да се молим за свободата на християните в Северна Корея!

Known as „Prisoner 42,“ in a North Korean prison camp, this believer chronicles her difficult journey and how God stayed with her through so much brutality.